Mijn lijst met blogs

maandag 27 juni 2022

Wegevertje 65 jaar.

Vandaag is een speciale dag, want ik ben  65 jaar geworden. Wat klinkt dat zeg: 65. Ja ik weet nog goed dat mijn ouders 65 werden en nu ben ik het zelf. Maar bovenal ben ik ook dankbaar dat we dit kunnen en mogen vieren. Er ploften al kaarten in de bus, dat is genieten om deze uit te pakken.
Gisteren zijn de meeste kinderen geweest en vandaag komen familie, vrienden en buren.
Reden voor een feestje ook voor mijn volgers, want ik maak een weggevertje voor 1 van jullie. Wat en hoe daar denk ik de komende weken over na hoe ik dat ga uitvoeren. Ik heb al wel iets in mijn gedachten.
Veel hoeven jullie hier niet voor te doen, alleen een reactie geven onder dit bericht.
16 juli is de laatste dag dat je mee kunt doen.
Verder vraag ik eigenlijk niets, ik ben al zo verwend met alle kaarten die ik kreeg toen ik met pensioen ging. 
Nou ja nu ik dat zo zeg mogen jullie mogen  ipv van een kaart en postzegel ook doneren voor het goede doel waarvoor ik een actiepagina heb aangemaakt. Zie: Project Nelleke Boer (dosupport.nl)
Ik ben hier de laatste tijd druk mee geweest om hier actie voor te voeren. Er komt op de website van 's HeerenLoo een artikel van mij te staan: "Bij de voordeur."  Met aandacht voor de actie.
Thuis heb ik een kast aan de weg staan, waar ik 2e hands spulletjes, zelfgemaakte kaarten, labels en pannenlappen verkoop voor dit goede doel van de Stichting 22q11. 
Voor meer bekendheid en onderzoek voor dit nog veel te onbekende syndroom.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!
Groet, Nelleke 

16 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag. Geniet van jouw dag!
Een leuke kaart maakte je.
Groetjes, Caroline

Elle-Jeanne zei

Nelleke van harte gefeliciteerd met je 65 ste verjaardag.
Wens je een hele fijne gezellige dag.
Geniet ervan.
Je kaartje is ook heel mooi.
Groetjes Elle-jeanne

Irene zei

Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag ook al ben jij al wat eerder met pensioen gegaan en moet men tegenwoordig langer doorwerken. Wens je een heel gezellige dag en nog veel goede jaren Nelleke!
XxIrene

Angélique zei

Hartelijk gefeliciteerd Nelleke! Wat jammer dat ik het niet wist, anders had ik zeker een kaart speciaal voor jou gemaakt. Ik ben nu op vakantie, anders had ik het alsnog gedaan. Maar zo te lezen heb je al heel veel kaarten gekregen, toch had ik het leuk gevonden. Ik kan je wel direct op mijn verjaardagskalender zetten. Een heel fijne dag, ik ga mij even verdiepen in je goede doel.

Bea zei

Van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag Nelleke, wat leuk dat je deze actie voert, waren onlangs op vakantie in Putten en zijn toen tijdens een fietsto ht ovdrherterrein van sHeeren Loo GEFIETST....groetjes Bea.

Marfien zei

Met alle drukte hier had ik er geen erg in dat de kaart eerder op de bus moest, maar beter laat dan nooit. Mooie kaart voor je eigen verjaardag :-) en al vast gefeliciteerd

Anita van Deur zei

Hartelijk gefeliciteerd Nelleke met je bijzondere verjaardag! Wens je een super mooie dag toe.

Diny zei

Van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag Nelleke.
Ik wens je een hele gezellige dag en nog vele mooie jaren!
wat een gave kaart laat je vandaag zien!
Groetjes Diny

Angela zei

Ook hier nog van harte gefeliciteerd Nelleke..... ik wist niet dat je 65 geworden bent vandaag. Gek hè dat je je laat misleiden door je pensioen (pré-pensioen blijkt nu 😘).
Fijn dat je hier ook aandacht vraagt voor de Stichting 22q11. Omdat het een kroonjaar is, had ik je anders alsnog een bloemetje gestuurd. Nu doneer ik het aan de stichting 😘.

Schitterende kaart trouwens...... komt me bekend voor 🥰.

Fijne dag!

Henriët zei

Gefeliciteerd met je 65e verjaardag. Een echte mijlpaal!
Maak er verder nog een mooie dag van.
Je kaart is erg leuk met het vuurwerk.
Groetjes van Henriët

Ans Gilbert zei

Van harte gefeliciteerd met je 65ste verjaardag. Ik hoop dat je mijn kaart ontvangen hebt. Wens je nog een fijne dag,
Groetjes
Ansx

Angelique zei

Van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag. Je kaart zal morgen komen want ik heb de datum verkeerd staan. Mooi dat je zowel op je blog als met de kast aan de weg aandacht vraagt voor de Stichting 22q11. Mooie kaart heb je bij je bericht staan, lekker feestelijk.
lieve groetjes Angelique

Nancy zei

Hallo Nelleke!

Hier nog een late verjaardagswens! Ik schrok er van dat het al een jaar geleden is dat jij met pensioen bent gegaan... Super toch! De tijd heeft in elk geval geen vat op jou want jij ziet er helemààl nog geen 65 uit!
Geniet nog na van jouw dagje en van de leuke bezoekjes...

Liefs,
Nancy

Sarah zei

Dag lieve Nelleke, nog van harte gefeliciteerd. Deze keer heb ik geen tijd om je post op te sturen maar inderdaad werd je al SUPER verwend met je pensioen... Ik wens je een nieuw levensjaar toe vol goede gezondheid en grote dosis creativiteit! Xx
Je kaart is feestelijk met het vuurwerk xx

GerJanne zei

Wat een mooie kaart is het geworden. Leuk om hem nu op je blog te zien.
Het was gezellig, maandag!

Aartje zei

Heb deze blogpost helemaal gemist Nelleke, alsnog van harte gefeliciteerd met de mijlpaal van 65. En wat ontzettend leuk dat je het met ons wil vieren. Ik ga zo de link eens bekijken uit je blogpost.
Groetjes Aartje