Mijn lijst met blogs

maandag 7 november 2022

Gast designer 4-seasons Sketch

Ik plaatste net een kaartje en scrolde even door de leeslijst. O, O, helemaal vergeten om dit kaartje te plaatsen. 😱 Bij de 4- seosons challenge start vandaag een nieuwe uitdaging. Omdat ik 1 van de winnaars was, ben ik nu gastdesigner. De sketch die Colien stuurde, vond ik gelijk leuk en omdat ik geboortekaartjes nodig had, deze dan ook gelijk gemaakt. Ik heb de sketch een kwartslag gedraaid. De basis is kraft met daarop designpapier van MD Het plaatje matte ik op een verfstaal. Het roestbruine gedeelte is ook een verfstaal en paste er precies bij. Daarbij nog donkerblauw om het geheel wat pittiger te make. De naam is ook van een verfstaal. Handig als dochterlief verf ging kopen voor haar appartement en veel stalen in huis had.  Een strik, auto en tekst en met een paar bijpassende sokjes is het naar de ouders van Daan gegaan.
Bij deze dan de kaart en ze hopen dat jullie weer mee doen de komende maand. Neem je een kijkje bij hen?
Groet, Nelleke 
 


5 opmerkingen:

!neke zei

Prachtige kaart !!!!
Groeten Ineke

karin zei

Mooi kaartje Nelleke. Wij kunnen ook alle materialen gebruiken, leuk idee om verfstaaltjes erop te verwerken.
Groetjes,
Karin

Marfien zei

Leuk felicitatiekaartje. Verfstaaltjes zijn altijd makkelijk voor kleine elementen maar om daarvoor nu iedere keer naar de verfwinkel te gaan . . .

Angélique zei

Een heel lieve kaart met dat schattige plaatje.

GerJanne zei

Ja, deze zag ik al in het echt! Hij is erg leuk geworden en een goed idee om de sketch te draaien. Je hebt gewoon veel te veel kaarten in concept staan...hihihi...