Mijn lijst met blogs

zaterdag 12 juni 2021

Typisch iets voor jou


Afgelopen zondag zag ik de nieuwe uitdaging bij DCL. Er wordt gevraagd om een mini slimline kaart te maken. De maten staan erbij: 8.5 x 16 cm. Gelijk had ik een idee. Tussen mijn stansen van SL zat  er eentje in de gevraagde maat. (de kleinste)  Toen was het een kwestie van 3 keer uitstansen en langs de zijkanten van de 2 middelste een klein strookje papier snijden. Het bovenste stukje heb ik van de grootste stans gebruikt en op maat gesneden. Hoe leuk is het dat je door deze uitdaging weer anders naar je stansen gaat kijken.
Bij Knutsels en kadootjes wordt herhaald stempelen gevraagd, dat was de volgende uitdaging om dit met typisch iets voor jou stempel te doen. Die vind ik toch zo leuk. De bijpassende stempel van een typemachine is wel erg groot voor deze kaart, daarom de stans van MD gebruikt. Verder eenvoudig gehouden omdat deze voor een man is. Bovenin door de gaatjes een touwtje geregen.
Het was leuk om aan dit kaartje te werken.
Dank je wel voor de reacties op mijn kapotte trouvaille. Ik denk dat ik naar een nieuwe ga kijken, want deze heb ik al 9 jaar. Ik gebruik nu een kleine die ik ook nog had. Daar heb ik dan alle tijd voor om naar een andere te kijken.
Groetjes, Nelleke 

15 opmerkingen:

Trijntje zei

Hoi Nelleke je hebt niet stil gezeten. Je hebt weer geheel wat leuke kaarten gemaakt. Gelukkig dat je een kleine reserve machine hebt… we kunnen niet zonder. Nu kun je rustig zoeken naar wat nieuws… groeten Trijntje

Anita van Deur zei

Wat een leuke kaart.

Ellen zei

Mooie mannenkaart is dit en leuk de herhaalde tekst erop…fijn dat je nog zo’n mal had dus mooi opgelost! De typemachine is enig!
Succes met je stansmachine…vervelend want hij is eigenlijk onmisbaar hè!
Fijn weekend, groet Ellen

Nancy Soetaert zei

Heel leuk die stempel om een achtergrond mee te vullen! Mooie combi van deze 2 challenges.
Nancy

Kaartenkraam zei

Dat is een leuke kaart geworden. Die tekststempel is erg leuk en ook de smiley op de typemachine!
Succes met het uitzoeken van een nieuw stansapparaat.

groetjes van Ank

Diny zei

Wat een leuk kaartje heb je mede deze mooie stempel gemaakt Nelleke.
Ik wil er ook nog aan meedoen maar met dit weer kom ik nauwelijks in mijn hobbykamer!
Groetjes Diny

Angélique zei

Heel leuke kaart. De tekst is zo leuk bij de typemachine.
O jee, ik heb mijn trouvaille ook al heel wat jaren, het is zo'n fijne machine.

Marfien zei

Grappig, de typemachine past mooi bij deze tekst. (en toch weer blauw met bruin hè)

GerJanne zei

Wat leuk Nelleke! Ik heb de stempelset ook, maar de typemachine, daar ben ik nog naar op zoek...is ook al zo leuk. Tekststempels herhalend stempelen heeft ook wel wat. Dank je wel voor het meedoen bij K&K!

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

Femminde zei

Hier boven gaat iets denk ik niet goed. Ik zou hem verwijderen.
Toffe kaart laat je zien. En ik hou wel van die woordgrappen.
Fijne zonnige week!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Leuk idee die teksten herhalend te stempelen, past natuurlijk perfect bij de typemachine! gave en store kaart! Fijn dat je meedoet met DCL, dank je wel.

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke kaartje Nelleke! Het briefje wat uit de typemachine komt en de achtergrond, het past allemaal zo leuk bij elkaar. Leuk ook dat je het slimline formaat als banner gemaakt hebt, zo komen deze stanzen goed van pas! Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge.

Monique zei

Wat een leuke kaart Nelleke. De tekst en de typemachine passen zo mooi bij elkaar.
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes Monique

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een hele leuke variatie op een standaard kaartje! Mooi gedaan Nelleke. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!