Mijn lijst met blogs

donderdag 25 augustus 2022

Foute kersttrui

 

Vandaag weer een liftkaartje van Marianne, van kaarten van zolder. De bedoeling was om een achtergrond herhaald te stempelen en daarop kwam dan een versiering.
Ik moest gelijk aan de sneeuwpopjes denken maar toen ik door de bak bladerde zag ik de kerstballen, kerstbomen en de foute kersttrui. Welke ga ik nu kiezen? Het is uiteindelijk toch de foute kersttrui geworden. Ik moest hierbij steeds aan mijn oudste zoon denken, die met zijn zonen een aantal Kerstdagen zo'n foute kersttrui aanhad. Nou heb ik daar helemaal niets mee, al heb ik deze set een aantal jaren geleden wel aangeschaft. Er zaten ook leuke andere stempeltjes op. Nog nooit gebruikt, dus een goede reden omdat NU te doen.😊 De achtergrond heb ik gestempeld met de koek mannetjes en de bekers warme chocolademelk of glühwein . Daarbij ook de tekst gestempeld, en de trui apart gestempeld.
De trui is gekleurd met distres oxide en verhoogd op de kaart geplakt. Evenals de tekst. De eerste tekst had ik ook gekleurd maar was echt niet mooi, dus het nogmaals gestempeld en ook iets schever opgeplakt. Achteraf had ik een tekst moeten stansen en die dan op de kaart moeten plakken, dat was denk ik toch wel mooier geweest. Maar goed, het is zo geworden en dat laat ik zo. Ik denk dat deze kaart naar mijn zoon gaat. 😉
Challenges:
Kaarten van Zolder: herhaald stempelen.
52 weeks to Christmas: wekelijkse kaart
CHCC: alles mag
Een fijne dag vandaag, ik ga weer heerlijk naar mijn kamer, vanmorgen nog wat klusjes buiten gedaan en zit nu fris en wel achter de computer.
Dag! Nelleke 


13 opmerkingen:

Ellen zei

Hoi Nelleke, je kaart is super grappig met de foute trui haha, leuk gedaan. Ik vond pas bij het opruimen een kaart die ik kreeg van GerJanne met kerst en daarop zat ook die foute trui…echt lachwekkend 😁
Ik ga zo nog ff naar de kapper want dat komt er voorlopig niet van denk ik na mn operatie 🙈 ik vind het maar niks om weer die revalidatie in te moeten.
Plezier op je kamer en groetjes van Ellen

Trijntje zei

Je hebt een grappige kerstkaart met de foute kerst trui gemaakt. Leuk met het herhaald stempelen. Groeten Trijntje

karin zei

Leuk kaartje met de foute kersttrui erop. Mooi stempelwerk erachter.
Groetjes,
Ka

Marijke zei

Een leuk kaartje en leuk met al die stempels op de achtergrond. Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke.

Anita van Deur zei

Leuke kaart, met de foute trui, mijn zoon heeft er ook een.

Jantine zei

Leuke kerst-zomerlift-kaart weer, Nelleke. Die foute trui is wel grappig. En het is toch helemaal leuk met die gestempelde tekst.
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Sarah zei

Een trui dragen, daar moet ik niet aan denken.
Ik heb de set ook. Je maakte er een leuk kaartje mee!
Over je vlakken kaart: Mondriaan heeft een heel herkenbare stijl. De oude Lego is ook in die kleuren. Moriander maakte een keer met de Lego een plat bouwsel met vlakken en dat was echt heel gelijkend op Mondriaan. We moesten er toen om lachen omdat de namen ook heel gelijkend zijn. Door jou moest ik er weer aan denken. 😉

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke kerstkaart heb je zo bij elkaar gestempeld Nelleke. Mijn dochters hebben ook een paar keer een foute kersttrui gehad, compleet met verlichting hihi.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

GerJanne zei

Leuk! Die set heb ik ook en als je hem zo gebruikt heb je alle items te pakken. Die truien vind ik ook echt wat voor een andere generatie dan de onze, of klinkt dat nu erg oud? Whahaha....Wie weet: hoe ouder hoe gekker, en lopen we over en paar jaar zelf in zo'n trui...

Marfien zei

Sorry dat ik een beetje laat ben, maar beter laat dan nooit . . .
leuke kaart met veel "kerst" items, je hebt een mooie trui gebreid
groetjes, Marianne

Francisca zei

hi hi , de foute kersttrui zo heeft iedereen er ween zeker ;-) Vind het een vrolijke kaart .
Groetjes,
Francisca

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke kaart met de mooie achtergrond en de geweldig leuke trui, de kerstkaart heeft al een bestemming lees ik, heel gaaf als je al meteen een bestemming weet, want dan past hij ook bij die persoon. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

!neke zei

Heerlijke kaart met die foute trui !
Groeten Ineke
DT52 WTC