Mijn lijst met blogs

zondag 31 mei 2020

Dubbel gelift

Op deze late eerste Pinksterdag plaats ik nog een kaartje. De rubber dance stempels vind ik erg leuk, en de bloemen set heb ik gestempeld en de afdrukjes gekleurd met twin markers. Ik kocht ze bij de Action, voor mij even wennen, maar dat slordige kleuren past beter bij mij. Nu dan de titel. Waarom dubbel gelift bovenaan deze blogpost? Dat zit zo. GerJanne schreef dat ze gekregen kaarten van blog lezeressen gebruikt om te inspiratie op te doen voor een kaart. En dat vond ik een heel goed idee. Vorig jaar had ik een prijs gewonnen van Marjan ze stuurde deze op met een schitterend kaartje meer een scrapling. En deze heb ik als voorbeeld gebruikt voor deze kaart. Natuurlijk wel helemaal mijn eigen draai aangegeven. De stempel is van Studio Light. Het blauwe papier van de Action. Wat spetters gemaakt met zwarte distress. Het stempeltje is van MD. Het laat zien dat verschillende merken perfect bij elkaar combineren. Deze kaart zou eerst meedoen bij de bruin en blauw uitdaging bij het KKT, maar ik heb uiteindelijk zwart gekozen omdat ik dat mooier vond. 
Hij is al gegeven. Een nichtje is geslaagd voor de PABO kreeg gisteren (ja zaterdag) bericht dat ze geslaagd was. Omdat Lieke er naar toe ging vanmiddag en ze vrijdag jarig was, heb ik deze kaart gebruikt en niet snel snel een kaart gemaakt, dat lukte gewoon niet meer. Ik had er net 1 klaar voor haar zusje, die ook geslaagd was, dus dubbel feest daar.
Challenges:
Color trowdown: zwart-blauw-wit
Crafty friends challenge: use embellisments on your card.
Vanmiddag zijn we naar Thomas geweest. Zo fijn dat we weer gewoon zijn appartement in konden! Ik heb nog een stukje gefietst met hem kon hem niet bij houden op de gewone fiets. Hij geniet daar zo van. Morgen haal ik hem op de fiets op, prachtig weer en ruim 9 km is goed te doen! (En dan met een elektrische fiets :-0 ) 
Groet, Nelleke 

7 opmerkingen:

Henriët zei

Wat een leukerd Nelleke. En zo'n leuke bloemenstempel.
Geslaagd voor de PABO....leuk! Ik hoop dat ze snel een baan krijgt. Moet met het lerarentekort toch wel lukken.
Wat fijn dat jullie weer naar Thomas kunnen. Geniet er van samen vandaag!
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Hoi! Wat een mooie kaart! Slordig kleuren kan nog best lastig zijn. Maar het is je goed gelukt. Mooie samenstelling is het zo. Fijn dat je weer naar Thomas kon en samen lekker fietsen, ook fijn! Natuurlijk geniet hij, kan niet anders, ook al heeft hij het thuis goed, bij jullie is voor hem natuurlijk zo vertrouwd! Fijne dag vandaag.
En oh ja, jammer dat je hem vandaag niet plaatste! We bgeinnen vandaag namelijk met een challenge zwart/wit en ene andere kleur bij DAK. Maar je hebt nog wel de hele maand de tijd hoor!

Daphne zei

Wat een mooie kaart is dit geworden zeg.
Ik vind het zwart ook erg mooi bij het licht blauwe, het geeft net het juiste gevoel voor de kaart vind ik.
Wat fijn dat jullie weer naar Thomas kunnen, wat zal hij daar dubbel en dwars van genieten, en jullie ook!!

Danielle zei

Fijn dat jullie weer naar Thomas kunnen, dat is voor jullie allemaal genieten!! Leuke kaart, mooie kleurtjes!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Fijn hoor om weer bij Thomas naar binnen te kunnen én samen op pad te kunnen gaan. Lekker genieten Nelleke. Mooi deze gelifte kaart, mooie kleuren en ik herken hem van Marjan inderdaad.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Heel leuk deze kaart Nelleke. Groeten Trijntje

Anita van Deur zei

Prachtig! Mooi van kleur en layout. Wat fijn dat je jullie Thomas kunnen. Wij hebben hier het omgedraaide, onze zoon mag niet terug naar zijn app. ze hanteren nog de lockdown.
Groetjes, Anita