Mijn lijst met blogs

maandag 2 september 2019

JA!

Vorige week schreef ik al dat we in september veel trouwerijen hebben. As vrijdag zelfs 2. Lang heb ik gedacht dit te kunnen combineren, echter nu toch besloten het bij 1 te houden. Voor het  bruidsspaar waar we niet naar toe gaan, maakte ik dit kaartje. Gemaakt naar de sketch van FMS. Ik begon met een stukje ecoline papier te zoeken in mijn map met achtergrondjes. Daar de rest bij gezocht. Eerst had ik nog veel meer kleuren, maar ik vond het zo bont worden dat ik een stuk wit papier gepakt heb om te embossen en dat als brede strook te gebruiken. Daarop het stuk ecoline, een bruidspaar en het woord JA erop. Een paar ♥ jes, wat glitters en de kaart is naar tevredenheid. Het bedenken was het meeste werk, dit was echt een geval van de kunst van het weglaten.
Challenges:
FMS: sketch 400
KIC faceboek: embossing
Knutsels en kadootjes: gebruik een stikrand stans.
a bit more time to craft: alles mag
4 seasonschallenge: Kaart met silhouet
Groetjes Nelleke.

14 opmerkingen:

Henriët zei

Super mooi gedaan met deze achtergrond. En soms is weglaten de beste oplossing om er een mooie kaart van te maken. Goed gelukt.
Groetjes van Henriët

GerJanne zei

Was dat het laatste restje van het ecoline achtergrondje? Of een nieuwe? Leuk hoor, trouwerijen! Jammer dat je er naar eentje niet toe kunt, maar ja, jezelf opsplitsen is nog niet niemand gelukt. Je kaart is super! Het woord Ja is gaaf zeg! En je kunt hem ook linken bij 4 seasons, daar vragen ze silhouetten!

Dora zei

Mooie kaart.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kaart Nelleke. De kleurtjes knallen van mijn scherm af. Mooi gecombineerd met elkaar allemaal.
Lieve groetjes Miranda

Kim S zei

Beautiful! I love the silhouette on the wonderfully colored background. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Joanne kramer zei

Wat een prachtig resultaat! Schitterend die kleuren. groetjes Joanne

Jantine zei

Prachtige kaart, Nelleke! Mooi met die kleurtjes.
En 2 bruiloften op 1 dag is ook wel erg veel...
Groetjes
Jantine

Daphne zei

Prachtig.
Zo mooi, die vele kleurtjes en dan het bruidspaar in sillouette.
Je kan nog meedoen met 2 andere cakejes, waar ze sillouette vragen.....

Marfien zei

Prachtig kaartje Nelleke, past allemaal zo mooi bij elkaar

Lee Ann Barrett zei

Very pretty! Your colorful background is stunning! Thanks for celebrating with us at Freshly Made Sketches!

Monique zei

Hij is prachtig! De achtergrond doet het helemaal.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Groetjes, Monique

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie trouwkaart nelleke, de achtergrond is heel erg gaaf, lekker fleurig. Ik vind de tekst , ja ook erg mooi. Jammer dat je niet naar een bruiloft kan gaan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je het maar bij 1 laat. Ze hebben in ieder geval een mooie kaart van je gekregen. Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

Anneli Jäätteenmäki zei

Hallo vrienden mijn naam is Tomas Menovsky, ik kom uit Brussel, ik ben hier om het goede nieuws aan de behoeftigen te verspreiden.
Ik was depressief toen mijn vrouw me verliet voor een andere man omdat mij werd gevraagd te stoppen met werken omdat ik kanker had en ik blut werd. Ze nam mijn enige dochter weg, dus mijn enige optie was om te sterven, ik probeerde haar te bellen, maar ze negeerde me, ik stuurde haar sms-berichten en plotseling antwoordde ze en zei me dat ik haar niet meer moest bellen of sms'en, op een dag neem ik contact op met een vriend van mij op Facebook en ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me ook dat hij dezelfde problemen eerder had en hij stelde me voor aan een spell caster genaamd Doctor osagiede, hij stuurde me zijn persoonlijke e-mail, ik nam contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com en hij beantwoordde me snel ik legde mijn problemen aan hem uit en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij dat voor zoveel mensen heb gedaan dat ik een man ben die nooit in betovering geloofde, maar ik besloot het te proberen, hij verzekerde me 24 uur om de spellen en me ook genezen van de kanker en me een betere baan geven en plotseling stuurde hij me de medicijnen voor mijn ziekte, ik nam het slechts 2 dagen en ik was vrij, ik geloofde mijn ogen nooit de volgende dag, iemand klopte op mijn deur en ik verwachtte niemand die dag plotseling, het was mijn vrouw, zij in tranen en ik kon het niet verdragen, smeekte ze bij mij en vroeg om mijn vergeving. Ik kreeg meteen een telefoontje van mijn bedrijf waar ik jaren heb gewerkt. Ik werd gepromoveerd als manager van Paragon Company in de VS, help me alsjeblieft, dokter Osagiede voor alles herstellen wat ik eerder verloren heb, zal ik iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met arts osagiede via zijn persoonlijke e-mail op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836 bedankt God zegene diegenen die de tijd nemen om deze getuigenis te lezen veel geluk

Colien zei

Prachtig kaartje met die mooie kleurige achtergrond. Bedankt voor je deelname aan onze silhouetten uitdaging op het 4 Season Challenge Blog.
grtz Colien