Mijn lijst met blogs

donderdag 3 juni 2021

Fijne Kerstdagen

 

Wat een mooie dagen hebben we gehad. Heerlijk zo op het fietsje voor ene boodschap, weer snuffelen in de kringloop. Zo blij dat het weer kan. Vanmiddag hadden we een enorme regenbui. Zo hard hebben wij het nog niet vaak zien regenen. Het was alsof er emmers water over de ramen werd gegooid aan 1 stuk door. Waren we bij onze dochter vanavond, 9 km verderop, hebben het de hele dag droog gehad.
Bij 52 weeks is een leuke uitdaging: een kleurenpallet en gebruik een hert of rendier.
Toen ik het kleurenpallet zag dacht ik gelijk aan dit hert en zag later dat deze ook al in de voorbeelden gebruikt was.  Ik heb besloten om toch ook dit hert te gebruiken. 
De kaart maakte ik naar een sketch. De basis is papier van CE. Verder is al het andere papier hergebruikt papier. Restanten bewaar ik per kleur en ook dat papier zat er tussen. Ik vind het leuk om te doen, al moet ik zeggen dat ik toch wel minder papier bewaar voor hergebruik. Dat je soms het papier toch in de afvalbak mag gooien. Alhoewel, ik koop nooit blokje schrijfpapiertjes, ik knip het nog steeds van stukken steviger papier  om dat te gebruiken. Hebben jullie dat ook en herkennen jullie dat?
Het kaartje spreekt verder wel vanzelf. Fijne kerstdagen en de klimop heb ik 2e hands op de kop getikt, en moest deze ook gelijk gebruiken van mijzelf. Vooral fijne kerstdagen is een mooi formaat, die zullen jullie wel vaker zien.
Verder nog wat bruine sterren en een paar glittersterretjes.
Challenges:
52 weeks to Christmas: sketch en rendier of hert.
CHCC: alles mag.
groetjes, Nelleke 


15 opmerkingen:

Eri zei

Je hebt een heel mooie kaart gemaakt met dit plaatje!
Groetjes, Eri

Jantine zei

Mooie kaart Nelleke. Het is ook een prachtige afbeelding.
Leuk dat je meedoet met onze challenge bij 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Marjolein zei

Het is zo'n mooie afbeelding; ik zou hem ook gebruikt hebben als ik hem had. Mooie kaart! Leuk hè, als je iets voor de hobby tweedehands kan vinden? Ik geniet daar van. En het is ook nog eens duurzaam. Net zoals jij, bewaar ik ook restanten papier. Die bewaar ik per kleurgroep in een zakje, zodat ik zoveel mogelijk op gebruik. Verder gebruik ik printerpapier dat eenzijdig is bedrukt altijd voor de boodschappenlijstjes. Dan heeft het papier zijn nut gehad! Groetjes Marjolein

Rosina zei

een super mooi kerstkaartje heb je in deze bruintinten gemaakt Nelleke...leuk hoe je alles gecombineerd hebt..
Hier is het heel dag droog geweest en heel klam en drukkend weer ...pfft niks voor mij...vanavond was het gelukkig wat minder...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

Anita van Deur zei

Mooie kaart Nelleke met het prachtige hert. Ook ik leg alles per kleur in zakje, schrijf aan de achterkant van de gekregen kassabon, printerpapier dat eenzijdig is bedrukt en foldertjes. Vond het weer niet aangenaam drukken en flinke regenbuien hadden wij door de dag heen.

Suzan zei

Supermooi kerstkaartje voor de Challenge Nelleke!
Bedankt voor het meedoen!
Groetjes Suzan
DT 52WTC

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een prachtige kerstkaart Nelleke, mooi plaatje van het rendier, bedankt dat je mee doet bij 52WTC. Groetjes Ingrid

Nancy Soetaert zei

heel mooie kerstkaart, leuk dat je meedoet met de kleuren/rendierchallenge. Toffe koopjes die woordstansen en de klimop!
Mijn restjespapier zit ook op kleur, vind ik handig werken zo.
groetjes
Nancy 52WTC

Marja zei

Hele mooie kerstkaart in deze bruintinten Nelleke!
Groetjes Marja.

Henriët zei

Wat een mooie kerstkaart! Heel leuk met het hert. En de woordstansjes zijn inderdaad een mooi formaat.
Hier gisteravond hoosbuien en bij onze zoon in Groningen helemaal niets. Was dus erg plaatselijk.
Groetjes van Henriët

Angelique zei

Mooie kerstkaart met het mooie plaatje en slim om iets nieuws gelijk te gebruiken. Je blauwe inktkaart is prachtig, zo mooi gecombineerd met de cirkels en de bloemen.
lieve groetjes Angelique

!neke zei

Super mooi in deze mooie tinten!
Groeten Ineke
DT52WTC

Epie zei

Hartstikke leuke kerstkaart Nelleke mooie afbeelding van
het hert en goed uitgewerkt naar de sketch hoor , bedankt
Fîjn weekend en groetjes Epie DT52WTC......

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

Nancy Soetaert zei

Fijn dat je de schets van Creative Sketchy Girls gebruikte!
Nancy