Mijn lijst met blogs

donderdag 5 september 2019

Nieuwe uitdaging van de Egel, een tweeling is geboren


                               
Rouw, trouw en geboortekaartjes maak ik op dit moment het meeste.
Nu vandaag dan een geboortekaartje. Nu niet voor 1 maar voor 2 baby's, 2 jongetjes die een paar weken geleden zijn geboren. 
Dat gegeven was mooi te combineren met de nieuwe uitdaging van de Egel die vandaag van start is gegaan. De opdracht is: maak een "card in a box". Het lijkt moeilijker dan het is. Op het blog van de Egel staat beschreven hoe je hem kunt maken. En heb je een stans dan mag dat ook. 
Ik heb voor deze card in the box een stans gebruikt. Daarna heb ik de box bekleed met papier van MD. Ook de haasjes en wieg en tekst zijn van MD. De namen zijn gestanst met de letters van het letterboord. Hier ben ik ook zo blij mee. 
Sinds ik voor de kleine onderdelen gewoon dubbelzijdig tape gebruik, vind ik het ook leuker om met de diertjes te werken. Het groeit gewoon onder je handen vandaan. En je hebt geen last van lijmresten.
Aan de zijkanten nog speentjes en babyvoetjes.
Welcome to the world op een ticket gestempeld en scheef opgeplakt. Achter de broertjes haas hun wiegje. Voorop de namen. Gelukkig zijn het korte namen dat scheelt een hoop. haha. 
We hopen dat jullie allemaal weer massaal mee gaan doen.
Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gaan maken, en ik weet wel zeker dat er weer prachtige creaties voorbij zullen komen.
Tot morgen dan heb ik weer een kaartje voor jullie. 
Bedankt voor het kijken, lezen en reageren.
Groet, Nelleke 



13 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat is ie suuuuuper mooi en leuk! groetjes Joanne

Marfien zei

GAAF! Heel leuk bedacht voor de ouders

Nancy zei

Hey Nelleke,

Super leuke geboortekaart is dit!!
Klein geheimpje: Ik ben ook voor een tweeling bezig... haha!!
Van welk merk is de snijmal? Gewoon benieuwd!

Liefs,
Nancy

Hobby Hoogland zei

Wat is dit een leuke uitdaging van de egel, en wat heb je er iets leuks van gemaakt . Voor een tweeling die zal je niet vaak maken.
groetjes Marjan.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een hele leuke vrolijke geboorte"kaart" geworden Nelleke. Dubbelzijdig tape werkt inderdaad ideaal bij kleine onderdeeltjes. Je hebt fleurige, frisse kleurtjes gekozen, heel leuk.
Lieve groetjes Miranda

Jantine zei

Heel schattig, deze boxkaart als babykaartje! Je zou ze toch het liefste in een doosje willen doen :-)
En fijn dat het niet al te lange namen zijn, want dit past heel mooi.
Groetjes
Jantine

Scraptastisch zei

Wat een prachtige box met geboorte thema Nelleke, hartstikke leuk gedaan en hele mooie details! Die letters van het letterbord zijn super om te gebruiken en ik gebruik dan ook d.z tape mooi geen geklieder met lijm.
xx Gerie

lenywim35 zei

Leu doosje Nelleke. Ook een van mijn favorieren. Maar helaas dat zal t niet meer worden. Zie totaal geen rechte lijnen meer. Heb je pas bedankt voor je lieve kaart. Hoop dat je dat gelezen hebt. Heb ook weer een update gemaakt. Kost moeite. Maar soms gaat t redelijk tot goed grts leny

Daphne zei

Ik vind dit zo'n leuk model kaart!
Voor de geboorte van een 2ling heel erg leuk, met die kleine haasjes en hun namen zo prominent zichtbaar.
Veel te zien op deze kaart, maar toch straalt het rust uit, op de 1 of andere manier.
Komt denk ik doordat je "rustig" papier gebruikte.
Dit is toch gewoon een kadootje om te mogen ontvangen.

Hermien zei

Leuk model en een prachtig kaartje Nelleke, heel leuk gedaan om de ouders zo te feliciteren met hun tweeling.

Groetjes Hermien

GerJanne zei

Deze is zo leuk! Ik zag hem natuurlijk al, maar nog niet gereageerd. Hij is gaaf, mooi model. En je bent dus eindelijk met dat dubbele plakspul aan het stansen. Ga ik toch ook eens proberen. Vergeet het steeds, maar het is natuurlijk super makkelijk!
Groetjes,
GerJanne

Anneli Jäätteenmäki zei

Hallo vrienden mijn naam is Tomas Menovsky, ik kom uit Brussel, ik ben hier om het goede nieuws aan de behoeftigen te verspreiden.
Ik was depressief toen mijn vrouw me verliet voor een andere man omdat mij werd gevraagd te stoppen met werken omdat ik kanker had en ik blut werd. Ze nam mijn enige dochter weg, dus mijn enige optie was om te sterven, ik probeerde haar te bellen, maar ze negeerde me, ik stuurde haar sms-berichten en plotseling antwoordde ze en zei me dat ik haar niet meer moest bellen of sms'en, op een dag neem ik contact op met een vriend van mij op Facebook en ik legde alles aan hem uit en hij vertelde me ook dat hij dezelfde problemen eerder had en hij stelde me voor aan een spell caster genaamd Doctor osagiede, hij stuurde me zijn persoonlijke e-mail, ik nam contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com en hij beantwoordde me snel ik legde mijn problemen aan hem uit en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij dat voor zoveel mensen heb gedaan dat ik een man ben die nooit in betovering geloofde, maar ik besloot het te proberen, hij verzekerde me 24 uur om de spellen en me ook genezen van de kanker en me een betere baan geven en plotseling stuurde hij me de medicijnen voor mijn ziekte, ik nam het slechts 2 dagen en ik was vrij, ik geloofde mijn ogen nooit de volgende dag, iemand klopte op mijn deur en ik verwachtte niemand die dag plotseling, het was mijn vrouw, zij in tranen en ik kon het niet verdragen, smeekte ze bij mij en vroeg om mijn vergeving. Ik kreeg meteen een telefoontje van mijn bedrijf waar ik jaren heb gewerkt. Ik werd gepromoveerd als manager van Paragon Company in de VS, help me alsjeblieft, dokter Osagiede voor alles herstellen wat ik eerder verloren heb, zal ik iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact op te nemen met arts osagiede via zijn persoonlijke e-mail op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836 bedankt God zegene diegenen die de tijd nemen om deze getuigenis te lezen veel geluk

Dora zei

Wow, wat mooi gemaakt.