Mijn lijst met blogs

woensdag 22 juni 2022

Distressink

Een kaartje vandaag die al heeeel lang in concepten staat en nog nooit geplaats is. Ik moest zelfs even nadenken hoe ik die ook al weer gemaakt had. De basis is inkt, daarop kwam een stencil. En daarop de mooie stempel bloem van SL. Ik ben hier nog steeds zo blij mee. Van harte erop en wat glitters.
Dit alles gemat op paars papier. 
Een kort berichtje vandaag, ik ga aan de poets.
De EEG uitslag van onze zoon redelijk. De momenten van afwezigheid hebben niets met epilepsie te maken. Gelukkig zijn deze momenten "gevangen". Dat is heel fijn. Er is aangegeven welke vorm epilepsie hij heeft en mogelijk wordt er gestart met medicatie erbij om de insulten te minimaliseren, omdat de gevolgen voor hem soms heel groot zijn. 
We gaan nog weer in gesprek met zijn eigen arts. Alles op zijn tijd omdat er veel dingen spelen bij hem.
Een fijne dag vandaag! 
Groet, Nelleke 


 

3 opmerkingen:

Daphne zei

Wat mooi, zo'n mooie grote bloem als blikvanger op de kaart.
Wat kan je dan bij zijn met zo'n stempel hè.
Ik denk dat jij de laatste dagen weer vaker gedacht heb "Wat fijn dat ik met pensioen ben", met alle zorgen rondom Thomas.
Sterkte ermee.

karin zei

Mooi kaartje met de stempel en stencil.
Sterkte voor je zoon.
Groetjes,
Karin

Sarah zei

Mooie kaart! In mijn blogroll was hij de enige met foto en hij sprong eruit. Ik wou nog vragen hoe het komt bij jou, maar je zegt het zelf het is nog 1 uit je concepten en al wat ouder, toen hadden we nog een blogrol met foto's. Ik vind dat toch een gemis.
Hopelijk vallen de zorgen rond Thomas wat mee en kan je volop genieten van je pensioen. Groetjes x