Mijn lijst met blogs

vrijdag 5 november 2021

5 november

5 november vandaag en dat betekent dat er bij de Egel een nieuwe challenge begint. Maak een sketch en gebruik een strikje is de opdracht voor de komende 15 dagen.
Ik heb het mooie papier van de Action maar weer eens gebruikt. Dat is zo leuk om mee te werken.
Volgende week gaat mijn broer  trouwen en voor hem en zijn a.s. vrouw is deze kaart. Eerst wilde ik het bruidspaar weer gebruiken, maar vond een boot beter passen bij hen. De huwelijksvoltrekking vindt namelijk plaats op een boot. Daarbij staan ze ook op de foto die genomen is op de boot die weer op hun trouwkaart staat.
Verder heb ik de voorletters gebruikt en 2 zilveren hartjes tussen hen in. Ook 2 zilveren hartjes op de cirkel. Een klein ankertje met strikje hoort er ook bij. Op de kaart staat achter het ankertje de namen van hun overleden partners.
Hoe meer ik er over nadenk, hoe bijzonder ik het vind dat 2 mensen van in de 60 elkaar vinden en samen verder gaan. Dat gun je ze van harte.
Een cadeau willen ze niet, ze willen graag een gift voor de wensboot en wensambulance. Maar natuurlijk doe ik naast de gift ook een klein cadeautje met deze kaart erbij. Die heb ik vanmiddag al in de cadeauwinkel op mijn werk gekocht.
Nu de kleren nog, de jurk is er al, nog een vest of jasje moet erop.
Vandaag alvast naar de kapper om mijn haar te kortwieken. Ik zou dinsdagavond gaan met Lieke, maar de kapster moest afzeggen omdat haar zoontje corona heeft. Zelf had ik ook niet gekund omdat ik mij dinsdag liet testen. Wim had klachten vandaar. Gelukkig was het maar gewoon een griepje en waren we beiden negatief.
En nu maar duimen dat volgende week alles goed gaat!
Groet, Nelleke 



6 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een mooie toepasselijk kaart voor het as bruidspaar. Fijne dag.

Elle-Jeanne zei

Leuke kaart voor de nieuwe challenge.
Groetjes Elle-jeanne

Trudy zei

Hele leuke kaart voor je broer en zijn a.s. echtgenote!
Zeer toepasselijk!
Groetjes Trudy

Marfien zei

Leuke kaart heb je met deze schets gemaakt, past ook mooi bij hun wensen, fijn feest gewenst

Margo zei

Wat een prachtige en toepasselijke kaart en wat mooi inderdaad dat zij volop voor hun geluk kiezen. Dat wordt vast een stralende dag.
Groetjes
Margo

VoormeKaartje zei

Wat een mooie en persoonlijke kaart heb je voor hen gemaakt.
Alvast een hele fijne dag gewenst en een fijn weekend.