Mijn lijst met blogs

zondag 13 november 2022

Bloemen van Lieke

Allereerst wil ik jullie bedanken op alle reacties op de kaarten van Thomas en mij. Het is ook erg leuk om te doen, er liggen er weer een paar in de maak.
Nu heel andere kaarten. Vrijdag was Lieke jarig en we hebben bij haar gegeten, het was ook heel gezellig en heerlijk gegeten. Vaak maak ik een kaart met iets van een achtergrond wat zij gemaakt heeft. Als zij het wegdoet, kan ik er vaak nog wat mee. Dat zal wel minder worden, ze zit in het laatste jaar van haar studie. Nu heeft ze een minor waar  ze toch wel met andere dingen bezig is. En dan straks in januari haar eindopdracht. Die gaat ze met een studiegenoot doen, waar ze goed mee kan werken. Ze versterken elkaar, en het onderwerp hebben ze al duidelijk. 
Haar verjaardagskaart kan ik nog niet laten zien, wel 2 andere kaarten waar de achtergrond van haar is. Ze heeft een bloem uitgesneden met linoleum, en daarna gestempeld met 3 kleuren acrylverf.
Hier heb ik 2 kaarten van gesnedenen op een srapling geplakt. Tekst en hey erop en klaar.
Ook deze kaart op maat gesneden, op een basiskaart geplakt en tekst erop. Meer is volgens mij niet nodig.
Ik stop, we gaan nog op bezoek.
 Groetjes, Nelleke 
 

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een mooie kaarten met de achtergronden van Lieke. Leuk al die samenwerkingen daar bij jou thuis. Eerst met Thomas en nu met Lieke!

Trijntje zei

Wat een mooie kaarten Nelleke. Nog gefeliciteerd met je dochter. Groeten Trijntje

Femminde zei

Super leuk hoe je elke keer de creativiteit van je kids op je kaartjes verwerkt!
Heel gaaf geworden!!
Fijne week!
Groeten van Femminde

Danielle zei

Nog gefeliciteerd met je dochter! Je laat leuke kaarten zien! De kaart die ik van je mocht krijgen was ook al zo mooi, heel erg bedankt!!