Mijn lijst met blogs

donderdag 18 augustus 2022

Liften in de zomer 3

Het is al niet zo vroeg meer dat ik dit kaartje plaats. Ik was net met het berichtje bezig toen een buurman even aankwam, nu maak ik het bericht af.
We hebben nu een  leeg nest, maar morgenavond komen er 3 kleine logeetjes een nachtje slapen, het nest is voor even weer aardig gevuld.
Dat houdt in dat er boven eerst flink opgeruimd moest worden, want ook al heeft Lieke het meeste wel meegenomen, er blijft toch nog wel een heleboel liggen, wat zij nog uit moet zoeken.
Dinsdag morgen ben ik vol goede moed begonnen om de bovenverdieping op te ruimen en schoon te maken. Ik dacht als ik morgens een poosje mee bezig ben voor het te warm wordt, is het eind van de week vast wel klaar.
Gisteren kon ik niet, maar vanmorgen toog ik vol goede moed naar boven. Ik had de smaak goed te pakken en ben door gegaan tot het klaar was. Dus geen ochtend maar een hele dag.  Het koste wel een zweetdruppeltjes, of eigenlijk wel heel, want het is nog warm boven. 
Maar ik ben blij dat het aan kant is, wat er nog staat van Lieke zoekt ze naar haar vakantie wel uit.
Nu dan de kaart. Marianne dacht dat het een makkie voor mij was omdat ik haar liftkaarten maak als kerstkaart. De te liften kaart is ook een kerstkaart en zelf heb ik het vermoeden dat ik die misschien wel gehad heb 10 jaar geleden. Ik heb geen sleutels gebruikt maar de hertjes mochten op de kaart. De kaart wel vrij letterlijk gelift met stikwerk, de naaimachine ervoor tevoorschijn gehaald. Het papier komt uit 2 blokjes van CE, de knoop uit de knopendoos en het lint had ik ook ergens nog liggen.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
Oja, nog wat leuks: gisteren lag er een envelop in de brievenbus van Femminde. Ik had haar weggevertje gewonnen. Er zaten allemaal gestempelde afdrukjes in met de vraag of we samen iets gaan plaatsen. Natuurlijk wil ik dat doen, dus binnenkort zien jullie het vast wel verschijnen.
Groet en tot een volgende kaart.
Nelleke

10 opmerkingen:

Martina zei

Very nice deer card. Thanks for playing at CHNC!

Angélique zei

Wat een hippe kerstkaart, leuk!
Veel plezier met de logeetjes en met de stempelafdrukjes, al zal dat niet tegelijk zijn.

Anita van Deur zei

Wat een leuke kaart, mooie kleurtjes bij de mooie herten.

Jantine zei

Heel leuk met die herten, Nelleke! En wat goed om die hele bovenverdieping zo grondig schoon te maken in dat benauwde weer.
Veel plezier met de logeetjes en met je pakketje van Femminde!
Gezellig dat je er weer bent bij 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Kaartenkraam zei

Ik vind je kaart super! Mooie kleuren bij elkaar en de herten springen er uit!

groetjes van Ank

Lia zei

Wat een leuke rendieren! De kleuren van je kaart zijn zo mooi gekozen!
Lia xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt de kaart leuk gelift tot een mooie kerstkaart Nelleke. Mooie kleurtjes en die rendieren zijn zo grappig. Knap dat je zo aan de poets bent gegaan, nu ben je er wel ineens vanaf ;P
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Marfien zei

Hij is goed gelukt, Je hebt mijn kaart bijna letterlijk gelift, op de hertjes na dan.
Ik ben twee weken in de winkel bezig geweest met opruimen en poetsen samen met degene die geen vakantie nodig hadden :-) De temperatuur was daar beter als thuis . . .

VoormeKaartje zei

Wat ontzettend mooi gemaakt!! Een heel fijn weekend.

Trijntje zei

Leuke liftkaart heb je gemaakt . Knap dat he met deze hoge temperaturen aan het opruimen en schoonmaken was.... veel plezier met de logeetjes. Groeten Trijntje