Mijn lijst met blogs

dinsdag 2 augustus 2022

Tara is jarig

 Vandaag is onze kleindochter jarig. En net als 7 jaar geleden zitten we weer op de camping. Vanmorgen kregen we al een filmpje toegestuurd waar ze deze kaart en het bij behorende vlaggetje voor aan haar vlaggenlijn laat zien. Donderdag komen ze en komend weekeind vieren we haar verjaardag. 
Ook voor haar heb ik weer de 🐝 korf gebruikt, maar nu met roze bekleed. Op het kleine fotootje zie je haar ingespannen bezig met een taart. Oeps en daar komen juist de 🐝 op af op al die zoetigheid. Er staat al een 🐝 klaar met een emmertje in de hand, maar eerst moet de koningin 👸 keuren. Een ander 🐝 doet zich te goed aan de grote Margriet of is het een madeliefje? Ik kreeg hem voor mijn verjaardag. 
Het is prima toeven op de camping, we staan op een beschut schaduwplekje en dat is heerlijk. Straks nog even fietsen, verder doen we niet zoveel. Dat hoeft ook niet. WiFi is niet zo geweldig, dus buiten de zorg voor Thomas om, ook tijd voor haken, borduren en lezen.
Elk jaar doet hij een stapje terug en daardoor ook in zelfredzaamheid, maar het gaat nog steeds. En gaandeweg wordt het bewegen op een camping ook weer iets beter. En wat geniet hij. En daar doen we het voor!
Groetjes en tot donderdag! Nelleke 

10 opmerkingen:

karin zei

Proficiat met de verjaardag van je kleindochter.
Mooi kaartje heb je gemaakt, echt voor een meisje in het roze.
Geniet ervan op de camping.
Groetjes,
Karin

Angélique zei

Gefeliciteerd met jullie kleindochter! Wat een prachtige kaart heb je voor haar gemaakt!
Fijn dat Thomas zo geniet, dan geniet je zelf ook als je je zoon ziet genieten. Veel plezier nog samen daar.

Marja zei

Gefeliciteerd met jullie kleindochter!
Je maakte een superleuke kaart voor haar.
Geniet ervan op de camping.
Groetjes Marja.

Ellen zei

Hoi Nelleke, van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter en alvast een fijne dag gewenst met elkaar zaterdag! Je kaart is een beeldje hoor, zo leuk met de bijtjes erop!
Geniet lekker verder op de camping en fijn dat Thomas het naar zn zin heeft!
Groetjes Ellen

Trijntje zei

Gefeliciteerd met jullie kleindochter. Mooie kaart heb je voor haar gemaakt. Fijn dat Thomas zo geniet op de camping en jullie daardoor ook. Nog veel plezier. Groeten Trijntje

Marfien zei

Gezellig kaartje voor Tara, leuk model
Jullie hebben dus weer een feestweek, genieten met Thomas en taart toe van Tara

Ela zei

Het zijn de kleine dingen die het doen.. En jouw kaartje voor je kleindochter is heel leuk! Geniet ervan op de camping. Groetjes Ela

Daphne zei

Echt een kaartje voor een 7 jarige.
Wat ontzettend leuk in deze mooie zoete kleurtjes.
Maar oh jee, zelfs op de zoete kleurtjes komen de bijtjes af. 😁
Wat heerlijk dat jullie op vakantie zijn met Thomas, wat zal hij genieten.
Doen wij ook, op de camping. Nederland is zo mooi en fijn.

GerJanne zei

Gefeliciteerd met Tara! Wat gaat het toch snel. 7 jaar alweer. En wat een gaaf kaartje voor haar. Zo leuk met de bijtjes. Fijn dat Thomas zo geniet. Dan geniet jezelf ook.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleindochter Nelleke en wat heb je een leuke kaart gemaakt. Leuk om haar eigen foto erop te verwerken. Fijn dat jullie zo genieten op de camping, ik geniet hier van de achtertuin en het blijft voorlopig heerlijk weer.
Lieve groetjes Miranda