Mijn lijst met blogs

donderdag 9 juni 2022

Sketch 9 juni

De tijd vliegt voorbij. Door de 2e Pinksterdag lijkt de week nog sneller te gaan. Maandag heb ik een tijdje gefreubeld. Ik ging weer verder met de glasstickers waar ik 2 weken geleden ook al kaarten van maakte. Eenmaal bezig werd ik best wel enthousiast. Door de frisse kleuren kijken de Kerstmannen je zo vrolijk aan. Eigenlijk ben ik niet zo'n fan van de Kerstman, maar deze mogen blijven.
De basis had ik al klaar, en is al heel oud papier. Met de sketch was ik ook zo klaar en meer hoefde er wat mij betreft ook niet op. Het kadertje vond ik in mijn stansjes bak en kon ik mooi verwerken zo.
Ook deze kaart is gemaakt naar een sketch. Het gestreepte papier is van CE, lekker vrolijk en fris papier.       
Ik maakte er nog meer met de Kerstman, die komen volgende week. Uiteindelijk heb ik van die vellen stickers 10 kaarten gemaakt. Ik heb nog een poging gedaan om met het vel van ( zie hier) de goudkleurige sterren en ballen wat te maken, maar dat werd het echt niet. En dat is gewoon in de prullenmand beland. Want ik moet wel bij mijzelf blijven, als het echt niet wat wordt, moet je het niet doen.
Challenges:
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
Sunday stamps: sketch 284, kaart 2
Tot een volgende kaart, ik moet echt wel meer plaatsen, want er staat teveel in concepten.😉
Groetjes, Nelleke 


 

9 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Zo leuk beide kaarten Nelleke!

Ellen zei

Topkaartjes Nelleke…mooi gedaan met de stickers!
Bij mij beland er ook wel eens wat in de prullenbak hoor en zeker als ik met inkt bezig ben…is niet echt mijn ding maar af en toe lukt er eens wat…er komt er binnenkort eentje op mn blog!
Groetjes Ellen

Trijntje zei

Leuke vrolijke kerstkaarten alles weer erg mooi gecombineerd. E4 hoeft zeker niet meer op. Dan diet het afbreuk aan de kaarten. Z3 zijn zo mooi genoeg. . Groeten Trijntje

Marja zei

Leuke kaarten heb je met de vrolijke kerstman gemaakt!
Groetjes Marja.

Angélique zei

Heel vrolijke kaarten, erg leuk.

GerJanne zei

Wat een grappige kaarten zijn het! En eigenlijk is het niks voor jou, kerstmannen op een kaart...🤣😂

Martina zei

Great card. Thank you for sharing with us the Craftyhazelnut´'s Christmas Challenge. We hope you will join us for the next challenges. Martina - DT

Heather zei

Very fun, Nelleke - what a happy Santa! Love your paper choices - and cute silver snowflake! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!

Stef Perry zei

What a delightful Christmas card with that cute Santa popping out of the chimney! How fun! Thanks so much for sharing with us at Sunday Stamps!