Mijn lijst met blogs

dinsdag 22 november 2022

Groen en wit

2 weken geleden liep ik bij de Action naar binnen. Heerlijk hoor om er, nu er een Action bij ons in het dorp is, zo even naar binnen te wippen. De kerstblokken en stansen kon ik weerstaan, echter een blok met verschillende kleurtjes groen niet. Zulke mooie kleuren groen en met wit en verschillende tinten groen prachtig te combineren. Dat resulteerde in deze  3 kaarten. 
De eerste kaart is gemaakt naar een sketch. Verschillende kleuren designpapier uit het boek, evenals het plaatje welke ik heb gemat op wit papier. Een groene balk en 2 hartjes. De tekst is uit wit papier dubbel gestanst. Evenals de cijfers 12,5 . Wat steentjes om het af te maken. Eigenlijk zijn die heel donkerblauw, maar past prima.  Deze gaat naar een stel dat begin volgend jaar 12,5 jaar getrouwd is. 
Challenge:
Sketch saturday: sketch 714
De sketch bij Craft sensations op facebook is ook zo leuk om te maken. Alles gemat op wit papier omdat de basiskaart al donkergroen is wordt het niet te somber. Er zaten afbeeldingen bij van ansichtkaarten en die gebruikt en met een ronde stans uit gestanst. Nog een swirl en groene sequens al lichten ze hier wel erg groen op.
Dezelfde sketch, maar deze is niet vierkant. De stroken ook niet gemat. Een andere bloem gebruikt, echter wel op dezelfde manier verwerkt. Hier links onder een klein zilveren strikje en her en der wat glittersteentjes. Ik heb een algemene tekst gebruikt zo dat deze voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. 
Het was erg leuk om er aan te werken, de basis maakte ik zondag maandag op mijn gemak afgemaakt. 
Groetjes en tot donderdag als het weer kerstkaartendag is.
Nelleke 

 

6 opmerkingen:

!neke zei

Heel mooi dit dp, mooie kaarten !!!!
Groeten Ineke

Anoniem zei

Supermooie groene kaarten Nelleke! Toch weer fijn zo’n Action in de buurt!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Angélique zei

Heel mooie kaarten, alledrie! Het is maar goed dat ik dit blok nog niet tegengekomen ben, haha.

Sarah zei

Fijn een Action in de buurt, maar ook heel gevaarlijk! Mooie combinatie inderdaad Groen en wit. Je maakte sfeervolle kaarten x

marja kenter zei

Wat zijn ze mooi Nelleke en wat boffen zo'n Action dicht in de buurt.
Groetjes

GerJanne zei

Zo. Jij bent lekker bezig geweest! Mooie kaartjes zijn het! En dat blok van action, is dat ook met een beetje roze erin? Die heb ik een heel poos geleden al gekocht, maar zag ze nu weer liggen...en 19? Toch niet dat model wat we bij mij maakten??