Mijn lijst met blogs

vrijdag 4 november 2022

One of a kind

Afgelopen zaterdag haalde ik een doos met knutseltijdschriften op bij Femminde. Ze vroeg of ik er belangstelling voor had. Dat had ik wel en zaterdag waren we in de buurt en ben ik bij haar langs gegaan. Zo leuk om ook elkaar even te ontmoeten, nu heb ik een gezicht bij de naam. Ik dacht dat het 1 doos zou zijn, het waren er 3. 😄😊
Zondag gekeken wat er in zat, een stapeltje apart gehouden en de rest weggelegd. Ook zaten er kleine boekjes bij, en die hebben mijn aandacht. Wat vooral zo leuk is dat daar kaarten in staan die leuk zijn als inspiratie. Dat maakt dan niet uit dat ze als de boekjes wat ouder zijn.
Donderdagmiddag ging ik even naar mijn kamer en heb ik een kaart uit het boekje als voorbeeld gebruikt, en daar is deze kaart uitgerold. En toch is deze dan ook weer heel anders geworden als in het boekje.
Het papier wat ik gebruikte is van Memory Keepers en is een deel van een Halloween pakket wat ik jaren geleden ooit eens won. Hierbij oranje, zwart, wit en grijs papier gebruikt,.
Deze kaart doet mee met de uitdaging van de Card concept. Daar is het thema: Pumpkin party in de kleuren: oranje-wit-grijs en zwart. Ik liet mij inspireren door de pompoenen en kleuren want vind dit een toffe combinatie.
Een kort berichtje, stap zo op de fiets naar het dorp, wat kleine boodschapjes doen. Past helemaal bij de dag van vandaag waar ik allemaal kleine werkjes doe, en lekker aanrommel. (en dingen van mijn todo lijstje afvink)
Groet, Nelleke  

7 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Nelleke, wat leuk dat deze gave kaart op die manier tot stand kwam…altijd fijn als je inspiratie krijgt door iets!
Ik doe helemaal niks of eigenlijk weinig. Heb nog geen kerstkaart gemaakt en denk dat ik dat dit jaar maar oversla 🙈 echt geen puf.
Fijn weekend, groet Ellen

marja kenter zei

Leuk hè als je dan bezig gaat omdat je een idee hebt opgedaan en dat het dan toch anders wordt.
Ik vind het ook een mooie kleuren combinatie en het is een hele leuke kaart geworden.
Groetjes en een fijn weekend

Henriët zei

Wat een leuke kaart. En wat grappig dat je zo geïnspireerd raakte door de boekjes van Femminde.
Groetjes van Henriët

Karen Letchworth zei

This is fabulous, and I really love your colors. Thanks for playing along at The Card Concept and please visit us again soon.

Kerry Bunting zei

I agree it's a great colour combination and you've used them so well here. Love all the little embellishments too! So glad you joined us at The Card Concept this week.

Daphne zei

Wat een leuk berichtje.
Wat lief dat Femminde aan jouw dacht toen ze de knutsel tijdschriften weg wilde doen.
Je hebt er een heel leuk, Herfst achtig kaartje mee gemaakt

Kim S zei

I love your mix of patterns and other decorate elements! The "hey" off to the side is a fun look! Thank you for playing along with us at The Card Concept.