Mijn lijst met blogs

zaterdag 13 augustus 2022

Peter is jarig

Op een een of andere manier komt er vandaag niet veel uit mijn handen. Het is natuurlijk ook warm en dat werkt ook niet echt mee. Komt het omdat wij sinds gisteren nu echt met ons tweetjes zijn? Ja de dag is wel veel rustiger als gisteren toen ik nog veel gewassen heb voor Lieke. Het zijn drukke dagen voor haar, omdat ze ook gewoon naar haar werk moest deze week. Het was lachen toen ze ons 's avonds appte hoe de koffer open moest. Daar had ik schone kleding en 2 kussens ingelegd die ze nodig hadden voor de nacht. Met een ijzerzaag hebben ze de koffer open gebroken.😁
We keken naar de EK finale dubbel 4 roeien waar ons nichtje zilver won. Hoe mooi is dat om te zien. 
En dan ziet hier wel een trotse tante hoor.
Ik denk nu echt even wat ga ik nu doen? Ik zit wat achter de computer en bedenk dat ik wel een kaart kan posten en dat doe ik dan maar.
Thomas gaf Wim een handdoekje met een rij geborduurde VW busjes erop. Die vond ik zo leuk dat ik deze heb nageborduurd. Op papier valt het wat groter uit dan ik dacht. Dus de kaart voor Peter is wat groter geworden dan normaal. Omdat de aandacht naar het borduurwerk mag gaan het verder rustig gehouden. Ik vond het papier juist wel leuk omdat Peter en GerJanne in hun vakantie best veel hebben gereden. Verticale teksten vind ik leuk en past hier goed bij.
De kaart is goed ontvangen bij Peter.
Challenges:
Hobbyvision: mannenkaart
KIC: gebruik een vervoersmiddel.
Ik ga de kaart nu posten, even wat zuigen en kijken of ik weer een begin kan maken met een borduurwerk wat er misschien al wel 35 jaar ligt van Vera de Muis.
Dank je wel voor alle lieve reacties over Wim. Het gaat gelukkig weer de goede kant op en dat is weer te merken aan hem. Gisteravond kreeg hij van Peter een flesje bier: "Zwaar leven. "
Wat een leuk gebaar wij realiseren ons, ook van dichtbij, dat het ook nog heel anders kan gaan.
Groetjes, Nelleke 


10 opmerkingen:

Marfien zei

leuk als je 60 wordt om dan gelijk een grotere kaart te krijgen. Wij hebben vroeger ook zo'n busje gehad maar geborduurd had ik hem nog nooit gezien :-)

Angélique zei

Een superleuke kaart, het papier past perfect bij het retro busje, de slippertjes maken het af.
Wat gaaf om je nichtje zo te zien en al helemaal om te zien dat ze tweede wordt, terecht trots.
Je vindt je draai vast snel weer, maar ik kannmij voorstellen dat het wel een beetje raar is, zeker omdat je ook al nog niet zo lang geleden bent gestopt met werken.

Anoniem zei

Heel vreemd is dat hè als de laatste het nest verlaat…wat een toestand met de koffer van Lieke haha 😂
Je kaart voor Peter is supergaaf gemaakt hoor en een leuk idee dat het van de handdoek van Thomas afkomt, je moet er maar opkomen! En wat de kilometers van Peter en GerJanne betreft…wij hebben 7517 km afgelegd…het hadden er meer geweest als corona geen roet in het eten had gegooid 🙈
Fijn warm weekend verder, groet Ellen

Trijntje zei

Wat een mooie geborduurde vw bus. De kaart is erg mooi geworden. Fijn dat het met Wim de goede kant opgaat. Het zal eerst best vreemd zijn om met zijn tweeën te zijn… gelukkig heb je een hobby en doe je ook geen vrijwilligerswerk.? Het vult zich vast wel weer op… Groeten Trijntje

Monique zei

Wat een mooie kaart voor Peter. Stil in huis hè? Ik ben er bijna aan gewend. Gelukkig appen we veel. Wel een bak hoor, de koffer van Lieke. Ze zal je nog wel vaker bellen...hahaha..Ze zijn ons echt nog wel een tijdje nodig gelukkig.
Beterschap voor Wim. Dat is niet fijn.
Lieve groetjes, Monique

GerJanne zei

Ha Nelleke,
Ja die kaart staat hier nog op de piano te shinen! Heel gaaf. Ik ga natuurlijk proberen deze vw bus een keer na te borduren. Hij is zo leuk. En ja zoveel kilometers al Ellen heeft gereden hebben wij niet, maar wel 4500 in 2 weken eigenlijk. Dus dat papier is helemaal terecht!
Nu dus officieel verhuisd en een leeg nest. Daar ga je ook van genieten ook al moet je eerst je draai even vinden.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave bus heb je geborduurd op je leuke kaart Nelleke en zo te lezen heb je de smaak te pakken. Even wennen misschien om " echt" met z'n tweeën te zijn maar komt vast goed. Ja de warmte pakt flink aan, ik sta inmiddels in stand "overleven".
Lieve groetjes Miranda

Aartje zei

Een leeg nest zal inderdaad wel even wennen zijn. Wij zijn binnenkort weer even compleet met z'n vieren omdat Anne die in Nijmegen op kamers woont weer een maandje thuis komt wonen omdat ze haar co-schap psychiatrie in Apeldoorn komg doen.
Ik vind je kaart met het borduurwerk echt prachtig gedaan. Het busje is echt de eyecatcher. Slim om hem na te borduren.
Fijne week.
Groetjes Aartje

Daphne zei

Dat is inderdaad raar hè, dat je je beseft dat je nu echt met z'n 2tjes over bent thuis....... bij ons zal dat nog even duren, maar ik had al een héél erg raar gevoel toen de eerste uit huis ging afgelopen Maart.
Wat knap dat je de volkswagen busje na hebt gemaakt! Dan moet je volgens mij goed kijken en tellen, maar je hebt het héél mooi gedaan.
En wat fijn dat Wim weer wat op lijkt te knappen! Hopen dat het doorzet.
Fijn dat je lieve mensen om je heen hebt die af en toe wat leuks komen brengen.

Claudia's kaartjes zei

Tof je kaartje
Je kan mij nu ook vinden op You tube: https://www.youtube.com/channel/UCnlT4Rs1DfAZU_GLcM7Kx1g
https://claudiaskaartjes.blogspot.com/
http://creativesketchygirls.blogspot.be
http://girlzrebelchallenge.blogspot.com
https://girlzcreativecrafts.blogspot.com