Mijn lijst met blogs

zondag 9 oktober 2022

Snelle kaarten voor het goede doel en 055 zorgkrant

Omdat er zoveel kaarten in concept staan laat ik  daar nu wat van zien. 
Het zijn snelle kaarten waar ik niet zoveel aan heb gedaan omdat het papier van zich zelf al zo mooi is. Deze zijn ook voor de goede doelen kast die bij mij buiten staat. 
Ik heb er al eerder over geschreven. 
Zie ook mijn facebook pagina in het vastgezette bericht van facebook.
Ik kom er toch even op terug. Gisteren kreeg ik een mailtje van Irene dat ze mij met Wim in de zorgkrant 055 van Apeldoorn had zien staan met ons verhaal over Thomas. 
Dat klopte, ook op de website van s'HeerenLoo staat het verhaal er iets uitgebreider onder het kopje : bij de voordeur. 
Ik had gevraagd of 'sHeerenoo wat kon betekenen voor ons omdat ik via verkoop uit mijn kast geld doneer aan een goed doel, waar 'sHeerenLoo ook aan meewerkt. Dat resulteerde in dat artikel en later werd gevraagd of het verhaal ook in de zorgkrant mocht komen. Het mes snijd aan 2 kanten, wij meer bekendheid, sHeerenLoo kan zo hun syndromen poli en organisatie promoten.
Dus als je het hele verhaal wilt lezen klik hier.

De eerste kaart is op kraftpapier geplakt, mooie tekst erbij en wat glitters erop. Ik wist echt niet wat ik hier nog meer aan moest doen.
Zo ook deze, het zelfde verhaal. Hier mocht happy birthday op de kaart prijken.

In dezelfde kleur blauw  stanste ik congrats uit. Meer is volgens mij niet nodig.
Eigenlijk ben ik wel benieuwd wat jullie met dit papier doen. Gebruik je zoiets voor kaarten, of de achterzijde als het dubbel papier is. Of blijft het liggen. Het merk weet ik zo niet meer, ik kreeg het van Marianne en voor mijn goeden doelen kast naar mijn inzien goed te gebruiken en zijn inmiddels verkocht.
Dank voor het lezen van dit bericht.
Wij stappen straks samen op de fiets. Wim wil naar de bokbierendag in Zutphen. Ik vind die drukte eigenlijk maar niets en ga dan denk ik voor Zutphen rechtsaf richting Klarenbeek om de spullen van de kleinkinderen terug te brengen die zijn blijven liggen. Dat is een mooie route om te fietsen.
Geniet van de mooie dag!
Groet, Nelleke 

 

10 opmerkingen:

Irene zei

Haha ik vind het hartstikke leuk dat je het verhaal in je blogpost schrijft maar ik bedoelde eigenlijk dat jullie foto echt iets is om als profielfoto op je blog te zetten. Dat prachtige rieten dak en de halve deur: past zó bij mijn voorstelling van een beeldig boerderijtje=Farm(erblog) 🤣. Ik herinner me nog goed dat ik GerJanne vroeg 'is Nelleke boerin'???? Ik hoop dat je veel kaarten uit je kast voor het goede doel verkoopt. Hier bij de Graanhof is een enig stukje *moestuin* met een aantal banken om even heerlijk beschut in de zon te zitten. Er staat een geldkistje dus als je iets uit de tuin meeneemt (ik heel af en toe vooral verse kruiden en heb gisteren bramen geplukt) kun je daar een donatie indoen waar ze dan weer nieuwe plantjes cq. zaad voor kopen, zo'n leuk iets midden in de woonwijk!
XxIrene

Angélique zei

Mooie kaarten, ik lees dat ze al verkocht zijn, dus dat vinden meer mensen kennelijk.

Aartje zei

Hallo Nelleke, wat een mooi artikel is het. Fijn dat je met de verkoop van mooie kaarten iets bij kunt dragen aan onderzoek.
Van die snelle (en daarmee zeker niet minder mooie) kaarten zijn ideaal als je een voorraad wil hebben voor de verkoop.
groetjes Aartje

Henriët zei

Mooi hoe je dit papier hebt verwerkt tot mooie kaarten. Dit soort papier is aan mij niet besteed maar als ik zie wat jij er van maakt vind ik dat erg knap.
Mooi artikel over Thomas.
Groetjes van Henriët

!neke zei

Heel mooi Nelleke !!!!
Hoop dat ze snel verkopen voor een super goed doel !
Groeten Ineke

Marfien zei

Je kaarten zijn mooi geworden, de eerste heb ik precies zo gemaakt :-) Zojuist wat kerstkaartjes gemaakt met dit papier van "Graphic 45" ook aan 2 kanten te gebruiken, ik pak de kant die op dat moment het beste uitkomt. Fijn dat de verkoop zo goed gaat

Anoniem zei

Mooie kaartjes Nelleke, je hebt het papier mooi verwerkt. Ook mooi dat het voor het goede doel is… mooi gebaar hoor!
Ik las jullie verhaal over Thomas…ik heb eerder het tv programma gezien over de Parel waar Thomas woont.
Wel fijn te weten voor jullie dat Thomas happy is op de Parel!
Groetjes Ellen G

Anita van Deur zei

2 mooie kaartjes voor het goede doel, je hebt er een actieve dag op zitten.

Trijntje zei

Wat een leuke kaarten heb je met dit mooie papier gemaakt. Ik heb nog wat materialen uit dit blok liggen. Het komt vast nog weleens van pas. Fijn dat het nu goed gaat met de kaarten verkoop voor het goede doel… Succes ermee. Groeten Trijntje

Daphne zei

Soms is het lastig om met zulk papier (of kaartjes) iets moois te maken, want je denkt als kaarten maker al gauw dat je meer moet toevoegen, maar niks is minder waar, ze zijn heel erg leuk.