Mijn lijst met blogs

maandag 9 mei 2022

Pensioen doe pakket

Pensioen doe pakket. Wat is dat? Nou dat is een leuk verhaal. Op die 1e februari, mijn eerste officiële pensioen dag, stonden we op het punt om naar de teststraat te gaan. Er werd een pakketje bezorgd voor mij. Nieuwsgierig opende ik die en had geen flauw idee van wie dat afkomstig was. Pensioen doe pakket stond er op en nieuwsgierig pakte ik een cadeautje uit. Echter we moesten nodig naar de teststraat dus ik moest mijn nieuwsgierigheid bedwingen. Net op tijd kwamen we daar iets voor vier uur aan. Echt net op tijd want die teststraat ging gewoon om vier uur dicht. Pffft, dat hadden we weer gehad en weer naar huis. We mochten toch niet ergens anders naar toe, op naar het pakket.
Na enig peinzen en handschrift vergelijken kwam ik er achter van wie het was. Een oud collega waar we bevriend mee zijn. Wat was het een feest om alles uit te pakken. Wat zat er zoal in? Een pak cake mix om met de kleinkinderen cup cakes te gaan bakken, een springtouw om lichamelijk fit te blijven. Een puzzelboek voor mijn hersenen om te trainen, bodymilk om mijzelf te verwennen, Een stans met glitterpapier. En nog een paar dingen. Echt heel erg leuk, zo gaaf bedacht!
Al snel dook ik mijn hobbykamer in om met de nieuwe stans aan de slag te gaan. Ik had toch tijd genoeg, want we bleken beiden corona te hebben. Ik heb papier gebruikt welke ik van Jantine had gekregen. Op de eerste kaart heb ik de stans gebruikt, een bloemenkader. Daar een tag van gemaakt om Jantine te bedanken.
Ook maakte ik nog een tag en met de stans van harte. Ook hier kwamen allemaal bloemen op. Deze is als ik het goed heb naar Daphne gegaan voor haar verjaardag.
De gulle geefster kreeg ook een bedankkaartje. Dat is deze geworden. Met het bloemenkader en weer veel vrolijke bloemen.
Zij kreeg nog een extra kaartje met als opdracht deze naar iemand te sturen. Zo kon zij nog weer iemand blij maken met een zelfgemaakte kaart. 
Met het glitter een holografisch papier was ik ook bezig geweest, maar op deze kaarten was dat echt over de top. Een klein beetje is mooier dat een heel kader. Ach weer wat geleerd denk ik maar.
En nu ga ik naar buiten om geraniums in potten te zetten. Niet om er achter te gaan zitten, maar om hier de komende zomer van genieten. Want wat zijn dit mooie zomerbloemen!
Een fijne en zonnige dag.
Groet, Nelleke 
 

11 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtig alle 4! Fijne dag.

VoormeKaartje zei

Wat lief dat je zo leuk pakket kreeg. Je hebt super mooie kaartjes gemaakt. Geniet van het mooie weer.

Trijntje zei

Wat leu’ dat je zo’n mooi pakket kreeg.. je hebt er ook nog leuke kaarten mee gemaakt. Deze mallen zijn Zo leuk en een bloemetje erop is zo leuk. Groeten Trijntje

Angélique zei

Wat een verwennerij, je hebt er in ieder geval al de eerste dage van je pensioen mee gedaan zoals het bedoeld was: bezigheidstherapie en nog met mooi resultaat ook!

Claudia's kaartjes zei

Supermooi in deze kleuren
This is fabulous.
Claudia

mocht je mijn nieuwe blognaam nog niet hebben, zie de info hieronder
Ik ben nu te vinden onder mijn nieuwe blognaam Claudia's kaartjes met een nieuw URL: https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

karin zei

Leuk doe-kadootje en mooie tags heb je ermee gemaakt.
Geniet van je bloemetjes.
Groetjes,
Karin

Daphne zei

Wat leuk bedacht zeg, zo'n pakket.
Je bent alleen al een poos bezig geweest om erachter te komen van wie je het gekregen hebt, alleen dat kostte al mooi wat tijd, wat je genoeg had nu je met pensioen bent, haha.
Je laat hele leuke kaarten zien in dit bericht. Ik heb het gevoel dat ik de kaart herken, maar ik weet het niet zeker en kan nu niet kijken omdat ik niet in de huiskamer zit.
Maar ze zijn allemaal leuk bedacht en gemaakt.

Marja zei

Leuk bedacht zo'n pakket je hebt er een hele mooie serie kaarten mee gemaakt.
Groetjes Marja.

Femminde zei

Oh wat super leuk zo'n verrassing. Dat is al genieten. En dan weer lekker zelf bedankjes maken is ook al zo leuk.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Marfien zei

Wat een leuk pakket heb je gekregen, vooral dat springtouw vind ik een gaaf idee. Je hebt vier hele mooie tags gemaakt met dit zomers papier

Henriët zei

Wat leuk dat je verrast werd met zo'n leuk pakket. De tags die je er mee maakte zien er erg mooi uit.
Groetjes van Henriët