Mijn lijst met blogs

woensdag 5 februari 2020

Een vrolijke 🎶 uitdaging

Daar ben ik alweer met een kaart en dat heeft een reden. Vandaag begint er een nieuwe uitdaging bij de Egel. Dit maal maak je gebruik van een sketch en gebruik je een thema namelijk muziek. Eerlijk is eerlijk, de meeste tijd was ik kwijt naar het zoeken naar een afbeelding of plaatje.
Gelukkig was daar het dank je wel boekje van de Egel  welke ik kreeg bij een bestelling. Daar stond dit plaatje in. Ik heb er nog twee, een liefhebber kan zich altijd bij mij melden. Ik heb ook alleen de vioolspelende man zonder achtergrond. Het is een 3D knipvellen pocket van Yvonne Creations.
Het kaartje daarna was snel gemaakt. Randjes ruw gemaakt en distres inkt gebruikt. Het muziekpapier komt uit een heel oud muziekboekje van de kringloop.
We verwachten natuurlijk de sketch terug te zien, met het thema. En vergeet de banners niet. Dat was mij overkomen maar mijn DT maatjes maakten mij erop attent dat de kaart nog niet goed was.
Afgelopen zondag is de uitdaging van Knutsels en kadootjes van start gegaan en daar is de uitdaging muziek. Dus er zijn de eerste 2 weken 2 uitdagingen waar jullie aan mee kunnen doen.
We hopen op veel inzendingen!
groet, Nelleke 

11 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een mooi toepasselijk plaatje voor de uitdaging, Nelleke! En leuke uitdaging ook, muziek. Toevallig had ik van de week nog muzieknootjespapier in mijn handen, dus wie weet...
Mooie uitwerking van de sketch.
Groetjes
Jantine

Nicolette zei

Leuke kaart Nelleke, volgens mij heb ik deze plaatjes ook nog ergens....
Groetjes Nicolette

Caroline zei

Hij is wel heel leuk Nelleke, ik geloof dat ik deze plaatjes ook nog heb.....
Groetjes Caroline

Ans Gilbert zei

Echt een mooie kaart, leuk thema en een gave sketch,
Ansx

Daphne zei

Wát een leuke kaart.
Leuk dat je meerdere challenges kan combineren.
Muziek maakt de kaart altijd extra feestelijk vind ik

GerJanne zei

Leuk, die slinger met celebrate erop! Ik had de kaart natuurlijk al gezien, maar wel erg leuk dat je meedoet bij K&K en ook nog reclame maakt! Dank je wel!

GerJanne zei

Link je hem ook nog even??

Monique zei

Het linken is gelukt Nelleke. Wat een prachtige kaart. Ik vind hem echt supermooi. Alles past zo mooi bij elkaar. Dank je wel voor je deelname bij K&K. Liefs, Monique

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt Nelleke, het plaatje vind ik erg mooi, en de rest past er perfect bij, een mooi geheel zo. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes, Ingrid.

Hermien zei

Een gezellig muzikaal kaartje Nelleke, leuk dat je met ons meedoet bij K&K.

Groetjes Hermien

Trijntje zei

Wat een gezellige muziek kaart heb je gemaakt Nelleke. Heel erg leuk samengesteld groeten Trijntje