Mijn lijst met blogs

dinsdag 19 juli 2022

Condoleance kaarten en uitslag weggevertje.

Het is wat rustigjes van mijn kant. 
Allereerst wil ik meedelen dat er een winnaar is van mijn weggevertje. Omdat ik haar adres heb, komt er eerdaags een pakketje bij haar in de brievenbus. Ik vind het zo leuk om zo iemand te verrassen en het later hier bekend te maken. Dus nog even geduld.....
Maandag voor het eerst weer in mijn kamertje gezeten om te freubelen. Met de warmte buiten was het daar goed toeven. Raam op het oosten, en door de verbouwing vorig jaar, is het daar minder warm omdat er ook wat aan het dak is gedaan en ik geen schuin raam meer heb, maar een dakkapel. Vanmorgen maar even wat voor het raam gehangen voor de zon en toen die niet meer naar binnen scheen kon het weer weg. Er lagen nog vlaggetjes en een kaart voor de kleinkinderen die binnenkort jarig zijn. Met deze was ik voor de vakantie begonnen, en nu  afgemaakt. Zo kwam ik er ook weer wat in, was er toch wel uit en omdat ik met meerdere dingen bezig ben was de inspiratie ook wat weg.  Daarna nog wat met inkt gemaakt maar dat komt later. 
Deze condoleance kaarten staan al een tijdje in concepten en mogen nu geplaatst worden. 
Uit een basiskaart heb ik een zeshoekje gestanst. Daar zit ook een rand bij en die heb ik teruggelegd. Binnenin kwam een met paars beïnkt stuk van Lieke. Daarop wat gespetterd en een zwarte bloem gestanst. Tot slot een mooie tekst en wat zwarte steentjes.
Challenge:
Cas on friday: Silhouette
Deze kaart staat er ook al even. Deze is naar de familie van Rosina gegaan toen zij is overleden. Hiervoor heb ik zwart papier met gouden stipjes gebruikt. Daarop een wit stuk wit met goud, en daarna een mooie krans met een mooie vlinder. Her en der wat kleine gouden hartjes. 
Groet, Nelleke 

8 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Mooie rouwkaartjes. Heel mooie tekststempel op het eerste kaartje!
Groetjes
Nancy

Angélique zei

Heel mooie condoleancekaarten, anders dan anders, stijlvol.
Fijn dat jouw hobbykamer goed te doen is, lekker van genieten. Mijn hobbykamer is op zolder, nu niet te doen, de sneeuwpoppen liggen op tafel in de woonkamer, want die kerstkaart zal er toch komen 🤣

Nicolette zei

Ze zijn heel mooi Nelleke.
Groetjes Nicolette

Sarah zei

Heel mooi is de eerste kaart. Ik hou van het paars en de serene sfeer. X

Trijntje zei

Twee mooie condoleance kaarten. Leuk gemaakt. Af en toe heb je ze nodig… en een zelfgemaakte altijd fijn om te sturen.. Groeten Trijntje

Aartje zei

Beide kaarten zijn prachtig Nelleke. Ik vind rouwkaarten waar iets van kleur in zet eigenlijk wel mooi. Vroeger moest dat natuurlijk helemaal zwart wit of grijs zijn.
Ik zit vandaag ook al een groot deel van de warme dag in mijn kamertje. Probeer weer wat te tekenen nu ik vakantie heb. Ben druk bezig om een oude dame te tekenen. Leuk om te doen, maar ik merk dat ik daar echt wel rust voor in mijn hoofd moet hebben.
Ben benieuwd waar je weggevertje in de bus beland, maar dat gaan we binnenkort vast nog wel lezen wie je blij gemaakt hebt.
Groetjes Aartje

VoormeKaartje zei

Beide kaartjes zijn zo mooi. Vooral die met het paarse vlak is prachtig.

Marfien zei

Mooie serene kaartjes, was vandaag van plan om wat te knutselen maar het was toch iets te warm voor mij, een beetje voorbeelden zoeken achter de PC was rustiger . . .