Mijn lijst met blogs

maandag 5 december 2022

Rendieren gezocht

Bij de de Egel begint vandaag de laatste uitdaging van dit jaar. We gaan weer werken met een sketch en willen daarop rendieren zien. 
Ik heb 2 kaartjes gemaakt en laat deze nu zien. In het pakketje van Colien zaten verschillende designpapiertjes en een leuke zeshoekige stans. Het kwam mooi uit om deze gelijk te gebruiken voor deze challenge. Ook het gestippelde lint zat in het pakketje. Het witte randje is van Crealies. Ik heb de zeshoek gebruikt en in de zeshoek zit prikwerk van Thomas. Toen ik er mee bezig was dacht ik eerst dat daar geen rendieren op moesten maar poinsettia's. Daarvoor heb ik de mini poinsettia's gebruikt. Maar de rendieren konden niet ontbreken. 
Ik vond een klein stukje effen papier wat precies paste bij het designpapier. Daar heb ik 2 kleine rendieren uit gestanst. Ze lopen wat verdwaasd rond tussen al die bloemenpracht. Ook kon er nog 4 vlaggetjes gestanst worden. Daarop kwamen de letters XMAS. 
Challenges: 
Knutsels en kadootjes: gebruik rendieren op de kaart
Create a smile: moodboard: wit rood, groen, poinsttia en ster.

Bij deze kaart heb ik de challenge een kwart slag gedraaid. Een ander designpapiertje gebruikt. Lint en crispy lint uit het pakket. Wederom de zeshoek en prikwerk gebruikt. De rendieren van MFT kwamen weer uit het bakje,  deze hertjes blijf ik geweldig vinden. De kaart verder heel rustig gehouden.  
3 sterren met een draadje als slinger vastgezet, zodat het niet te nadrukkelijk aanwezig is en wat kleine sterren her en der. Een ronde tekststempel is van SL.
Challenges: 
Hier is de sketch, we hopen weer op een mooie deelname en gaan volgend jaar januari weer vrolijk verder.
Groet, Nelleke 

20 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

deze zijn leuk en lief, mooi gemaakt
grtjs,martina

Daphne zei

Ik krijg helemaal inspiratie van jouw keuren!!
Dank je wel hiervoor.
Ze zijn erg mooi alletwee.

Angélique zei

Mooie kaarten allebei, ieder op hun eigen manier.
Ik vind het zo mooi dat deze kaarten de samenwerking tussen moeder en zoon bevatten.

Anita van Deur zei

Wat zijn het mooie kaartjes.

Trijntje zei

Wat een leuke kaarten wat leuke dat je het prik werk van Thomas weer op de kaarten hebt verwerkt. Ik wil je hierbij bedanken voor de leuke verjaardagskaart die ik van je ontvangen heb.Groeten Trijntje

Marjan zei

Wat leuk dat Thomas een rol heeft gespeeld in het maken van deze mooie kaarten! Fijn dat je meedoet met de DCL challenge, Nelleke.

Angelique zei

Je maakte echt twee prachtige voorbeeldkaart voor deze challenge. De eerste een beetje nostalgisch met het mooie dp en de poinsettia's en de tweede wat moderner door de gave hertjes.
Heerlijk om zo samen Sinterklaas te vieren, leuke labels voor aan de cadeautjes en je pietjes zijn te schattig.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Ze zijn allebei heel goed gelukt. Je vrijere interpretatie vind ik ook leuk bedacht met de hertjes van MFT.. Maar nummer 1 vind ik toch het mooist.

Nancy zei

Hey Nelleke,
Wat een sfeervol rendierkaartje maakte je!
En de labels en Pieten van je vorige post zijn geweldig!
Wij houden ook wel van die Sintsfeer en hebben dit weekend gevierd met kinderen en kleinkinderen. Geen pakjes maar een mooie winkel voor de kleinkindjes en veel snoepgoed voor alle anderen...
Liefs,
Nancy

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat heb je twee mooie kaartjes gemaakt Nelleke met de schets, wat toevallig dat er nu een paar challenges lopen. De rendiertjes op je laatste kaartje vind ik zo mooi.. Bedankt dat je meedoet bij K&K. Groetjes Ingrid.

dj zei

I am loving that reindeer die!! Both cards are beautifully put together!! Thanks for your entry in our challenge...so glad you played along with our color challenge over at Sunday Stamps!! #SSC297

Stef Perry zei

I love your gorgeous card that you shared with us at Sunday Stamps and now, reading your blog post, understand about the reindeer and it certainly made me have a laugh! So cute and so beautiful at the same time, thanks for sharing with us!

Marie Bingaman zei

Both cards are lovely! I really love the colors you used too. Thanks for sharing with us at ABC Christmas for our X for Xtra Special challenge, and good luck :)
~Marie B -DT

Darnell zei

Your sweet reindeer are so happy with the designs you have created to showcase them, Nelleke! They are very festive! Thank you for playing along with The Flower Challenge! Hugs, Darnell GD

Ellen zei

Wat een schattig rendierkaartje Nelleke. Bedankt voor het meedoen met DCL en alvast fijne feestdagen gewenst. Groetjes Ellen

Viv zei

Two gorgeous cards, thanks for sharing the floral one with us over at 'The Flower Challenge' ;) Viv DT xx

Heather zei

Just beautiful, Nelleke! Love this playful layout, and so many sweet little details to see! Those poinsettias are stunning! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze mooi en feestelijk deze kerstkaarten Nelleke! De rendieren wandelen echt in een winter wonderland! Dankjewel voor het meedoen met DCL

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Mooie kaartjes Nelleke! Alle twee mooi gedaan. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

Hermien zei

Prachtige kerskaartjes Nelleke, hier staat ook al zo'n mooi exemplaar van je te pronken op de vensterbank (bedankt). Gezellig dat je er weer bij bent bij K&K.

Groetjes Hermien