Mijn lijst met blogs

woensdag 30 maart 2022

Kleurenkaarteam koper en wolwit

Kleurenkaart team van Martina vandaag. Vandaag zie we weer verschillende creaties in de kleuren koper en wolwit. Ik dacht dat in mijn vakantie vorige week het al de laatste woensdag was, dus ik ben voor die tijd flink los gegaan. Voor de kleur koper wilde ik met gilding wax aan de slag. Het was wat moeilijk de juiste kleur te gebruiken en naar mijn idee komt de eerste cadeau envelop het dichtste bij de gevraagde kleuren. ik emboste verschillende stukken 300 grams papier en bewerkte dit met gilding wax. Van wolwit papier maakte ik een klein envelopje en plakte het bewerkte deel erop. Ik maakte een papieren band met daarop een tennisracket en bal. Die kan ik mooi gebruiken voor een verjaardag van een van mijn kinderen met een cadeau kaart er in. Mooi op tijd klaar.
Bij deze heb ik wat andere kleuren gilding wax gebruikt, en wat gouden wax. Envelopje eronder en weer een band er om heen. Hierop kwam gereedschap. Deze is al gegeven aan mijn schoonzoon met een cadeau kaart erin voor zijn verjaardag. Dit omdat zij komende maand in hun huis gaan verbouwen.
Ook bij deze komt het koperen gilding wax wel goed naar voren.  Ik vond nog wat koper papier en dit alles kwam op een tag. Een riem van JOY erop gemaakt. Achterop een aparte strook waar een cadeau kaart in past.
Voor deze kaart heb ik zwart papier door een embossingmal  gehaald. Deze ook met gilding wax bewerkt, maar komt niet heel duidelijk naar voren. Daarop kwam een frame van bloemen in wolwit papier. Happy verschillende malen uit gestanst en bewerkt met blanke embossingpoeder voor wat glans. Birthday in het zwart en wat zwarte steentjes. Deze is naar Ineke gegaan die de 19e jarig was. 
Tot slot nog een tag met embossing en bloemen. Gemaakt naar een sketch die volgens mij nu verlopen is. Hier van allerlei nieuwe takjes gebruikt en nieuwe bloemen. De zwarte bloemen is van vrij dik papier en na het stansen de bloemen gerild. Hier iets geel erbij en diep oranje. 
Deze kaart ging naar Erica die de 23e jarig was. En het is mij nu wel gelukt om de kaarten naar bloggers te sturen voor ik ze plaats. 
Ik ben er even flink mee bezig geweest maar toch wel blij met het resultaat. Dat maakte ook dat ik lekker op tijd klaar was voor deze mooie kleurenuitdaging.
En kon ik gisteren met andere dingen aan de slag.
Groetjes en tot donderdag dan heb ik weer kerstkaarten klaar.
Fijne dag!
Nelleke 




 

24 opmerkingen:

jackelien zei

Wauw wat een supermooie kaarten.
Groetjes Jackelien

Anita van Deur zei

Wat een mooie serie kaarten echt mooi de gilding wax op de EF, fijne dag.

Jantine zei

Wow, wat een mooie serie kaarten en cadeau-enveloppen maakte je, Nelleke. En ik dacht ook eerst dat we vorige woensdag al moesten plaatsen, maar we hadden nog een week langer, gelukkig.
Leuk idee om je gilding wax te gebruiken. Ik vind dat leuk spul, heb het bij een vriendin wel eens gebruikt.
Groetjes
Jantine

Wilma zei

Wat een PRACHTIGE serie kaartjes en labels heb je gemaakt Nelleke voor het Kleurenkaartenteam. GEWELDIG hoe je met die wax dat allemaal voor elkaar hebt gekregen.
Liefs Wilma 😃😃😃

Claudia's kaartjes zei

das zo leuk gedaan, top
Very beautifil paper. Stunning card.
https://knutselmeisjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

Diny zei

Wow.....jij heb goed je best gedaan Nelleke....wat een prachtige serie heb je gemaakt!
Groetjes Diny

chantal zei

Wat een mooie serie heb je gemaakt. Ik haf ook effe gedacht om gilding wax te gebruiken , wat geeft dat een mooi effect he
Liefs Chantal

Marfien zei

Zo, jij bent flink uit je dak gegaan, wat een prachtige kaarten heb je gemaakt, echt gaaf!

