Mijn lijst met blogs

donderdag 21 juli 2022

Kerstman met Kerstboom



Weer 2 kerst projectkaartjes deze week. Ik heb aardig in het voren gewerkt met de Kerstkaarten maar nu ben ik er aardig doorheen. Deze 2 kaarten zijn beiden gemaakt met de plastic stickers die ik ene tijd geleden in de kast vond. De vrolijke kerstman is als eerste aan de beurt. Op de basis zitten 4 stukjes designpapier. Daarop een strook goudachtig papier en goud papier Van het plaatje heb ik een soort vierkante kerstbal gemaakt met een gouden strikje en tot slot nog wat sterretjes. De tekst zat nog in een bak en ook gebruikt

Met deze kaart ben ik eerst erg aan het prutsen geweest. Ik had nog een groene kerstkrans maar dat alleen was saai. Daarom nogmaals een donkergroene gestanst en kleine lichte takjes en besjes. Het kleine plaatje van de boom verhoogd opgeplakt en bovenaan een rode strik.  en nog wat zilveren sterren. De tekst heb ik weggelaten die zit eigenlijk ook al op het papier. 
Het zijn niet moeders mooiste kaarten geworden, maar ach die mogen er ook zijn.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag.
Tot een volgende kaart, ik ga nog even richting mijn kamer. Vanmorgen eerst bij Lieke een begin gemaakt om schoon te maken. Ik laat aan anderen graag het sausen over. Morgen weer verder en met een beetje geluk kan begin volgende week de vloer erin! Vreemd hoor, straks vliegt de laatste uit het nest. Maar zo hoort het ook en het is ook helemaal goed zo. 
Groet, Nelleke 

 

10 opmerkingen:

Anita van Deur zei

2 leuke kaarten Nelleke!

Angélique zei

Leuke kerstkaarten, vooral de tweede is een vrolijke.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee vrolijke kerstkaarten Nelleke.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Henriët zei

Leuke kerstkaarten. Jij vindt ze niet moeders mooiste maar ik vind ze juist mooi omdat het geen doorsnee kaarten zijn.
In het begin vond ik het heel stil in huis toen onze laatste uitvloog. Maar ook daar wen je weer aan.
Groetjes van Henriët

Elle-Jeanne zei

Leuke kerstkaarten Nelleke.
Mooie aparte kaarten.
Groetjes Elle-jeanne

Anoniem zei

2 leuke kaartjes hoor Nelleke! Een leuk plaatje van de kerstman en de krans met de boom ook leuk! Gezellig dst je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Daphne zei

Ik vind ze weer leuk.
Ik vind vooral de krans op de 2de kaart erg leuk.
Gek gevoel hè, als je kinderen uit vliegen.
Ik had dat met Jesse, het is goed, het is zoals het hoort te gaan en toch voel je je gek (verdrietig, niet kompleet).
Succes met klussen.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Oh Nelleke, wat mooi dat Lieke het nest ook gaat verlaten, het zal wennen zijn, maar wat je schrijft zo hoort het ook...De kaartjes zijn heel gaaf, de kerstman is heel erg grappig, maar ook de krans vind ik heel erg gaaf...Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

Angelique zei

Twee mooie kaartjes, toch leuk hoe je met die stickers mooie plaatjes kan maken. Wat fijn dat Lieke en haar vriend de sleutel hebben ontvangen, weer een nieuw hoofdstuk. Twee leuke verhuiskaartjes maakte je met het vogelhuisje. Dat is nog eens een handige pannenlap, leuk eerste cadeautje.
lieve groetjes Angelique

Marja zei

Twee hele leuke kerstkaarten!
Groetjes Marja.