Mijn lijst met blogs

dinsdag 4 mei 2021

Botanical Rose garden


Eind maart was er van Hobbizz en online Freubelfeest. Je kon je daar voor opgeven en ik kreeg een Goody bag met allerlei leuke spullen erin thuisgestuurd. Online kon je workshops volgen, en die pakketten die daar gebruikt worden bestellen. Ik heb veel gekeken en toch wel wat leuke ideetjes opgedaan. Hoog tijd om nu met de inhoud van de Goody aan de slag te gaan.
Van allerlei merken zat er wat in, zo ook een blok met knipvellen en achtergrond papier van Craft Emotions. Het heet Botanic Rose garden.
Ik ben begonnen de 3 basis kaarten te pakken, die hadden ook 3 kleine voorbeeldkaartjes. Verder heb ik een aantal kaarten met het designpapier gemaakt.
Vandaag show ik de eerste kaarten.
Voor de eerste kaart heb ik een sketch gebruikt. Omdat het designpapier vrij druk is heb ik effen kleuren gebruikt en een kaartje uit het pakket. Verder een bloem gemaakt en tekst gestempeld en her en der kleine pareltjes.
Challenge: TSOT: sketch 504, optie nature
Dit was een achtergrond kaart, bij het voorbeeld kaartje is er nog veel meer materiaal gebruikt. Ik heb juist minimaal materiaal gebruikt om de bloemen tot hun recht te laten komen. Hier alleen een vlinder, celebrate en een kaartje met rozen opgeplakt, en nog wat parels. 
                                               
Bij dit kaartje die 12,5 x 10,5 cm is, heb ik 2 soorten designpapier gebruikt, en alles gemat op effen papier. Verder wat van de knipvellen gebruikt , tekst en glitters. De sketch is zelf bedacht.
Dit is een klein voorbeeld kaartje en is  10,5 x 7,5 cm. Hier alleen een stempel en wat pareltjes opgedaan. Het is een voorbeeld kaartje voor mijn 2e kaart, die bij mij heel anders is.
Maar jammer om niet te gebruiken als label of minikaartje.
Ik maakte ook nog een label, eigenlijk was het een mini kaartje, ik plakte namelijk de boel op de kop.😊. Grootte 7,7 x 11 cm. Van alles gebruikt wat ik tegen kwam uit mijn stansjes doos en knipvel.
Weer een mooi aantal kaarten voor de voorraad en gaan z'n weg vast wel vinden. 
Challenge: 
Nu een probleempje.  Ik wilde zondag gaan bloggen op mijn IPAD. Nu moest ik dat al met veel beleid doen met inloggen ed. Zondag ingelogd, 1 reactie gegeven en daarna kan ik niet meer reageren. Bij reacties geven zie je Google staan, als je inlogt staat er farmerblog, dat zie ik namelijk op mijn telefoon. . Maar wat ik ook heb geprobeerd, hij blijft op Google staan. Op internet gekeken, dingen aangepast, niets helpt.
Wie heeft een oplossing?  Ik hoor het graag.
Groet en tot morgen met de nieuwe voorbeeldkaart voor de Egel.
Nelleke 




 

8 opmerkingen:

Heather zei

Such beautiful layers, love those fine edges! Thanks so much for playing at TSOT!

LisannesKaartenhobby zei

Prachtige creaties heb je weer gemaakt! Heel mooi in die botanische sferen! Op ict gebied kan ik je helaas niet verder helpen, misschien een andere creatieveling wel? Hopelijk heb je snel de oplossing gevonden

Hobbygroet Lisanne

Elle-Jeanne zei

Prachtige serie kaarten met het mooie papier.
Groetjes Elle-jeanne

Anita van Deur zei

Prachtige serie kaartjes, helaas kan ik je ook niet helpen.

GerJanne zei

Hoi Nelleke,
wat een leuke kaartjes van dat blok. Ik heb in die goody een ander blok, ook een leukerd. Ben er nog niet mee aan de slag gegaan, maar heb al wel een idee.
Handig dat je er een aantal hebt gemaakt. Ik heb wat jij op je Ipad hebt niet. Ik die het meeste op mijn laptop, vind ik veel fijner. Maar als ik op de Ipad blog doe ik dat niet via Safari of Google, maar doe het via Firefox. Tot nu toe geen problemen.

Donna Scholz zei

Lovely card you created with our Try Stampin' on Tuesday sketch, Nelleke!!! So feminine!!! Thank you for sharing your card and creative talents with us at TSOT!!! -Donna

Daphne zei

Zo, dat zijn er veel.
Allemaal dezelfde uitstraling maar totaal anders.
Wat een mooi papier is door zeg.

OlgaB zei

Just love the vintage bloom papers of your projects!
Thank you for joining Catch the Bug.
Hugs from Africa!
OlgaB