Mijn lijst met blogs

woensdag 11 mei 2022

Uit de goodiebag

 

Omdat er nog zoveel kaarten in concept staan, vandaag weer 2 kaarten. Op de beurs in Nijkerk kregen we bij aankoop van papier een goodiebag kado. Omdat ik mij voorgenomen heb zoveel de nieuwe dingen te gebruiken ben ik ook met de goodiebag bezig geweest. Eerlijk is eerlijk niet alles vind ik mooi wat er in zit. Vooral bepaalde knipplaatjes vind ik niet zo geweldig. Dit papier en knipvel matchen op een 1 of andere manier wel met elkaar dus daarmee ging ik aan de slag. De afbeelding zat in een kader, een lijst.  Dat bracht mij op het idee om van het designpapier een kader te maken en het plaatje daar achter te doen. Op het plaatje stonden ook die bloemen. Ik ben dus zo aan het knippen geweest dat de bloemen er bovenop liggen en de rest er achter. Om het plaatje zat een soort rotan lijst en dat vond ik helemaal niet nodig. Het zigzag bandje zat ook in de goodiebag, evenals het gele bloemetje.
Deze kaart is weer hetzelfde verhaal. Hier kwam nog een vlinder uit het pakket en een strik uit eigen voorraad. Gefeliciteerd is van een theedoosje. de binnenkant is vaak zo mooi en lekker stevig, ideaal voor de tekst. De eerste is al verstuurd, de 2e zal ook nog wel gaan.
Zo ik heb mij aan mijn opdracht gehouden, sommige plaatjes nog bewaard eentje knipte ik per ongeluk doormidden en belande gelijk in de prullenbak. ( Vond ik ook niet erg. Hihi)
Tot donderdag dan plaats ik weer een kerstkaart.
Groetjes, Nellelek 

7 opmerkingen:

Anita van Deur zei

2 gezellig kaartjes heb je gemaakt mooi gedaan met het pakket, fijne dag.

Daphne zei

Wat een kleurige kaarten.
Leuk om zo'n "opdracht" voor jezelf te verzinnen en juist als je niet meteen iets moois ziet in een gekregen goodiebag geeft het een extra voldaan gevoel als je 2 zulke mooie kaarten hebt gemaakt

Trijntje zei

Prima gelukt om met de spulletjes leuke kaarten te maken
Groeten Trijntje

marja kenter zei

Mooie kaarten zijn het hoor Nelleke en het gebruiken van de theedoosjes vind ik een goed idee. Ik bewaar ze ook want het is inderdaad mooi papier, zo ook allerlei andere dozen waar b.v. ontbijtgranen in zitten. Geweldig om te gebruiken voor mixed media.
Recyclen, ik hou er van.

Claudia's kaartjes zei

Leuk gemaakt!!
Awesome
Claudia

mocht je mijn nieuwe blognaam nog niet hebben, zie de info hieronder
Ik ben nu te vinden onder mijn nieuwe blognaam Claudia's kaartjes met een nieuw URL: https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com

Marfien zei

Soms moet je wat langer naar papier kijken om een goed idee te krijgen, maar het is gelukt, het zijn twee mooie kaartjes geworden

GerJanne zei

Wat goed van je! Het zijn twee leuek kaartjes. Hij ligt klaar die goodiebag. Maar jouw uitdaging ook nog! Ik moet echt even kijken of ik nog weet wat de bedoeling ook alweer was. Anders meld ik me weer!