Mijn lijst met blogs

vrijdag 20 januari 2023

Easelkaart en cijfers



Daar ben ik alweer met een kaart vandaag, omdat bij de Egel een nieuwe uitdaging begint. De uitdaging is maak een easelkaart met een cijfer erop.
Dit is een gewone vorm easelkaart, mijn DT maatjes hebben weer heel andere vormen gemaakt. 
Bij Angela heb ik deze afdruk gekleurd nadat ik eerst papier had gekozen wat ik wilde gebruiken. Daarna heb ik deze bloem gekleurd en vorige week er deze kaart van gemaakt. De  basis is kraft, daarop heb ik zachtroze papier gebruikt welke geembosd is. Daarna het design papier gebruikt nav een sketch. Ik heb een hartje uit de bloem gestanst. Dat vond ik best wel spannend om te doen, en ik zie nu dat het niet helemaal recht is gegaan. Het buitenste gedeelte is verhoogd opgeplakt. Het idee had ik gezien op Pinterest. Verder wat meer hartjes gebruikt zo ook waar 70 op staat. Love is een stans welke ik eind vorig jaar won evenals de hartjes stans. Dat was bij Hobbyshop de Linge die gestopt is. Die moest ik natuurlijk gebruiken. Love verschillende malen gestanst en op elkaar zodat de kaart blijft staan. Daarnaast nog wat roosjes.
Ik heb een kaart gemaakt met het getal 70 erop. Die is naar de opa en oma van onze schoonzoon gegaan, die waren vorige week 70 jaar getrouwd. Ik hoorde al van mijn dochter dat oma de kaart heel mooi vond en haast niet kon geloven dat ik dat zelf gemaakt had. Met alle kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen hebben ze dit mooie jubileum gevierd. 
Nog even van dichtbij de bloem en hoe ik het gestanst heb. Er zitten ook wat glittersteentjes en hartjes bij.
Challenges:
Knutsels en Kadootjes: E: easelkaart
Een fijne dag vandaag! Groet,
Nelleke 

 

11 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

die is erg leuk geworden, mooi gemaakt
grtjs,martina

Anoniem zei

Supermooi gemaakt Nelleke. Ook de bloem mooi ingekleurd…deze bloem staat bij mij op tafel en is net uitgekomen, zo mooi!
Ook mooi om dat bruidspaar er blij mee gemaakt te hebben!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Irene zei

Een beeldschone kaart vol liefde met een schitterend ingekleurde bloem Nelleke, chapeau!
XxIrene

alma.heijenk@gmail.com zei

een hele mooie kaart!
gr Alma,

Scraptastisch zei

Een hele liefdevolle kaart heb je voor ze gemaakt en het hart uit de bloem gestanst en terug geplaatst vind ik hartstikke mooi gedaan!
Heb je mijn mail gehad Nelleke vd week, ik hoop het, had je mailadres van je blog gebruikt!
xx Gerie

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart met dit prachtige kleurwerk. Heel mooi gemaakt met de vele hartjes…. Leuk voor d3 opa en oma van je schoonzoon due 70 jaar getrouwde waren… Dat is al heel bijzonder,.. Groeten Trijntje

Angélique zei

Prachtig, wat heb je hier een pronkstuk van gemaakt! Zo mooi ingekleurd maar ook verder mooi aangekleed, heel knap gedaan.

Elle-Jeanne zei

Prachtige kaart voor de nieuwe challenge Nelleke.
De bloem is mooi ingekleurd.
Groetjes Elle-Jeanne

Freubelmina zei

Wat een prachtige inspiratiekaart voor de nieuwe challenge Nelleke.
Dankjewel voor je reactie op mijn blogje.
Lieve groetjes, Wilma

Aartje zei

Wat ontzettend leuk om te lezen dat Angela jullie enthousiast gemaakt heeft om te kleuren. En het resultaat is prachtig Nelleke. Het is alweer een tijd geleden dat ik een easelcard maakte dus misschien moet hij hier ook maar weer eens op de to do list.
Groetjes Aartje

Nelly zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor onze challenge met een E. Bedankt voor je deelname.

Groetjes Nelly (DT K&K)