Mijn lijst met blogs

dinsdag 13 september 2022

Uitdaging met Femminde


Een paar weken geleden plofte er een brief in de brievenbus. Ten ik het openmaakte las ik: Je bent winnaar!! Vind je het leuk om een keer samen met dit pakketje te posten? Hoor het graag. In de envelop zat een setje gestempelde bloemen, fruit, groen en houtstronken. Op het zakje prijkte een sticker , daar stond op: Dit is niet zomaar een envelop, dit is een zorgvuldig samengesteld momentje van ultiem geluk, speciaal voor jou gemaakt! Enjoy!! Groeten van Femminde. 
Hoe leuk is dat, als je alles ziet en leest wordt je toch helemaal blij van. 
Vandaag laten Femminde en  Nicole ( zij kreeg ook een pakketje) en ik zien wat we er mee gedaan hebben.
Omdat ik diverse kaartjes nodig had, ben ik er donderdag lekker voor gaan zitten, alles opgemaakt en ook alles al opgestuurd, behalve het laatste kaartje.
Het eerste kaartje is een sterkte kaartje geworden. De uitdaging van de liftchallenge was om een eigen strepen achtergrond te maken. Met gekleurde achtergrond voor je sentiment. Ik hoop dat dit de bedoeling is. Op een wit kaartje heb ik met roze inkt strepen gezet. Bij de eerste zaten de strepen te dicht op elkaar, een 2e was naar mijn zin. Het gestreepte plakte ik achter een soort lijstje en plakte ik op een basis kaart van kraft. Daarop kwam een schikking uit het pakketje van Femminde. Sterkte stanste ik uit donkergroen.
In de stijl van Nicole besloot ik ook de binnenkant van de kaart te versieren. Dat was echt op het laatst, omdat ik een citroentje overhield. 😋Een streep roze, een overgebleven reepje van de streepjes en wat groene blaadjes maakten het af.
Challenge:
Liftchallenge: Maak een eigen strepen achtergrond.
Om in houtstijl te blijven emboste ik een wit oplegvel, dat kwam op een basis kaart van kraft.
Daarop kwamen de houten schijven. Ik ben gek op bloemen stansen en scharrelde deze bloemen 2e hands op. Daar heb ik drie zonnebloemen van gemaakt. Wat takjes groen en ook sterkte . Die is naar onze zwager gegaan die vorige week begonnen is aan een reeks bestralingen die 7 weken duurt.
Challenges:
2 sisters on the blog: kaart met zonnebloemen
Hobbyvisiondt: kaart maak een zelfgemaakte bloem.

Zondag was mijn jonste zus en zwager 30 jaar getrouwd. 5 jaar geleden kon om verdrietige redenen hun feest niet doorgaan, dus ik vond het zeker een moment om hen nu een kaart te sturen. Ook hier heb ik de achtergrond weer door de embossingmal gedaan en op kraft geplakt. Nu de grotere houtschijven gebruikt en een takje groen.
Daarbij 3 roze bloemen gebruikt die ik ook pas heb. Verder wat glitters en 30 op de kaart geplakt.
Deze kaart hetzelfde gedaan maar nu kraft en wit omgewisseld.  Een schikking met materiaal uit het pakje en een tekst van Pronty. Hierbij wat sequens gebruikt.
Deze kaart heb ik naar een sketch gemaakt van Sweet sketch Wednesday. Groen streepjes achter de schikking. Een groen touwtje bovenaan. Vond deze twee het lastigste om te maken.
Femminde had deze bloemschikking op het plastic zakje geplakt. Ik heb het op een klein kaartje geplakt met een touwtje en wat glitters. Te zijner tijd kan ik er iemand anders blij mee maken, de rest is al verstuurd. Maar eerst zelf van genieten.
Een lange post, ik hoop dat ik jullie hiermee niet heb verveeld.
Oja, kijken jullie ook bij Femminde en Nicole?
Groet, Nelleke 
 

20 opmerkingen:

Femminde zei

Oh wat super leuk allemaal Nelleke!! En zo tof om te zien dat jij er juist weer hele andere dingen mee hebt gedaan. Maar wel een mooie serie.
Leuk dat je er zo blij mee was en fijn dat je samen wilde posten.
Fijne week!!
Groeten van Femminde
ps. ik weet niet of hij goed is voor de liftchallenge, ik vrees dat het bij jou net zo gaat als bij mij want ze willen ook de envelop rand zien

