Mijn lijst met blogs

zondag 2 augustus 2020

Tara is jarig

                                    
Een klein beetje een lange post vandaag, er is veel te laten zien en te vertellen. 
Voor de goedkoopste hobby.nl maak ik voorbeeldkaarten met materiaal van Marianne Design die op een pagina bij hun webwinkel geplaatst worden. Deze kaart is er één van. Neem gerust een kijkje zou ik zo zeggen. Daar heb ik ook beschreven hoe ik hem gemaakt heb. 
Deze keer is de schildpad aan de beurt om te laten zien. Ik gebruikte papier van een blokje van MD. Daar heb ik effen kleuren bij gezocht uit mijn restjes doos en daar de schildpad van gemaakt. De basis heb ik gemaakt naar een sketch van het Marianne Design Challenge Blog. Toen deze klaar was kreeg de schildpad een plekje en verzon ik er nog allerlei dingen bij om het nog feestelijker te maken. Bv het grasrandje onder de schildpad, een bloem, ballon, de naam en leeftijd van Tara. Zelf ben ik best tevreden met het resultaat, ik hoop Tara ook, maar het is roze en dat zal vast wel. 
Vandaag wordt ze alweer 5. Omdat ze met vader, moeder en broertje op vakantie zijn, vieren we het wat later. Maar de kaart en vlaggetje is op tijd aan mijn dochter meegegeven.
Challenge:
Gebruikte materialen: PK9131, Tekst en ballon: LR0625, bloem: CR1357, cijfers en letters: DF3454, Schildpad: COL 1480, en grasrand. 



Voor elk kleinkind maak ik elk jaar een vlaggetje voor aan hun vlaggenlijn. Deze is voor Tara geworden.
De eerste laat zien dat ze haar strikdiploma heeft gehaald, met een grote bruine strik. Een glas op een voet met een rietje vind ze helemaal geweldig. Met haar kleine priegelvingertjes weet ze zich al aardig te redden met diamond painting, daarom een vlinder erbij. Verder wat glitters, want dat is het helemaal. De andere foto is haar eerste schoolfoto, ze is nu een jaar naar school maar soms moet haar knuffel nog mee. Ook heeft ze afgelopen jaar een bril gekregen. 






    • Ik ben benieuwd hoe alles op het blog gaat staan. Ik gebruik nieuwe blogger en de andere berichten die ik maakte gingen prima, en deze wilde op een 1 of andere manier niet lukken. Stukken die onderstreept zijn en niet weg gaan, in 1x een andere kleur tekst welke ik wel weer goed kreeg. Deze stuk tekst gaat wel weer goed en daarboven niet.  Ik hou het er maar op dat het komt dat ik met de foto's aan het schuiven ben geweest en dat het daarom niet goed gaat. Verder valt het werken in de vernieuwde blogger wel mee, sommige dingen zijn handiger, aan sommige dingen moetje even wennen. Maar ja na 24 augustus moeten we allemaal, dus ik blijf de vernieuwde versie maar gewoon gebruiken. 
    • Wij gaan vandaag 6 dagen kamperen met Thomas op een camping dicht bij huis. Wim heeft de fietsen er gisteren al naar toegebracht. De voorspellingen zijn goed, we hoeven niet zoveel, fietsen is al fijn.
    • Voor komende woensdag hebben we al wat gepland staan.
    • Lieve groetjes, Nelleke 
                    








16 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat leuk wat je maakte een echte feestelijke kaart.
Leuk wat de kinderen maakte. Fijne vakantie dagen.
Fijne dag.

Daphne zei

Wat lief dat je ze een tasje vol stansjes hebt meegegeven, dasr gaan ze in hun vakantie vast en mooie kaart mee maken (voor oma?)
Jou kaart is erg leuk, vrolijk, meisjes achtig en lief. Daar zal het jarige Jetje blij mee zijn.
Nieuwe blogger..... hou vol!!
Ik ben ook over gezet en net als jij blijf ik het ook gebruiken, want eind augustus is het definitief.
Ik moet er héél erg aan wennen.
Maar, het komt vast goed.
Je bericht is goed gelukt, alleen valt bij mij het laatste stukje van je bericht buiten mijn beeld en kan ik niet swipen om het te lezen, de eerste worden van de zinnen zijn niet zichtbaar.
Ik gebruik mijn telefoon, dus misschien ligt het ook aan mij hoor.
En..... ik snap wat je schrijft, zo lees ik bijvoorbeeld dat jullie op vakantie gaan met Thomas, LEUK!!
Heel veel plezier

