Mijn lijst met blogs

dinsdag 2 juli 2024

70 van harte gefeliciteerd

Het was zondag leuk bij onze jongste dochter en haar vriend. De tuin is bijna klaar, maar al wel zover dat ze daar al van kunnen genieten. Ze vertelde nog dat ze zo blij was dat ze met het warme weer niet meer in hun warme appartement hoefden te zijn.  De komende weken wordt de laatste hand daaraan gelegd. 
Een kaartje waarvan ik de basis tijdens onze kletseldate met GerJanne en Angelique maakte. Wat ik allemaal gedaan heb weet ik niet meer, wel dat ik heel veel lagen inkt en stencils heb gebruikt. Ik gebruikt oa de zonnestralen stencil, als je goed kijkt zie je vaag de stralen, maar dat was zo intens dat ik daarover weer andere stencils gebruikt heb, net zolang dat het naar mijn zin was. Daarna met zwart bloemen gestempeld en en her en der takjes. De bloemen met dikke bleek bewerkt., daarmee ook wat cirkels gezet. Ook de randen met witte bleek gedaan. Het verrassende was, dat er toen blauw bij te voorschijn kwam...Toch een chemische reactie denk ik.  Dit opgelost door met dezelfde kleur blauwe inkt her en der wat dotjes te zetten. Thuis stempelde ik 2x 70, omdat deze voor een vriendin was, die 70 is geworden. De tekst is van Pronty.
Tot slot wat blauwe sequens om in de blauwe sfeer te blijven.
Challenges 
 Craft Rocket Challenges: geen designpapier"Just Us Girls" Challenge (justusgirlschallenge.blogspot.com): gebruik stencils
Geniet weer van de dag, tot een volgende kaart.
Groet, Nelleke 

12 opmerkingen:

Nicolette zei

Een prachtige kaart Nelleke, ik vind hem echt heel erg mooi geworden.
Groetjes Nicolette

Elle-Jeanne zei

Prachtige kaart Nelleke.
Groetjes Elle-Jeanne

Martha zei

Heel mooi deze kaart, Nelleke
Zo leuk om lekker wat te rommelen met allerlei mediums en dan genieten van het verrasdende resultaat!
Liefs Martha

Ellen zei

Heel mooi gelukt Nelleke, echt prachtige kleuren zijn het bij elkaar! Ik blijf het leuk maar toch moeilijk vinden dat mixed media!
Leuk dat de tuin al vergevorderd is dat ze er al van kunnen genieten.
Groetjes Ellen

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart met deze mooie achtergrond en de leuke bloemen erop. Superleuk gemaakt zo. Fijn dat jullie een gezellige middag hadden bij je dochter. Groeten Trijntje

Daphne zei

Zo leuk hoe jullie steeds alle drie weer kaartjes laten zien gemaakt met de inkt.
En steeds zo verschillend.
Deze vind ik ook heel mooi.

Femminde zei

Wat ben je toch lekker bezig om van alles uit te proberen. Super leuk!! Dze is ook weer erg mooi geworden.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Josje zei

leuk om alles uit te proberen en het resultaat mag er zijn

Marfien zei

Leuke kliederkaart, en je hebt nooit hetzelfde resultaat, daar word je vrolijk van

Angélique zei

Ik vind hem superleuk geworden, vooral dat blauw is zo verrassend en fris tussen de andere kleuren, zeker met de blauwe glimmende sequins erbij. Leuk die cirkels van bleek!
Wat fijn dat het jonge stel zo blij is met hun nieuwe woning, daar word je als ouder ook blij van.

Carol zei

Lots of layers is right! Very fun to study and discover all of the patterns and colors.Thank you for playing with us at Just Us Girls!

GerJanne zei

Deze is ook heel mooi geworden! Ik weet nog dat je een heleboel aan het doen was en dan zo'n verrassend resultaat! had ik eerlijk gezegd niet gedacht...zo zie je maar weer, gewoon blijven doorgaan...