Mijn lijst met blogs

maandag 7 februari 2022

Cheerful sketches, 7februari

Wat een natte zondag was het gisteren. lekker om in je huis weg te kruipen. Ik heb veel achter de computer gezeten om mijn blog op te schonen. Blogs verwijderen die niet actief meer zijn. Ook wil ik de lijst met gevolgde blogs op de pagina zelf hebben en het is vreemd dat niet iedereen van de leeslijst erop staat. 
Ik snap het ook niet helemaal, ik kwam iemand tegen op die lijst terwijl ik geen volger van haar was. Hoe dat weer kan?  Elke dag maar wat doen dan kom ik er wel uit. Hoop ik.
Nu dan de kaart. Bij Cheerfull challenges mag ik gastdesinger zijn. Ik kreeg de sketch en digi opgestuurd van Geesje. Kleuren is een opgave voor mij, vooral deze digi met veel kleine stukjes. Daarom dat met derwent soft colours gedaan. Van MD vond ik dit papier erbij en verder effen kleuren gebruikt.
De bloemetjes komen terug in de digi evenals de lampionnen.  Die zijn in het goud evenals de tekst.
De kaart is naar mensen gegaan waarvan wij een 2e hands bed hebben gekocht. Een heel mooi verhaal. Wim had deze op Marktplaats gekocht en op een maandag een aantal weken geleden gingen we die ophalen. We dachten voor dat bedrag kunnen wij dit wel proberen: een ombouw, nachtkastjes en elektrische lattenbodem.  Kijken of dit bevalt en dan hoefden we alleen een nieuwe matras aan te schaffen. En dan kijken we over een paar jaar wel verder wat we gaan doen. We wilden een breder bed maar nog liever 1 matras erin. En je weet niet of dat over ene x aantal jaar nog handig is.
We komen daar, gelijk werd de deur opgedaan en zagen we de nachtkastjes. Het zag er allemaal erg netjes uit, ook in huis. Terwijl we het bed in de aanhanger doen zegt die mevrouw dat ze ook nog matrassen hebben. Eerlijk is eerlijk, ik dacht die moet ik wel eerst zien, maar we kunnen altijd kijken. Lopen we naar boven zegt ze: we hebben er altijd een topper over gehad. Dat veranderde natuurlijk wel wat. Zien we 2 zulke nette matrassen waar we geen nee tegen zeiden.  "Ik draaide ze elke 2 weken om" zei ze. Ik zei dat we al naar de Ikea wilden gaan, zei ze : nou die zijn wel wat anders als die van de Ikea. Dus de matrassen gingen ook mee de aanhanger in. 
We kregen nog koffie aangeboden en raakten zo aan de praat. Zo leuk was dat en toen we afrekenden zei ik dat ik niet op de matrassen had gerekend. Dat was niet nodig, die kregen we erbij. 
Daarom hebben we dit kaartje naar hen gestuurd. Een reactie hebben we niet gehad, maar ik hoop dat de kaart is overgekomen.
Nu zijn we bezig onze slaapkamer op de knappen. We waren zo blij dat we gelijk een nieuw wollen dekbed hebben gekocht en gaan we kijken naar nieuwe vloerbedekking wat iets comfortabeler is dan laminaat. En zonodig nog een nieuwe topper, eerst zo uitproberen.
Een fijne dag vandaag! Groet, Nelleke 

 

13 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaartje met leuke kleurtjes het bedankje en de lampionnetjes in goud vind ik mooi er bij staan. En zo heb je soms mazzel met je aankoop.

Trijntje zei

Wst een leuke kaart heb je je als bedankje gemaakt. Een mooi verhaal. Maar jullie hebben een mooi zgan bed met kastjes. Er zijn meerdere met de slaapkamer aan het opknappen. Laminaat is koud aan de voeten... maar het is wel praktisch.. het stof blijft erop liggen.. dus makkelijk eraf te zuigen. Succes met het opknappen. Altijd mooi om je huis weer mooi te maken. Groeten Trijntje

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart. Van bloggen begrijp ik ook nog weinig. Laat mijn man het meeste doen. En wat hebben jullie een geluk gehad met het bed en de matrassen. Ze zullen het kaartje vast heel erg waarderen.

Irene zei

Een vrolijke kaart voor een welverdiend bedankje zó te lezen..wij hebben zaterdag een nieuw bed gekocht met nachtkastjes en kommode. Al 20 jaar twee matrassen maar nu deelbaar en elektrisch ivm de leeftijd en kwaaltjes... een rib uit ons lijf dus hopen er nog jaren plezier van te mogen hebben als het over 10 weken komt!
XxIrene

Femminde zei

Wat een verhaal!! Maar super om het zo over te kunnen nemen. En als je er lekker op slaapt dan is het toch goed.
Leuk om ze zo met zo'n mooi kaartje te kunnen bedanken.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Marfien zei

lief kaartje, leuk verhaal. Wij hebben gekozen voor een stukje zeil in de slaapkamer, makkelijk te onderhouden, als je alleen al kijkt naar het stof wat rondvliegt. Het is absoluut niet koud . . .

Angélique zei

Een prachtige kaart, alles matcht zo mooi met elkaar. Ik vind dat je de digi heel mooi ingekleurd hebt.
Fijn, zo'n mazzeltje.

Diny zei

Wat een mooie verhaal Nelleke....jullie zijn helemaal goed gesteld!
En het kaartje is ook erg leuk geworden.
Groetjes Diny

Scraptastisch zei

Wat een heerlijke meevaller Nelleke nu maar een goede nachtrust want een ander bed moet altijd even wennen. Je mooie kaartje zal gewaardeerd worden! Ik weet niet wat je allemaal doet, maar zal je opnieuw volgen want ik ben er af...lol! Succes met opschonen, hihi
xx Gerie

Elle-Jeanne zei

Leuk verhaal Nelleke.
Ook je kaartje als gastdesigner is heel mooi.
Groetjes Elle-jeanne

marja kenter zei

Wat een gelukje Nelleke een jaartje is zeker op zijn plaats en ze zullen het vast en zeker waarderen. Ik ben het wel met Trijntje eens, laminaat is praktizer. Mijn man wilde ook vloerbedekking in de slaapkamer maar ik heb er spijt van, zo lastig stofzuigen 😝 maar gelukkig doet hij dat nu. 😀😀
Fijne dag en liefs.

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuk verhaal Nelleke.
Je kaart zal heel veel plezier doen, wat een super mooi kaart met een heel leuk afdrukje.
Heel mooi ingekleurd. Groetjes Doris

Daphne zei

Ja, daar "moet" dan natuurrijk een kaartje naartoe, want matrassen zijn schreeuwend duur.
Nu maar hopen dat het bevalt, want alleen een topper is ook zo eens gekocht.
Je kaart is héél erg mooi, wat mooi gekleurd weer!