Mijn lijst met blogs

zaterdag 5 juni 2021

Happy Birthday

En het is al weer tijd voor de nieuwe uitdaging van de Egel. Wat vliegt de tijd zeg! Voor je het weet is is de week alweer voorbij.  Bij de Egel vragen wij een sketch en daarbij gebruik van parels of druppels.
Geen moeilijke lijkt mij zo. Toch heb ik nog wel even op dit kaartje zitten zwoegen. De achtergrond van deze kaart vind ik prachtig maar vind het lastig om hierbij wat te combineren. Het wordt dan al gauw wat somber. Eigenlijk was de oplossing heel simpel: gebruik een heel andere kleur en dat heb ik gedaan door rood te gebruiken. 
Het kaartje spreekt verder wel voor zich. 
Wij hopen dat jullie weer mee gaan doen. Dat vinden we als team altijd weer geweldig.
Vandaag hoop ik ook nog even in mijn hobbykamer te vertoeven, daar kwam van de week niet zo veel van.
We hebben deze week verder gekeken naar een bank en eetkamerstoelen. Hier was het net als het kaartje: het inzicht dat je een totaal andere kleur moet kiezen dan de relaxstoelen die afgelopen donderdag kwamen. (We kregen anders 50 tinten grijs😀)  En keken we in de plaatsen om ons heen, we zijn in het dorp bij ons geslaagd. Weer een les om het dicht bij huis te zoeken.
We gaan nu de kleurenstalen terugbrengen en de bestelling doen. Zin in!
En zo komt de inrichting steeds een stapje verder. Daar kan ik echt van genieten.
Geniet van het weekeind.
groet, Nelleke 


10 opmerkingen:

Diny zei

Wat een prachtig kaartje Nelleke!
Mooie kleuren heb je bij elkaar gebruikt.
Groetjes en veel succes met de inrichting van je huis!
Diny

Henriët zei

Mooie kaart Nelleke. Dat rood doet het goed bij het papier op de achtergrond. Ook in je interieur is een accentkleur vaak een goede optie. Succes verder met het nieuwe interieur.
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een gave kaart Nelleke, niet voor niets zitten zwoegen hoor.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hij is echt heel leuk met die rode auto erop. Ik ben benieuwd naar de nieuwe meubels. Wat kun je daar blij van worden. mijn knutselkamer heeft mij ook lang niet gezien. Soms heel eventjes..

Margo zei

Een nieuwe bank en eetkamerstoelen, spannend ... je kaartje is helemaal top hoor, ik ben nu wel nieuwsgierig naar de kleur van de bank en de stoelen ;)
Groetjes
Margo

VoormeKaartje zei

Wat weer een leuke sketch. Je hebt er ook wat heel moois mee gemaakt. Helemaal zin om ermee aan de slag te gaan. Wat fijn dat de inrichting weer een stapje verder is. Altijd fijn als het gezellig is in huis. Liefs, Christa

Daphne zei

Ja, soms is dat de oplossing, en totaal andere kleur.
Ik vind het goed geslaagd, héél mooi, de rode auto.
Leuk hè, als je iets nieuws hebt gekocht voor in je huis, waar je dan heel blij mee bent. Nog even dan is alles weer nieuw en kunnen jullie ervan gaan geniet.

Hermien zei

Ja, ook met het inrichten van je huis moet je soms de uitdaging aangaan en net even anders denken.
Je voorbeeldkaartje is weer prachtig.

Groetjes Hermien

Marfien zei

Je hebt weer een bijzonder kaartje gemaakt met deze schets, leuk idee ook voor een rijbewijs

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com