Lia zei

Wat een geweldige serie kaarten. Stuk voor stuk allemaal mooi!
Lia xx

Angélique zei

Zo zeg, 5 creaties in één keer en allemaal heel mooi.
Koper heb je in verschillende kleuren, ik kan mij voorstellen dat het zoeken wasnaar de juiste tint. Ik vind ze allemaal erg mooi.

marja kenter zei

Zo joh, jij bent druk geweest en wat een prachtig resultaat en ook nog zo veel.
Fijne dag en liefs

Ellen zei

Lekker bezig geweest Nelleke en met prachtige resultaten…allemaal super mooi gelukt! Ook je klok hieronder is geweldig…top!
Jullie hebben genoten van het uitje en ook het mooie weer was erbij…heerlijk!
Ben benieuwd naar je kerstkaartjes.
Groetjes Ellen

Femminde zei

Wat een tof effect met die gilding wax!! Zo mooi!!
Ik ben benieuwd wat je verder nog gemaakt hebt.
Tot het volgende KKT!!
Groeten van Femminde

Marijke zei

Wat een prachtige serie enveloppen en kaartjes heb je gemaakt! Super die embossing op de enveloppen en het kaartje voor Ineke ook mooi gedaan! Dit soort stansen zijn altijd mooi maar je gebruikt ze eigenlijk te weinig! Je bent goed bezig geweest met de kleuren van het KKT. Groetjes Marijke.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Zo jij pakt lekker uit Nelleke. Mooie enveloppen heb je gemaakt met die embossing en wax. Ook je kaarten en tag zien er top uit, heel mooi allemaal.
Lieve groetjes Miranda

Angelique zei

Lekker om zo op tijd klaar te zijn en wat een mooie serie maakte je. Zeker de eerste twee vind ik erg mooi, is dat 3D embossing? Handig om de kaartjes op een envelop te plakken zo heb je gelijk een handige weggever.
lieve groetjes Angelique

Henriët zei

Zo!! Maar liefst 5 creaties in de gevraagde kleuren. Stuk voor stuk erg mooi. Ik zie die wax wel vaker voorbij komen maar nog nooit mee gewerkt. Wie weet ooit.....
Groetjes van Henriët

karin zei

Jij hebt je best gedaan met de KKT kleuren. Die eerste twee zijn prachtig met die embossing in koper.
Groetjes,
Karin

martina's kaartjes zei

wat een mooie en stoere kaartjes heb je gemaakt ! geslaagd hoor, zou niet weten wat kiezen ! top
fijn dat je er (weer) bij was deze maand,
grtjs, Martina

GerJanne zei

Heel mooie kaarten. EN er bestaan natuurlijk verschillende kleuren koper. Ze kunnen er allemaal voor doorgaan. Handig dat je dacht dat het vorige week al de laatste woensdag was. Was je mooi op tijd klaar.
Ik zag dat je twee keer 'test' hebt getypt. Komt goed over hoor. Alleen heb ik het nu zo ingesteld dat ik toestemming moet geven voor je reactie onder mijn bericht komt...

Nancy zei

Hey Nelleke,

Wat heb jij er ongelooflijk veel werk van gemaakt... Toffe kaarten stuk voor stuk... Ik moet dringend met pensioen, dan heb ik ook meer tijd om kaarten te maken... Helaas nog meer dan 10 jaar wachten...
Geniet er van en maak nog veel mooie dingen!

Liefs,
Nancy

Sarah zei

Ik zie je er al helemaal voor gaan in je Hobbyhok. Wat een leuke kaarten. De wax heeft echt iets chique.
Ik denk dat mijn persoonlijke voorkeur naar de laatste kaart met bloemen gaat, maar ze zijn allemaal super tof. X

Nancy Soetaert zei

Amai, je hebt je goed uitgeleefd met je creaties voor het kleurenkaartenteam, om ter mooist allemaal!
Ik vind die met de wax op de embossing super, lekker spelen en proberen...
groetjes
Nancy

Daphne zei

Zoooo, ging jij even los, 5 creaties, wauw.
Wat mooi, de eerste 2, met de embossing en dan de wax eroverheen.
Zoiets wat jij hier laat zien heb ik nog niet gezien, knap bedacht en leuk om te zien hè, Anna die verschillende creaties met dezelfde kleuren.