Mijn lijst met blogs

vrijdag 2 april 2021

CCC 2 april


Vol enthousiasme begon ik aan mijn kaart voor Gundula voor de Card Chain Challenge. Ik had iets van geel en groen gelezen en de sketch gezien. De sketch klopte, de kleuren niet helemaal. šŸ˜€ Maar eigenlijk geeft dat niet. Ik werd helemaal blij toen ik met deze vrolijke voorjaarkleurtjes aan de slag ging. Het geverfde deel is een stukje papier waar restjes verf op gesmeerd waren. Geel en groen zijn ook restjes papier die ik erbij zocht. De bloemstempel kreeg ik van GerJanne en heb ik met groene inkt gestempeld op geel papier. Deze netjes uitgeknipt en op de kaart geplakt. Gouden sterretjes als hartjes, en her en der wat sterretjes geplakt. Dit alles op wit papier gemat. Vandaag om 12 u worden alle kaarten getoond bij de Card Chain Challenge. Wil je ze zien, neem dat vooral een kijkje. Daar zie je alle kaarten en ook welke ik gekregen heb. Een harstikke leuk initiatief en mijn kaart is enthousiast ontvangen.
Een kort bericht, als dit bericht geplaats wordt, zijn Wim en ik een dagje op pad.
Groetjes, Nelleke 

12 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een beauty Nelleke...heel mooi gemaakt met de achtergrond...top! Ik heb ff gekeken en wat leuk om al die kaarten te zien van over de hele wereld!
Geniet van jullie uitje en fijne Pasen gewenst!
Groetjes Ellen

Henriƫt zei

Mooie kaart Nelleke! Hier staat een bos gele tulpen en jouw kaart kleurt daar precies bij. Een echte voorjaarskaart dus.
Groetjes van Henriƫt

Angelique zei

Hele mooie kaart en wat een heerlijke lentekleuren. En je kerstkaart in pastelkleuren is wel heel erg goed gelukt, prachtig.
Fijn dat je je zo heerlijk met Thomas gefietst hebt en hij zo genoten heeft.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Ja, hij is heel mooi geworden! Die kleuren zijn inderdaad om vrolijk van te worden. Dus jullie waren een dagje de hort op. Weer een oom en tante bezocht?

Anita van Deur zei

Wow wat mooi Nellke prachtige kleuren.

Nynke zei

Ooh, deze is mooi geworden! Ik word iedere keer weer enthousiast als ik CCC kaarten tegenkom. Ik zou me er best eens een keertje aan willen wagen, maar de kosten van de postzegels zijn momenteel niet mals... ik twijfel nog even verder.
Groetnis Nynke

papierelle zei

Oh yes, I was very happy to receive this beautiful card. I found the implementation of the sketch difficult this time, but you managed it perfectly. Gundi

HilaryJane zei

Gorgeous, I love the yellow and green xx

Julia Aston zei

So lovely in the greens and yellows - such pretty die cut blooms!

Aartje zei

Echt voorjaarsgevoel Nelleke met dat lekkere frisse groen en geel. Mooi!
Groeten, Aartje

Daphne zei

Wat een mooie, fragiele bloem. Knap ook die zo precies uit te knippen. Prachtig.
Het stukje papier met de verf, links, dat is mooi van kleur. Ik denk dat iedereen vrolijk wordt van deze kaart.

Linda W. (ScrappinBari) zei

What a fabulous take on the CCC sketch, Nelleke!! Just love your flowers!!