Mijn lijst met blogs

donderdag 3 maart 2022

Familie Pinquin viert Kerst

Afgelopen maandag had ik mij een knutsel dag beloofd. Tenminste voor zover dat kon, want om 11.30u hadden we een overleg. Toch maakte ik een mooi begin aan deze twee kaartjes. Na het overleg, waar we toch wel 2 uur zaten, gingen we naar vloerbedekking kijken voor onze slaapkamer. We hadden al wat gezien, en hakten de knoop door dat deze het zou worden. Leggen over 6 weken. Mooi zegt Wim, dan hebben we de tijd om alles in orde te maken. dat betekent: Electra verplaatsen en in de muur, stuucen, schilderen, behangen en sausen. 
Maar ....... zegt die man, het kan ook volgende week vrijdag. Doen? Niet doen? Wel doen dus. Dat betekend werk aan de winkel! Thuis gekomen heb ik gelijk een nieuw gordijn besteld, we wisten al wat het worden moest. De middag was al meer dan de helft voorbij, maar toch maar verder gaan om nachtkastjes en dergelijke uit te pakken, op te ruimen  enzovoort. Dinsdag ging alles eruit, en creëerde ik een nieuwe slaapplek en maakte een begin met de kledingkast. Die hoeft er niet uit, dat is een vaste kast, maar alles moest nodig nagekeken worden en straks schoongemaakt worden. Woensdag stuucte Wim de eerste stuk muur en vandaag maakte hij sleuven in de muur. Kortom we gaan er flink tegenaan. Ik hoop dat dinsdag alles behangklaar is. 
Daarbij vraagt Thomas veel aandacht deze week, waar hij zelf niets aan doen kan, maar we zijn deze week veel voor en met hem op pad geweest. Vandaag had ik een vrije dag en had ik een meeting met mijn zusjes. Fijn dat dit weer kon, en wat een prachtige stralende dag vandaag.
Het kaartjes maken staat daardoor wel op een laag pitje, een klein beetje jammer dat wel, maar eind volgende week zijn we er blij mee. En ben ik de troep weer grotendeels kwijt, daar heb ik wel wat last van hoor.
Deze 2 kaartjes heb ik tussen de bedrijven door afgemaakt. Bij 52 weeks to Christmas vragen ze stippen en ruiten. Ik heb voor stippen gekozen. Deze basis kaarten waren al klaar en komen uit het sterrenpakket waar ik mee bezig ben om op te maken. 
De kaarten zijn 13 x 13 en de stippen zijn 4 kleine velletjes papier. Daarop het uitdruksel van de ster en in de ster een rode ster geplakt. 
Als doel had ik nu dat de iglo en ijsschots van MD gebruikt moesten worden. Deze heb ik sinds kort en ben er erg blij mee. Daarbij ook 2 soorten pinguïns gebruikt van MD. Kleine pinguïn heeft een mooi gestippeld jasje aan en staat op de slee.  Moeders heeft haar mooie sjaal omgedaan. 
Het 2e kaartje is wat rustiger van kleur en opzet. Beiden hebben gouden sterren . Tot slot nog een tekst opgeplakt. 
Challenges:
52 weekstoChristmas: stippen en of ruiten
CHCC: alles mag
Groetjes en tot een volgende kaart.
Nelleke 

10 opmerkingen:

!neke zei

Super gaaf !!! En keep calm !
Groeten Ineke
DT52WTC

Trijntje zei

Wat fijn dat het he gelukt is om tussen de bedrijven door deze twee leukr kaartjes te maken. Zi xijn erg mooi met de pinguïns. Leuke tafereeltjes. Opzich wel fijn dat je geen 6 weken hoeft te wachten.. succes er nog mee. Groeten Trijntje

Anita van Deur zei

2 mooie kaartjes met de leuke penguins. Succes met de werkzaamheden.

Angelique zei

Gelukkig dat je deze twee pinguïn kaartjes nog af kon maken. Fijn dat ze al snel met de vloerbedekking kunnen komen maar dat is nu even flink doorpakken. Wat een superleuke waterval kaart voor jullie kleindochter,fijn dat ze nu eindelijk kon afzwemmen.
lieve groetjes Angelique

Angélique zei

Heel leuk allebei. Toch knap dat je nu 2 kerstkaarten kunt laten zien met al die drukte. Ik denk dat je het nu nog drukker hebt dan toen je nog werkte, haha. Maar straks kun je wel extra genieten van al dat moois in huis. Fijn dat jullie er voor Thomas kunnen zijn.

GerJanne zei

Ze zijn allebei superleuk! EN je hebt twee verschillende soorten pinguïns leuk hoor! EN die ijsschots (heb hem ook volgens mij, maar ook nog niet gebruikt...)
En wat een geluk eigenlijk dat je geen 6 weken hoeft te wachten op de vloerbedekking. Even druk, maar dan ben je er wel mooi snel van af.
EN heb je ook een soort deadline, dat werkt vaak wel lekker! Succes en sterkte!

Daphne zei

Oh jee, oh jee, wat een drukte!! Ik zou daar ook een beetje van slag door zijn, maar hou het einddoel in zich, straks kunnen jullie weer slapen als een prinsje en prinsesje, hoe fijn is dat?!
En dan ook nog 2 kerstkaartjes maken, knap hoor en wat zijn ze leuk. Dat heb je goed gekocht voor jezelf, die nieuwe (tweedehands) stansen.
2 Kaartjes om vrolijk van te worden, met dat vele rood.

Claudia's Kaartjes zei

das leuk
Claudia

https://knutselmeisjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

Marijke zei

Je hebt toch nog twee kaartjes gemaakt en super leuk ook met die pinguïns! en wel fijn dat er snel een vloerbedekking komt dan ben je er maar vanaf! Even bikkelen en dan kun je ervan genieten! Veel succes en leuk dat je kaartjes nog meedoen met 52 WTC. Groetjes Marijke.

Marfien zei

2 hele leuke kaartjes, succes met verven en behangen, is toch superleuk werk, net een groot kaartje :-)