Mijn lijst met blogs

zondag 25 juli 2021

Cas kaarten

Een tijdje geleden ben ik aardig aan het uitzoeken gegaan van kaartjes die ik nog niet had laten zien. Het waren er meer dan ik dacht. Nu maar een goede gewoonte maken om gelijk foto's te maken en alvast klaar te zetten op het blog.
Zo ook deze. Van de winter won ik een challenge bij de liftchallenge en mocht gastdesigner zijn . Toen heb ik verschillende kaartjes gemaakt. Als ik 1x met reepjes begin maak ik er vaak meer dan 1. Zo ook met deze kaart. De reepjes papier diagonaal geplakt. Op de witte reep de tekst gestempeld die ik toen gewonnen had. Nog een bloem gestempeld en gekleurd en deze kwam op de kaart. Nog wat zwarte pareltjes om het af te maken.
Challenge:
Cas on friday: gebruik kleine afbeelding.
Ook deze kaart bleef liggen. Ik weet ook wel waarom. De bloem van Casual friday had ik iets te hoog geplakt en kon er niet meer af. Een eenvoudig kaartje, gestreept papier op een basiskaart en daarop een zwart vierkantje en wat glinstersteentjes. tekst ook ietsje scheef, maar ook deze kaart gaat zijn weg wel vinden.                Wij zijn gisteren aangekomen op een camping in Lattrop. We hadden net alles staan en zaten te eten, toen er een enorme regen en onweersbui losbarstte. Die vuurdoop hebbem we weer gehad. Nu schijnt de zon, de vogels fluiten. Straks lekker op de fiets de buurt verkennen. Door die bui hebben we nog niets gezien. Daar geniet Thomas ook zo van op zijn driewieler op pad.                                                                                                           Groetjes, Nelleke 

8 opmerkingen:

Wilma zei

Wat LEUK zo met die schuine strookjes op een MOOI CaS-kaartje Nelleke. Ook het kaartje met die bloem heb je MOOI gemaakt.
Nog een fijne vakantie met, laten we hopen, weinig regen.
Liefs Wilma ☺☺☺

Anita van Deur zei

2 mooie kaartjes met de leuke bloemen, geniet van je vakantie!

Marja zei

Twee mooie kaartjes Nelleke.
Geniet van je vakantie.
Groetjes Marja.

GerJanne zei

Oh ja, ik herinner me die challenge. Was ook heel leuk. En als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt.. Die andere is ook leuk, zeker qua klaar en samenstelling.
Geniet van de vakantie. Hier was het op 2 keer 4 druppels droog. We namen niet eens de moeite om naar binnen te gaan toen we de druppeltjes voelden. Hopelijk viel het bij jullie ook mee en konden jullie fietsen met zijn drietjes.

Hermien zei

Mooie kaartjes Nelleke. Ik hoop dat de weergoden jullie goed gezind zijn en jullie heerlijk weer hebben, fijne vakantie geniet ervan.

groetjes Hermien

Femminde zei

Wat een leuke set CAS kaarten!! Heb ik hier ook dat ik soms dingen vergeet op de foto te zetten.
Geniet van jullie vakantie!!
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Trijntje zei

Leuke cas kaarten Nelleke. Ik hou ook altijd wat kaarten op reserve en dan zetel ze alvast in concepten.. Heel veel plezier op de camping. Groeten Trijntje

Kerry Parkinson zei

The tiny flower image on your CAS card is lovely. Thanks for joining our challenge at CAS on Friday. Cheers, Kerry