Mijn lijst met blogs

maandag 28 juni 2021

Kaart voor Jesse


Daar ben ik eindelijk weer. Zoals een aantal van jullie weten was ik gisteren jarig. Na de nodige voorbereidingen kwamen Peter en GerJanne zaterdag aan het ende van de middag. We hebben lekker buiten gezeten en gegeten. Avonds had ik mijn broers en zussen uitgenodigd. Hoe fijn was dat dat de meesten er waren. Het kon weer. Voor mijn verjaardag waren er heel wat kaartjes in de bus geploft. Wat was dat leuk zeg omdat gistermorgen uit te pakken. Dat is al een feestje op zich. De dag was compleet doordat middags onze kinderen en kleinkinderen kwamen. Voor het eerst weer na 1,5 jaar allemaal bij elkaar!
De dag werd afgesloten met een BBQ en het kijken naar het Nederlands elftal. De aandacht verslapte toen ze achter stonden en verloren. Ook was het tijd voor de kleinkinderen die moeten nog een paar weken naar school.
Daarna brachten we Thomas terug en ploften we in onze stoelen. 
Vandaag was het echt een dag om bij te komen, daarom vanmiddag lekker met een boek in de tuin geweest.
Ik wil iedereen die een kaartje heeft gestuurd heel hartelijk bedanken. Ik probeer het de komende week dat persoonlijk te doen. 
Nu dan deze kaart die al een poosje klaar staat om geplaatst te worden. 
Deze kaart is voor Willemijn en Clemens die een paar weken geleden ouders werden van Jesse.
Ik wilde eerst de maan gebruiken maar omdat GerJanne schreef dat ze een jungle rand op de babykamer hadden, ben ik van gedachten veranderd. 
De basis had ik al een tijdje klaar. Ik heb verschillende achtergronden gemaakt  ook omdat er meer baby's geboren worden en kleinkinderen jarig zijn de komende maand. Dan is het nog iets kiezen wat er op kan en maak je de kaart vrij snel klaar.
Voor deze kaart  heb ik de aapjes gebruikt. 2 boomstammen en daartussen een touwgespannen. Vader en moeder aap en bij moeder aap zie je een ienemienie aapje hangen. Die is van Ali. Vader aap heeft een bord in zijn hand met de naam. Onderop allemaal jungle bladeren  in verschillende soorten kraft. 
Ik had een stukje craft liggen welke ik met een matte gel had bewerkt. Er zit een mat glanzende laag over. Als blaadje geeft dat best een leuk effect in het geheel. Ook zie je her en der bananen.
Eentje is zelfs verdwaald op de kaart van Peter en GerJanne. 😉
Ee stempel tot slot en een steun achterop zodat de kaart kan staan.
Challenges:
DAK: groot en klein
Unicorn: Baby/child
Creatieve sketchy girlz: gebruik lint touw of kant
Groetjes en tot een volgende kaart.
Nelleke 

10 opmerkingen:

Marfien zei

Lief en gezellig kaartje

Sarah zei

Wat tof gemaakt voor het jonge gezin!
Heel plezierig!
Wat ben ik blij dat je een gezellige verjaardag had, ik heb aan je gedacht, maar deze keer is er geen kaart van me naar jou geraakt. Het is hier wat op overleefmodus. 😘

Ellen zei

Superleuk voor je dat je een fijne dag had met veel visite…heerlijk dat het weer kan!
Je kaartje is supergaaf geworden voor de kersverse ouders!
Groetjes Ellen

Henriët zei

Super leuk deze ronde kaart voor Jesse. Wat leuk zo met dat baby-aapje.
Je verjaardag klinkt als een erg gezellige dag. Fijn om alle kinderen en kleinkinderen weer in 1 keer op bezoek te krijgen.
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat fijn dat je zo genoten hebt op je verjaardag en dat iedereen weer bij elkaar kon/mocht zijn. Dat was voor iedereen leuk. Je hebt een hele jooie kaart voor Jesse gemaakt. Leuk om het thema van de kinderkamer aan te houden. Die aapjes zijn echt leuk.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Heerlijk dat je fijn met je familie, kinderen en kleinkinderen je verjaardag hebt kunnen vieren. Dat is genieten met een hoofdletter G. Ik hoop dat mijn kaartje jullie brievenbus ook heeft gevonden.
Je kaartje is prachtig.

Groetjes Hermien

Trijntje zei

Wat fijn dat je je verjaardag kon vieren met kinderen en kleinkinderen. De drukte heb je er dan wel voor over… Hopelijk blijft het een tijdje zo. Waterbak je een prachtige kaart voor Jesse en zijn ouders gemaakt. Daar is deze ronde mal ook leuk voor. Groeten Trijntje

GerJanne zei

Ik had het geluk deze kaart in het echt te mogen bewonderen. En hij is echt zo leuk, met dat kleine aapje! EN natuurlijk de bananen, waarvan er 1 op onze kaart verdwaald is geraakt.
Fijn dat je verjaardag verder ook zo feestelijk was. Heerlijk he, alle kinderen weer bij elkaar!

Alex zei

Your monkeys are so beautiful and funny! Great card!
Thanks for playing along with us at our present challenge at Do-Al(l) Kreatives and good luck. Hope you will join us next month again.

Crafty greetings
Alex

*Owner* Creative Crafting Uncles
*DT + Admin* Do-Al(l) Kreatives
*DT* Kreativ-Tanten Challenge
Alex' Kreative Seite

GerJanne zei

En dank je voor het meedoen bij DAK!!