Scraptastisch zei

Natuurlijk wordt je heel blij van verrassingspost! En wat heb je mooie kaarten gemaakt met het pakketje....mooie stempels hè!!! Je ziet ik ben er eindelijk weer en heb de mooie zomer vooral buiten door gebracht. Het is nog heerlijk weer maar de hitte is eruit en de zon eerder onder en kan savonds weer eens binnen zitten. Fijne dag verder Nelleke,
xx Gerie

Diny zei

Wat een PRACHRTIGE serie kaartjes Nelleke.....de opdracht is wel gelukt zo te zien!
Groetjes Diny

Nancy zei

Hey Nelleke,

Wat heb je hier je werk mee gehad. Het zijn stuk voor stuk mooie, fleurige kaartjes geworden dus helemaal geslaagd in hun opdracht zou ik denken...

Liefs,
Nancy

Marfien zei

Zo te zien een prachtig pakket, je hebt er in elk geval hele mooie kaartjes mee gemaakt

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nee hoor met zoveel moois verveel je me nooit Nelleke. Je hebt goed gebruik gemaakt van het leuke pakket en er superleuke kaarten mee gemaakt.
Lieve groetjes Miranda

Nicolette zei

Wat een hoop mooie kaarten laat je zien.
Dankjewel voor het meedoen bij 2Sistersonthbelog.
groetje Nicolette DT

Henriët zei

Wat heb jij veel mooie dingen gemaakt met het pakket van Feminde. Stuk voor stuk erg mooi gedaan!
Groetjes van Henriët

Hermien zei

Een lange post met mooie kaartjes Nelleke.

Groetjes Hermien

Trijntje zei

Wat leuk zo’n verassing pakket. Je bent er lekker mee aan de slag geweest. Je heb5 er hele leuke kaarten creaties mee gemaakt. Groeten Trijntje

Trijntje zei

Wat leuk zo’n verassing pakket. Je bent er lekker mee aan de slag geweest. Je heb5 er hele leuke kaarten creaties mee gemaakt. Groeten Trijntje

Colien zei

Prachtige serie, wat een mooie kaartjes!
En daar worden wij dan weer blij van :)
grtz Colien

GerJanne zei

Oh wat een enige kaarten allemaal! Ik vind ze stuk voor stuk heel gaaf! Die houten schijven zijn mooi om zoals jij dat deed als ondergrond te gebruiken.
En ik denk ook dat je kaart niet goed is voor de Liftchallenge. Hij lijkt makkelijker dan het is, want ook je tekst moet op een gekleurde achtergrond maar je hebt nog tijd...

Caroline zei

Mooie kaarten!
Leuk dat je weer meedoet met onze challenge, dank je wel.
Groetjes Caroline DT 2Sistersontheblog

Marja zei

Je hebt er een mooie serie kaarten van gemaakt Nelleke!
Groetjes Marja.

LisannesKaartenhobby zei

Schitterende serie kaarten! Zo leuk de combinatie van de bloemen en houtschijven

Hobbygroet,
Lisanne

Nicole Parmentier zei

Ik heb een superdrukke week achter de rug dus nu pas de tijd om bij je te komen kijken. Wat een leuke verassing was dat hè, die leuke afdrukjes! Je hebt er echt prachtige kaarten mee gemaakt!! Heel mooi in combinatie met het craft. En ook je liftchallenge kaart met de geschilderde strepen is prachtig. Leuk hoor om op deze manier gezellig samen met onze hobby bezig te zijn! En oh ja, ook bedankt voor je bijdrage aan de liftchallenge natuurlijk!

Marjan zei

Superleuk zo'n verrassend pakketje! Daar word je natuurlijk blij van! Je maakte er heel gave kaarten mee, dus duidelijk geïnspireerd!
Ik vind de strepen op je Liftchallenge kaartje mooi en je uitvoering prachtig maar onze challenge gaat ook om het liften van het enveloppe model en inderdaad het sentiment met gekleurde achtergrond. Sorry Nelleke, ik vind het altijd lastig om te zeggen, maar hoop dat je nog een andere wil maken.

anne zei

Such a beautiful selection of cards, Thank you for sharing them with us at Sweet Sketch Wednesday 2.
Anne SSW2-DT

OlgaB zei

Just love all your lovely creations with the wood theme.
Thank you for joining SSW2.
Hugs from Africa!
OlgaB