Mijn lijst met blogs

zondag 5 juni 2022

Moodboard

Op deze 1ePinksterdag starten we weer met een nieuwe challenge bij de Egel. De komende weken maken we een kaart waar een moodboard de inspiratie is. Dit is wat ik ervan gemaakt heb. De basis is een witte kaart, daarop design papier uit een heel oud blokje. Het was 1 van mijn eerste blokjes die ik 10 jaar geleden kocht. Nog steeds vind ik dat geweldig papier. Daarop kwam het wandrek en toen kon het aankleden daarvan beginnen. De bloemen in de lijst is van een 3D plaatje. Mij verder uitgeleefd met een bak met bloemen links onder. Nog wat teksten en hier en daar wat knijpertjes en mijn kaart was klaar. 
Hier zie je het moodboard als inspiratie. Wie weet gaan jullie hier vanmiddag wel mee bezig want er wordt vanmiddag een bak water verwacht.
Wij gaan Thomas voor een dagje ophalen en naar een Elvis Presley dienst. Deze zou 2 jaar geleden gehouden worden en zat ik in het gelegenheidskoor die toen gevormd was. Door de corona kon dit in die vorm niet doorgaan, en nu is het met een gospelkoor erbij. 
Vanmiddag komt onze 2e zoon met vrouw en kleinzoon, altijd leuk. 
Voor mij geen knutseltijd vandaag, vanavond weer en dan met een haakwerkje erbij.
groet, Nelleke 

6 opmerkingen:

Irene zei

Wat een leuke eigen draai heb je aan het moodboard gegeven (wat er best lastig uitziet!). Dat wordt zingen en swingen straks, geniet er van!
XxIrene

Angélique zei

Je kaart is duidelijk geïnspireerd op het moodboard, erg leuk met het wandrek.
Veel plezier vandaag, dat gaat zo te lezen wel lukken.

Daphne zei

En leuke challenge en jouw voorbeeld geeft genoeg inspiratie.
Als ik tijd kan vinden ga ik zeker meedoen.

Henriët zei

Wat een leuke vertaling van het moodboard Nelleke. Ik hoop ook weer mee te doen deze keer.
Fijne dag vandaag
Groetjes van Henriët

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt.
Hopelijk heb je een leuke dag gehad.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt een leuke herkenbare draai aan het moodboard gegeven Nelleke en je kaart vind ik superleuk. Heel mooi zoals je het wandrek aangekleed hebt.
Gaaf lijkt me zo'n kerkdienst met gospelkoor, daar houd ik van en ook fan van Elvis. In mijn jeugd zelfs lid van de Elvis fanclub geweest hihi.
Lieve groetjes Miranda