Mijn lijst met blogs

dinsdag 13 juli 2021

Kleinzoon

Pfft, was ik zondag begonnen om deze kaart te plaatsen, kwam er iedere keer wat tussen en nu 2 dagen later dan eindelijk verder met plaatsen. Ik moet dit wat vaker gaan doen, want er staan nog heel wat kaarten in concepten. 🙊 Ook heb ik mij een projectje op de hals gehaald waar ik veel mee bezig ben geweest. 2 oude 3 D boekjes alles los gehaald en een hele boel kaartjes mee gemaakt. 3D gebruik ik niet meer, maar de plaatjes zijn toch te leuk om weg te doen. En eenmaal bezig, had ik er ook plezier in om de kaarten af te maken, en daar zoveel mogelijk wat van mij zelf in te stoppen. Nu is het ook weer genoeg geweest . Te zijner tijd laat ik wel wat zien, de eerste gaat vanavond al naar Wim zijn zus die jarig is. 
Nu dan deze kaart. 
Mijn collega is vorige week oma geworden van een kleizoon. Vol trots liet ze een foto zien.  Helaas moet zij en haar man veel geduld hebben om er naar toe te gaan, want kleine Kai en zijn ouders wonen in Amerika en ze kunnen er nog niet naar toe.  Ze moeten het eerst met foto's en video bellen doen. 
Een felicitatiekaartje mocht  zeker niet ontbreken en daarom deze kaart gemaakt. De mooie kleren stans van Marleen weer tevoorschijn gehaald, het  is zo leuk om hier mee te werken. Papier is ook van MD. En de sketch is van Cheerfullsketches. 
Het spreekt verder wel voor zich.
Ik kreeg al een bedankappje dat ze hem heel leuk vond.
Groetjes, Nelleke 

13 opmerkingen:

Ellen zei

Prachtig kaartje Nelleke…het waslijntje doet het altijd goed hè op geboortekaartjes…erg leuk gedaan! Sneu dat de baby zo’n eind weg zn wiegje heeft staan!
Ik kreeg dit bericht van jou niet binnen vandaag gek hè?!
Groetjes Ellen

Ellen zei

Bij andere blogs ook niet zag ik! 🤷‍♀️

Bernadet zei

Geweldig leuke kaart heb je voor de oma en opa gemaakt Nelleke!
Oei, so jammer dat ze de kleine Kai nog niet in hun armen kunnen houden, maar dat ie gezond is, is het allerbelangrijkste hè.
Superleuk dat je meedoet bij Cheerful Sketches.

Anita van Deur zei

Toffe kaart voor Kai!

Angélique zei

Een heel leuke kaart, het blauw en bruin combineren heel mooi samen. Leuk met al die sterretjes achter het wasgoed.

Aartje zei

Wat een leuke kaart voor je collega met die leuke waslijn. Ben benieuwd naar je projectje, maar dat zien we vast binnenkort weer voorbij komen.
Groeten, Aartje

Marfien zei

Schattig kaartje in je favoriete (mannen)kleuren, Zag dat ik niet gereageerd had op je vorige kaart, waarschijnlijk weer op het verkeerde knopje gedrukt :-(
Mooi kerstkaartje ook

GerJanne zei

Hij is heel gaaf met het waslijntje. EN het papier ook.
Dank je wel voor het meedoen bij Cheerful.
Ik ben benieuwd naar je projectje...

Sarah zei

Super leuk met de kleertjes aan de waslijn. Groetjes!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha maar beter zo dan je te vervelen Nelleke. Een lieve, vrolijk gekleurde babykaart voor de opa en oma van Kai. Leuk dat ze meteen haar waardering laat blijken dan weet je dat tante post haar werk ook heeft gedaan ;)
Ik ben benieuwd naar je project.
Lieve groetjes Miranda

Margreet zei

Wat een superleuk kaartje voor de kersverse opa en oma. Jammer dat ze nog lang moeten wachten voordat ze Kai in hun armen kunnen sluiten.
Bedankt voor het meedoen bij Cheerful Sketches.
xxx Margreet

VoormeKaartje zei

Wat een super leuk kaartje. Zelf ook nog allemaal 3d boeken. Doe er ook niks meer mee. Was laats toch ook maar begonnen met ze op te maken. Zonde om weg te gooien en geef die kaarten allemaal weg en daar zijn ze er super blij mee. Liefs, Christa

Trijntje zei

Wat een mooie kaart voor Ksi. De waslijn is erg mooi. Groeten Trijntje