Mijn lijst met blogs

zondag 7 augustus 2022

Vlindermeisje cheerful sketches

Vandaag ben ik gastdesigner bij Cheerful sketches. Ik kreeg een digi opgestuurd met een sketch. 
De digi heb ik gekleurd met derwent soft colours. Het papier is van MD.
Ik heb deze keer de digi niet uitgeknipt maar een ronde stans met gaatjesrand gebruikt. Daardoor is het vlindermeisje wat ingekort. voor het contrast verschillende kleuren blauw gebruikt. Tot slot dwarrelen er nog een paar vlindertjes rond.
Wij zijn sinds vrijdagmiddag weer thuis. We hebben besloten iets eerder terug te gaan. Wim zit onder de uitslag, een allergie waardoor we niet veel meer ondernamen, want in de zon kon hij helemaal niet zijn. 
Thomas had alles gedaan wat hij wilde, vond het eerst even lastig dat we gingen. Maar hij wilde niet meer fietsen, "dat heb ik al gedaan". Lopen ging echt wel moeizaam, dus alles bij elkaar besloten we iets eerder weg te gaan. Na de verjaardag van zijn nichtje is hij weer naar zijn eigen huis gegaan. 
En ik? Blij om weer thuis te zijn, het is mooi geweest . Van de week weer aan de freubel, daar heel veel zin in en het wordt warm, dan kun je het beste binnen zitten.
De caravan is al bijna schoon en staat weer startklaar voor volgend jaar!
groet, Nelleke 
 

7 opmerkingen:

Trijntje zei

Leuke kaart hen je gemaakt. Jammer dat je MSN onder de uitslag zat,zit. Vervelend. Verl plezier met de hobby. Groeten Trijntje

Trijntje zei

MSN = man. Sorry...

Henriët zei

Mooie kaart. Wat heb je de digi mooi gekleurd.
Wat vervelend dat Wim zo veel uitslag heeft. Hopelijk gaat het snel over.
Groetjes van Henriët

Marfien zei

Mooi voorbeeld heb je gemaakt met de gekregen digi, valt niet altijd mee
Sterkte met Wim, heel vervelend, maar gelukkig gaat het over

Daphne zei

Ik zag meteen dat de digi ingekort is, maar vind dat dat heel goed kan.
Je hebt het mooi gekleurd en er een leuke kaart mee gemaakt. De kleuren blauw passen mooi bij deze zomer, want het is steeds blauwe lucht wat ik 's morgens zie als ik wakker word.
Goed besluit om eerder terug te gaan. Als het ergens tegenzit en jullie kunnen niet met ontspannen dan plannen bijstellen en naar huis.
Wij hebben het ook overwogen nu de corona onze vakantie is komen bezoeken, maar blijven toch lekker op de camping, want hier kunnen we veel buiten zitten en aan het water is met deze temperatuur natuurlijk heerlijk.

Daphne zei

Weten jullie wat de allergie veroorzaakt?
Zijn het soms de processie rupsen?

GerJanne zei

Hoi hoi!
Je kaart is heel goed gelukt met die sketch en het vlindermeisje.
En het is thuis weer goed toeven, he? Ik geniet ook altijd weer na de vakantie van mijn eigen bedoening. Beterschap voor Wim!