Mijn lijst met blogs

maandag 17 augustus 2020

De vierde lift van Marianne

Al een paar dagen stond deze kaart klaar om geplaatst te worden, en al een paar dagen kwam het er niet van. En ik wilde nog wel mijn te liften kaart klaar hebben vandaag. Maar het ligt er nog net zo, zoals ik vorige week stopte. Te warm, dagje fietsen, verjaardag en voorbereiding treffen voor de verbouwing is de oorzaak. Vandaag zijn we druk geweest om de kamer en keuken te ontruimen. Het is net alsof we aan het verhuizen zijn. Straks nog een gasfornuis schoonmaken welke we 2e hands op de kop getikt hebben om tijdelijk op te koken. Alles gaat precies in de berging passen, daar zijn we de komende weken te vinden. Gelukkig is die ruim. Een goede voorbereiding is het beste wat wij kunnen doen. Daar vaar je het beste bij. 
Nu dan toch even het kaartje plaatsen, want de 4e lift is wel klaar. De bedoeling was dat je een stukje papier terugvouwt. 
Met het opruimen kwam ik dit papier tegen, het was nog over van een workshop met Dora. Ik werd er helemaal blij van, het is zulk prachtig, fris en vrolijk papier. Dat had ik al gauw uitgezocht. Wat groen papier gevonden van een theedoosje en met het roze uit het pakket heb ik bloemen gemaakt. Daar doorheen een splitpen. Het dubbelzijdige papier teruggevouwen en daarna de bloemen verhoogd opgeplakt. Rechtsboven de stempel van harte en binnenin gefeliciteerd. Nog wat pareltjes en meer heeft de kaart niet nodig. 
Challenges:
Ally's Angels: alles mag
Dicut divas; alles mag
Hier viel net even een lekker en verfrissende bui, dat kunnen we nog steeds goed gebruiken.
Geniet van het weer nu het iets minder warm is geworden.
Groet, Nelleke 

8 opmerkingen:

GerJanne zei

Hihihi.... een verfrissende bui... inderdaad, het hoosde! Onze dakgoot stroomde over!
Je kaart is heel leuk! Ik dacht al: dat papier ken ik. Zo leuk om het op deze manier te gebruiken! Nu je eigen kaart nog...ben benieuwd!

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke kaart en mooie frisse kleuren erop. Heel veel succes met de verbouwing.blij dat het iets kouder wordt.
groetjes Marjan.

Anita van Deur zei

Leuke frisse kaarten mooi met de bloemen. Heel veel succes met de verbouwing.
Groetjes, Anita

!neke zei

Helemaal leuk !
En succes met de verbouwing!
Groeten Ineke

Marja zei

Vrolijk kaartje in deze frisse kleuren Nelleke!
Succes met de verbouwing.
Groetjes Marja.

Michelle N. zei

What a bright, cheery card-it will lift some spirits! Thanks for joining us at Die Cut Divas!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Voor alles is een tijd en plaats Nelleke ;) Fijn dat jullie een ruime berging hebben om te verblijven. Spannend hoor zo'n grote verbouwing maar zal allemaal best goed komen. Je laat een mooie fleurige kaart zien, inderdaad wordt je hier vrolijk van, toffe lift.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Een vrolijke zomerse lift, leuk DP is dit
Nog iets geks, toen ik om 22.30 uur afsloot was je nog niet in mijn leeslijst te zien, ook bij Wies duurt het uren, toch een beetje vreemd . . .