Hermien zei

Een mooi kaartje met de schilpad, en de vlaggetjes voor Tara zijn ook prachtig. Wat een leuke meid zo met haar brilletje. En de zelfgemaakte kaartjes van Jelle en Tara hoe lief is dat.
Ik wens jullie een fijne vakantie, het wordt tropisch.

groetjes Hermien

Femminde zei

Wat een toffe kaart voor Tara!! En die vlaggetjes, zo leuk bedacht.
En geniet van jullie dichtbij vakantie met Thomas.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

P. En ik zit ook nog te prutsen met het blog. Ik gebruik de oude nog, want in de nieuwe ben ik mijn concepten kwijt.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Nelleke, wat een vrolijke kleurrijke kaart heb je voor Tara gemaakt, leuk met die schildpad. Ook de toevoeging voor de vlaggenlijn ziet er mooi uit, ik vind het zo'n leuk idee elk jaar een vlaggetje.
De creativiteit zit er bij de kleinkinderen al goed bij, mooie kaarten hebben ze met de stansjes gemaakt en ik lees dat het naar meer smaakte.
Fijne vakantie met Thomas, lekker fietsen ;)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Oh wat gezellig om allemaal te lezen. Je kaart is superleuk voor Tara. Het schildpadje is gaaf he?
En wat leuk die kaarten die Jelle en Tara maakten met de stansjes. Geweldig!! Leuk die tasjes waar ze in zitten! En de diamond painting..
De neiwue blogger is even wennen en ik merk dat ze er nog mee bezig zijn om het allemaal definitief te maken. Eerst stond er een rondje met een plusje erin voor een nieuw bericht, nu staat er gewoon: nieuw bericht...ach, het zal allemaal wel goed komen!.
Geniet van de vakantie. Jullie hebben een prachtige week!

Scraptastisch zei

Nog gefeliciteerd met Tara haar verjaardag Nelleke een hele mooie kaart heb je voor haar gemaakt en ook een vlaggetje erbij natuurlijk! En wat zijn ze creatief van wie zullen ze dat nou hebben, hihi genieten hè!!!
Ik wens jullie een gezellige week op de camping met Thomas en het wordt zeker goed fietsweer!!! veel plezier.
xx Gerie

Ellen zei

Super vrolijke kaart maakte je met de schildpad...echt gaaf! Ook de werkstukjes van de kinderen zijn super leuk hoor...het zijn al echte scrappertjes hihi.
Leuk de tasje...ik ga dit onthouden voor Anna want ze houdt ook van tasjes (leeghalen en weer vullen, vooral die van oma)
Gezellige vakantie gewenst hoor!
Groetjes Ellen

Marfien zei

Leuke verjaardagskaart en hele mooie kaartjes voor oma, stimuleer ze maar, komt later altijd van pas, ze weten nu al hoe je kaarten en tasjes kunt maken . . .

Gerrina zei

Ik ben vandaag hardhandig overgezet naar de nieuwe versie en tja veel zo weer gevonden, maar die extra handeling om op een blog te komen haat ik! Weer meer te doen al eerst betekend weer minder tijd om aan de leuke dingen toe te komen...
Mooi hoe veel er hierin weer te zien is; ik heb er van genoten!
Hoop dat jullie een fijne vakantie hebben! Groetjes, Gerrina

Suzan zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt voor de Challenge!
Groetjes Suzan
DT MD Challenge blog

Henriët zei

Super leuk deze kaart voor Tara.
Bedankt voor het meedoen.
Groetjes van Henriët
DT MD Challenge blog

jolanda creatief bijtje zei

wauw deze schildpadden kaart is heel gaaf
bedankt voor het meedoen aan onze challenge
groetjes jolanda bongers
dt challenge blog MD

Judith zei

Mooie kaartje, gave kleuren ook!
Leuk dat je mee doet met de sketch
Groetjes van Judith
DT-Marianne Design Challenge blog

Anita zei

Wat een vrolijke kaart heb je gemaakt voor de jarige Tara Nelleke.
Daar was ze vast blij mee.
Gezellig dat je meedoet met onze sketch-challenge.

Groetjes
Anita
MDblog

Aniet zei

Wat een lief verjaardagskaartje heb je gemaakt met de sketch Nelleke,
leuk dat je meedoet met de challenge,
groetjes van Aniet
DT MD Challenge blog