Mijn lijst met blogs

maandag 29 augustus 2022

Uitdaging met Aartje,1

De winnares van mijn weggevertje is Aartje geworden. Ik stopte bij haar  onderstaand pakket door de brievenbus. Ik gaf haar niet alleen het pakket, ik deed er ook een opdracht bij:
De eerste opdracht waar ze een kaart van moet maken is: 
"Maak een geboorte kaartje met het knipvel van Eline en gebruik hierbij de roze stans en bijpassende stempels. Ook gebruik je papier uit het pakket en de enamel dots. Eigen materiaal mag ook, maar genoemde materialen moet je gebruiken."
Voor mijn kaartje heb ik het houtnerf papier en blauw designpapier gebruikt. Hier wat effen kleuren bij gezocht. Het bruinachtige papier is een verfstaal, mooie intense kleur is dit. Het plaatje en tekst spreekt voor zich. Een kaartje wat leuk was om te maken. Goed voor de voorraad want in mijn familie worden 3 baby's geboren de komende tijd en dan stuur ik ook een kaart naar de opa's en oma's. 
Benieuwd wat Aartje gemaakt heeft? Kijk dat vooral op haar blog. Klik hier. Ze stuurde al een preview, maar dan zie je maar een ienemienie stukje. Ze stuurde ook gelijk de volgende opdracht, die laten we eind september weer zien.
Challenges:
Groetjes,
Nelleke 
 

8 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een leuke babykaart heb je gemaakt Nelleke. Leuk om Aartje zo uit te dagen. Je hebt mooie materialen gebruikt. Groeten Trijntje

karin zei

Leuk babykaartje heb je gemaakt. Ook leuk om elkaar uit te dagen om met hetzelfde materiaal iets te maken.
Groetjes,
Karin

Henriët zei

Wat een super leuke babykaart. Leuk om elkaar zo uit te dagen. Gaat dit een blijvertje worden of is het tijdelijk. GerJanne en ik zijn nu al ruim 2 jaar bezig met onze uitdagingen en het blijft leuk.
Groetjes van Henriët

!neke zei

Hele mooie kaart !!
Je pakket is super leuk !!!!
Groeten Ineke

Aartje zei

Wat een mooie stoere versie heb jij er van gemaakt Nelleke. Top. Deze geeft mij ook weer inspiratie. En zo leuk om te zien dat we allebei een compleet ander resultaat hebben met het zelfde pakket.
Groetjes Aartje

Daphne zei

Zo'n schattige plaatje van het lieve baby'tje.
Wat een leuk kaartje heb je gemaakt en als er 3 baby's onderweg zijn is het zeker handig om wat voorraad kaartjes te maken.
Mooi pakket heb je gemaakt voor Aartje.

GerJanne zei

Heel leuke kaart en je pakket is goed ontvangen, las ik! Elkaar uitdagen met dezelfde materialen is echt erg leuk!

carla zei

Heel mooi gemaakt.
Bedankt voor je deelname aan de "Alles Mag" challenge van Carlin's Kaartenparadijs.
Succes !
Groetjes,
Carla (DT)