Mijn lijst met blogs

dinsdag 5 juli 2022

De wielen zijn rond en rond

De aanhef zegt het al een beetje: bij de Egel begint vandaag een nieuwe uitdaging.  We gaan werken met een sketch en we willen hier iets van wielen op zien. Omdat de vakantieperiode begonnen is hebben jullie hier 6 weken de tijd voor. Tot en met 19 augustus kunnen jullie met de sketch mee doen en plaatsen. Daarna gaan we weer twee wekelijks verder.
 Ik kon het niet laten om mijn VW busje hiervoor te gebruiken. Jaren en jaren hebben wij een VW bus gehad, je blijft er een zwak voor houden. Verder heb ik verschillende tandwielen gebruikt. Daar ben ik een beetje mee aan het prutsen geweest, ik wilde te veel kleuren gebruiken en door 1 kleur die vrij licht is steekt het juist mooi af bij het wat donkere prachtige papier van JOY! Dank je wel Marianne.
De tekst is van CE. 
Een leuke sketch en een kaart voor een jarige komende maand.
We hopen dat jullie weer mee gaan doen, reageren gaan we zeker doen, maar alles staat nu in vakantietijd op een laag pitje.
Groetjes, Nelleke 
 

6 opmerkingen:

Margo zei

Wat een superleuke kaart. Ik ga zeker proberen om mee te doen ook al staat alles hier ook op een laag pitje
Groetjes
Margo

karin zei

Leuk kaartje met het VW busje. Mooi gemaakt!
Groetjes,
Karin

Trijntje zei

Wat een leuke kaart met wielen. Heb je volgens de schets gemaakt. Groeten Trijntje.

Angélique zei

Gave kaart! De tandwielen zijn super zo.
Mooie kleuren h3b je gebruikt voor je kaart.

VoormeKaartje zei

Wat een super mooi kaartje. Een erg leuke sketch. Heb al allemaal ideeën, hopelijk erg binnenkort mee aan de slag. Gelukkig heb ik wat langer de tijd kan ik rustig aan doen.

Ellen zei

Hoi Nelleke, ik moest lachen toen ik je VW-busje zag haha. Op onze terugreis zag ik in een winkel langs de weg deze bus staan maar in hetzelfde kleurtje als jouw achtergrondcirkel…ik twijfelde of ik hem zou kopen voor de kleine mannetjes…als je achteruit reed wond hij op en reed vanzelf weg!
Ik heb spijt dat ik hem toch niet gekocht heb…ze zijn zoo gaaf!
Je kaartje is een toppertje!
Plezier en groetjes Ellen