Mijn lijst met blogs

zondag 8 september 2019

Follow your hart

Een stukje embossing wat er al heel lang lag. Gedept in violet distress oxide. De stipjes nemen de meeste inkt op. Dit gemat op paarsachtig glans karton. Dat is niet mijn ding maar om te matten vind ik het prima. Dit alles geplakt op een kraft kaartje van 10,5 x 9,5 cm.
Follow your hart gestanst en bewerkt met de genoemde distress oxide. Dit erop geplakt met enkele paarse glitters. Klaar om gepost te worden.
Challenge: Cas on friday: gebruikt een woordstans.
Nog bedankt over de leuke reacties van het naaiwerk. Het is soms verschrikkelijk dat uitstel gedrag. De meest simpele dingen. In dit geval een jurkje, gekocht in de opruiming. Vaak pas ik het aan naar mijn smaak. Dat was in dit geval de mouwen korter maken, en daar zat een leuk driehoekje uit genaaid en dat vond ik leuk. Jurkjes draag ik niet zoveel, hij is op bloes lengte gemaakt. Heerlijk op een broek, nu zonder en straks met vest.
Een fijne zondag gewenst. Wij gaan zo naar het Klompenfeest in het dorp. Er treed een band op die liedjes uit de jaren zestig speelt. Op een rustiger plek dan het hoofdpodium, daar kon je haast niet staan en is echt niet mijn ding. Zo vaak dat we er samen naar toe wilden, het was vaak of Thomas was thuis of ik moest werken. Weekenden werken doe ik sinds februari niet meer en dat geeft zoveel lucht. Follow your hart.  We genieten er nu dubbel van.
Groet, Nelleke 

9 opmerkingen:

Henriët zei

Mooie CAS kaart met een mooie tekst!
Geniet van jullie weekenden. Heerlijk lijkt me dat als manlief in de weekenden niet meer hoeft te werken. Nu ze van de 5 naar de 4 ploegen zijn gegaan is hij in elk geval iedere zondag weer vrij. Dat is al weer iets.
Groetjes van Henriët

Marfien zei

Pittig kaartje Nelleke, het paars komt eigenlijk best goed uit op het kraft, sommige dingen moet je gewoon doen . . .
Goed weer gehad op het feest?

Daphne zei

Mooi hoor.
Omdat je dezelfde kleur gebruikte is het 1 geheel, maar toch heeft de tekst alle aandacht.
De 3 glittertjes erbij maken het helemaal af.
Ik ga even kijken naar je vorige bericht..... denk dat ik dat gemist hebt een je maakt me nieuwsgierig.

Daphne zei

Oh nee, ik had het toch genezen
Ik dacht dat je er een foto van had genaakt, maar dat is dus niet zo.
Ik ben ondertussen wel erg nieuwsgierig naar je jurkje/bloes geworden😁

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart is dit. leuk! groetjes Joanne

Marja zei

Leuke kaart Nelleke!
Groetjes Marja.

Femminde zei

Leuk om die achtergrond te gebruiken die er al heel lang lag. Ik probeer de laatste tijd ook dingen die lang liggen aan te pakken. En ja dat uitstel gedrag met naaiklussen ken ik. Hier ligt ook de hele week al een klein klusje wat waarschijnlijk in een kwartiertje klaar is. Maar ja dat komt vast binnenkort.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Jantine zei

Mooi om die achtergrond nu te gebruiken, het is een leuke kaart geworden!
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Mooie kaart! Leuk idee om het zo te doen.
En eigenlijk ben je maar een bofferd dat je geen weekenden hoeft te werken in de zorg. Kan me heel goed voorstellen dat je daar extra van geniet!!