Mijn lijst met blogs

donderdag 7 mei 2020

Gastdesigner en kerstkaart

Dit is mijn gastdesigner kaartje voor de Cheerfulsketches. Ik kreeg en sketch en digi toe gestuurd en dit heb ik er van gemaakt. Ik heb het gekleurd met de nieuwe aquamarkers die ik bij de Action vond. Ook de verticale lijn achter het plaatje heb ik met blauw gekleurd. Ik heb nog veel te leren :-) . Verder toch wel veel materiaal gebruikt wat ik had oa de basiskaart en de bloemen. Die heb ik losgepeuterd en er een splitpen ingezet, dan vind ik ze veel mooier en beter te verwerken op een kaart. Een leuke sketch om te gebruiken, ik heb nog een kaartje met de sketch, die is voor volgende week.
Mijn wekelijkse kerstkaart kan ook niet ontbreken. Vorige week plaatste ik mijn gastdesigner kaart voor 52 weeks to Christmas. Ik had wat opgezocht om te gebruiken, en kwam dit heel oude plaatje tegen. Maar dat kon ik niet gebruiken omdat het geen koek of gebak is. Er toch maar een kaart meegemaakt. Het designpapier is van SL. het verder eenvoudig gehouden met een kerstboompje van Colien en een rode bloem.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag.
Een kort berichtje  en niet te laat mijn bed opzoeken. Afgelopen nacht mijn eerste nachtdienst gedraaid sinds 24 jaar. Dat was zeker wel heel leuk om weer eens te doen. Het was zo rustig dat we maar aan de e-learning zijn gegaan. Maar eigenlijk is dat en heel goed teken!
Groet, Nelleke



12 opmerkingen:

Anita van Deur zei

2 mooie kaartjes Nelleke.
Groetjes Anita

Ellen zei

Leuke kaartjes Nelleke...ook de digi is grappig en mooi ingekleurd!
Heel anders lijkt me om een nachtdienst te draaien na 24 jaar...idd goed teken als het rustig is en misschien voor herhaling vatbaar!
Blijf gezond en groetjes Ellen

Daphne zei

Goed geslaagd, je gast disigner kaart
Heel erg leuk, met dat vrolijke paartje erop.
En je kerstkaart, wat een lief plaatje is dit zeg!!
Gelukkig heb je het niet druk gehad vannacht, dat is inderdaad een goed teken!!

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes Nelleke!
Dat was vast wennen na 24 jaar weer in de nachtdienst!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Ha Nelleke,
je voorbeeld voor Cheerful is erg leuk. Wat een geinige digi is dat! Ook de kerstkaart is weer top! En ja, met 1 client kun je natuurlijk heel druk zijn, maar als zij/hij slaapt, heb je tijd voor andere dingen! Goed van je hoor!

Rosina zei

Leuk deze 2 kaartjes Nelleke...van je eerste kaartje de sketch heel mooi uitgewerkt en de digi ook zo mooi ingekleurd..leuk dat je gastdesigner mocht zijn...
Ook je 2e kaartje is prachtig. gemaakt
bedankt voor je deelname
groetjes Rosina
DT 52 WTC
DT Cheerfull Sketches

Creatiels zei

Leuke kaartjes zijn het geworden
Groetjes en hou jullie gezond
Els

Jantine zei

Zo, dat is wel even wat, een nachtdienst draaien. Fijn dat het rustig was, is voor de mensen natuurlijk het fijnst.
Je kaartjes zijn leuk, Nelleke. Kleuren met stiften vind ik ook moeilijk, maar je hebt het knap gedaan.
En je kaartje met het beertje is schattig.
Fijn dat je weer meedoet bij 52WTC.
groetjes
Jantine DT 52WTC

Irene zei

Je kleurwerk ziet er goed uut Nelleke, leuke kaart!
Fijn dat je nachtdienst na zó veel jaar rustig was, kon je er een beetje "inkomen".
XxIrene

Enny zei

Heel mooie kaarten, prachtig kleurwerk en super versierd ! Wat een geluk dat je eerste nacht rustig was ! Groetjes, Enny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke kaart heb je als gast-designer gemaakt Nelleke en de digi is mooi ingekleurd. Ook je kerstkaart is mooi gemaakt. Fijn dat je een rustige nachtdienst had, ben je niet moe nu?
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Wat. Een leuke kaart heb je als gastdesigner gemaakt. Winkelende dames.... alleen voor noodzakelijke zaken... jammer dat dit even niet voir de fun kan. Gezellig met een vriendin op stap. Je kerstkaart is ook erg leuk geworden. Fijn dat je nachtdienst rustig was.. groeten Trijntje