Mijn lijst met blogs

zaterdag 2 oktober 2021

CCC 2 oktober

Vandaag plaatst iedereen die zich opgegeven heeft voor de CARD Chain Challenge zijn kaart. Dit maal mocht ik een kaart maken voor Mia in Griekenland. Ik heb weer het mooie blok, welke ik voor mijn verjaardag kreeg van GerJanne, gebruikt. Bij een ander vlaggensetje van de Action zaten deze bloemen die er ook heel goed bij passen. Ik gebruikte de opgegeven sketch, en maakte een slimline kaart. Op een weggeefhoek bij ons in het dorp mocht ik een nieuwe lettertang halen. Deze doet het beter als de oude van de Hema. Zelfs het tape is sterk genoeg en blijft zitten. Ik ben er dan ook heel blij mee en dit gelijk ook gebruikt. 
Zoals vaker maakte ik meerdere kaartjes. Hier het roze door de embossing mal gedaan en daarop de bloemen en tekst va de lettertang. Ook een slime line model.
Deze is ook weer anders. Van de eerste kaart hield ik het gedeelte waar ik de vierkantjes uit stanste een soort dia over. Daar weer een vierkantje gestanst van gebloemd papier. Ook daar weer bloemen gebruikt van genoemd pakket en tekst die er ook bij zat.
De kaarten zijn inmiddels allemaal verstuurd. Dat kan soms heel snel gaan
Benieuwd wat de anderen gemaakt hebben? Kijk dan bij de Card Chain challenge.
Vandaag worden er opnames gemaakt voor de documentaire over het vervolg van de documentaire: 'Overleven met 22q11' Daarin zijn we toen een tijd gevolgd toen onze zoon Thomas ging wonen in een 24 uurs voorziening. Na 4 jaar willen ze graag weten hoe het met de mensen van toen gaat. 
Wel even spannend weer die opnames, maar ook weer heel leuk om te doen en aan mee te werken.
We krijgen ervaring hihi, van de zomer zijn er ook opnames gemaakt over een heel ander onderwerp.
Naar aanleiding van het thema ' Wil je er voor mij zijn? " is een filmpje gemaakt over veiligheid. hij is klaar, als ik hem mag delen ga ik dat doen.
Fijne dag vandaag.
Groet en tot dinsdag.
Nelleke 
Groet, Nelleke 

 

9 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Een hele leuke kaart Nelleke en erg leuk dat jullie dit doen! Het probleem met de lettertang tape ken ik ook of vast zetten met een nietje of met sterke lijm, fijn dat je nu een goede kwaliteit hebt! Die docu van Thomas is dat al weer 4 jaar terug gemaakt, ik weet dat nog heel goed. Ik ben benieuwd??? Fijn weekend verder,
xx Gerie

Trijntje zei

Wat een leuke serie kaarten heb je gemaakt Nelleke. Als je toch de materialen te voorschijn hebt… en er ook nog stukjes overblijven direct maar gebruiken… anders komt het er niet altijd meer van. Leuke zo met de bloemetjes . Wat leuk dat jullie aan een documentaire mee mochten doen. We gaan het vast zien. Groeten Trijntje

GerJanne zei

Heel gaaf die serie met dat mooie papierblok.
En wat gaaf van die lettertang. Ik kwam Wim tegen en hij vertelde het van de docu. Leuk dat ze dat doen, na 4 jaar kijken hoe het de mensen is vergaan.
Ja, ik had me vroeg opgegeven voor de CCC, om te voorkomen dat ik weer achter jou zou komen...

HilaryJane zei

How clever to make 2 cards using the same theme. Both are fabulous. I ams os glad to hear you have now got a lettering machine that works well. I love those things, but don't have one myself xx

Marfien zei

leuke kaartjes heb je gemaakt, zelfde papier en toch allemaal anders, mooie bloemetjes erbij

Marja zei

Mooie serie slimline kaarten Nelleke!
Mooie kleuren heb je gebruikt.
Groetjes Marja.

Aartje zei

2 prachtige slimline kaarten.
En wat bijzonder dat jullie weer gefilmd zijn. Heel benieuwd naar het resultaat.
groetjes Aartje

Linda W. (ScrappinBari) zei

What a fun slimline take on the sketch, Nelleke!! I love that you made multiples using the sketch - all gorgeous!!

Julia Aston zei

What pretty slim line design on your cards Nelleke! Such lovely colors used on your flowers! xx