Mijn lijst met blogs

woensdag 20 oktober 2021

Gebruik mica

En we gaan weer door naar de volgende challenge bij de Egel. De komende weken zien we graag kaarten met mica. Daar kan je veel kanten mee op, kijk maar op het blog van de Egel.
Wat ik zelf altijd zo leuk vind, is dat we echt verschillende voorbeelden maken en dat weten we niet van elkaar. Elke keer weer een verrassing wat iedereen weer maakt.
Toen ik bedacht wat ik met mica wilde doen, moest ik denken aan de uitdaging van de liftchallenge afgelopen weken. Daar werd een schommelkaart gevraagd met vellum. 
Als ik nou het vellum niet gebruik, maar mica. Zo gedacht zo gedaan. Met de grote cirkel stans een kraft cirkel gestanst. Zo ook van het mica. Van de onderste helft heb ik een klein randje afgeknipt zodat je dat niet zou zien. Op de onderste helft kwam een halve cirkel boomschorspapier. 
Een boom gestanst en alle blaadjes er bijna afgeknipt. De egel mocht deze keer op de kaart. Verder weer een lading blaadjes in verschillende kleuren gestanst en wat paddenstoelen. 
Dit alles op de kaart geplakt en ook de vallende blaadjes in de lucht. Ook het spinrag mocht niet ontbreken. Tot slot nog een tekst.
Dit is mijn creatie, ik ben benieuwd wat jullie weer gaan maken de komende weken.
Challenges:
Arty divas: Alles mag
Dare2Bartzy: Happy fall
Crafty animals: Alles mag met een dier
Give a crafter a cookie: inspiratie foto bladeren
Fijne dag vandaag. Ik ga weer verder met de stansen verder uitzoeken. Het schiet nu op, net als op mijn kamer. Het raam zit erin, timmerwerk buiten klaar, nu binnen nog. Volgende week komt de rietdekker.
Daarna is het schilderen, behangen en sausen. Ik heb er zin in. Het duurt even eer ik terug kan omdat we de aangrenzende slaapkamer ook gaan schilderen en behangen. En dan kunnen we zonodig op het kleine kamertje slapen.
Maar straks is alles weer fris en netjes en alles flink opgeruimd.
Heerlijk! 
Groet en tot donderdag! Nelleke 

14 opmerkingen:

GerJanne zei

Ha Nelleke,
wat een super idee is dit. En je hebt gelijk, zo leuk dat we allemaal niet van elkaar weten wat we maken en dan is het voor ons ook weer een inspiratiebron.
Fijn dat het zo mooi wordt. Ik ben heel benieuwd!

marja kenter zei

Ik heb net die van GerJanne bekeken en nu deze. Zo verschillend allebei naar o zo leuk. Verder sterkte met al het opknappen van, fijn dat er schot in zit.
Fijne dag en groetjes

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hij is superleuk geworden Nelleke, zo gaaf bedacht. Fijn dat het allemaal aangepakt wordt nu, jullie kunnen er weer járen tegen.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Oh, wat een superleuke kaart! Herfstig, vrolijk en gezellig. Een geweldig idee om het mica zo te gebruiken, de blaadjes vliegen nu echt door de lucht.

Scraptastisch zei

De vellum challenge heeft je geïnspireerd om er mica van te maken, onwijs gaaf ook Nelleke!
Het wordt vast prachtig bij jullie, succes met mooi maken!
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Leuk bedacht en erg mooi gemaakt. Het is een superleuke kaart geworden!

groetjes van Ank

VoormeKaartje zei

Wat super gedaan. Zo’n leuk herfst tafereeltje heb je gemaakt.
Heerlijk dat het op schiet. Nog even geduld hebben en is alles weer helemaal netjes.

Doris knippenenplakken zei

Wat een super leuke gezellige herfst kaart Nelleke!
Groetjes Doris

Claudia's kaartjes zei

Wat heb jij een mooie kaart gemaakt, zeg. Echt tof!!!
Awesome card
grtjs Claudia

https://knutselmeisjes.blogspot.com/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Nicolette zei

Hele leuke herfst kaart. Een mooi geheel.
Groetjes Nicolette

Daphne zei

Wat een mooie kaart.
Je berichtje leest leuk, zo stapsgewijs uit leven hoe je de kaart hebt gemaakt.
Ik ga weer meedoen,.... denk ik😉.
Fijn hè, om zo bezig te zijn in je huis, ik vind dat soms ook zo lekker, opruimen, schoonmaken, uitzoeken en wegdoen. Het geeft rust om je heen en dus ook in je hoofd, heeeeeeerlijk.

Eri zei

Wat heb je een gave herfst schommelkaart gemaakt met het mica! Leuk zoals de blaadjes van de bomen zweven, en het egeltje tussen de al gevallen bladeren.
Groetjes, Eri

Eri zei

Ik zie dat jij ook last hebt van spam (hierboven)

Aartje zei

Wat een leuk idee Nelleke om op deze manier een wiebelkaart te maken. Heel leuk om op deze manier de blaadjes te laten vallen.
groetjes Aartje