Mijn lijst met blogs

donderdag 20 september 2018

Succes, succes, succes

Vandaag een nieuwe uitdaging bij de Egel. Het thema is nieuw. En dat kan natuurlijk van alles zijn. Ik maakte dit kaartje tijdens de kletseldag bij GerJanne begin augustus. Toen ik er mee bezig was en ik haar busjes stempel zag, besloot ik een kaartje voor Wim te maken. Als er bij ons in de familie iemand een andere job krijgt koopt Wim altijd iets van hun favoriete drankje voor hen.
Nu was hij zelf aan de beurt, zelfde werkgever, maar een ander job. Totaal wat anders,  in een bus rijd hij nu door Oost-Nederland. Ik bedacht mij dat hij altijd voor iedereen wat kocht maar zelf niets had gekregen. Dit kaartje is voor hem met wat lekkere aparte biertjes erbij.
Het was heel leuk om dit te maken. Je plakt papier op een kaart en gaat er met inkt overheen. Je zet er stempels op en kleurt ze wat in. Omcirkeld woorden die van toepassing zijn. In de tekst heb ik busje een paar keer omcirkeld. Tenslotte middenin een succes stempel van Crealies. Ik was vooral verrast door het kleuren, welk leuk effect dit geeft.
Doen jullie allemaal weer mee met deze uitdaging?
Zoals altijd wordt er een supermooie prijs beschikbaar gesteld. Ik zou zeggen kijk via de link gauw bij de Egel. Dan zien jullie ook wat mijn teammaatjes gemaakt hebben.
Dag, tot vanavond. Groet, Nelleke 

10 opmerkingen:

Annerieke zei

Mooie kaart Nelleke, natuurlijk verdient jouw Wim dan zelf ook een kaart met biertjes. Leuk hoe je de kaart gemaakt hebt!

Joanne kramer zei

Wat een super mooie kaart! groetjes Joanne

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je kaart is zo flitsend, mooie kleurencombinatie en gave stempels. Wat leuk dat Wim altijd zo attent is en lief dat jij hém nu eens bedacht hebt Nelleke.
Dank je wel voor je leuke verjaardagskaart, hij staat gezellig op het dressoir te pronk ;)
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Prachtig gemaakt Nelleke

Groetjes Hermien

Diny zei

wat een prachtig kaartje Nelleke!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Ja, deze was heel goed gelukt! Mooi en helemaal leuk voor Wim, met zijn voorliefde voor VW busjes....

Doris knippenenplakken zei

Hoi Nelleke,
Wat een super leuke kaart, heel mooi gemaakt.
Groetjes Doris

Henriët zei

Wat een leuke kaart. En erg toepasselijk voor Wim.
Groetjes van Henriët

Nicolette zei

Leuke kaart voor Wim. En over mijn big toets, iedereen moet elke 3 jaar zijn registratie bijhouden. We moeten dan via E learning 14 modules doen en worden dan op 1 middag op 4 modules getoetst. Ik vind het altijd weer een heel werk.
Groetjes Nicolette

Ellen zei

Ook deze is super gaaf gemaakt...is die achtergrond gewoon een vel uit een boek ofzo? Mooie kleuren en leuke details!
Groetjes Ellen