Mijn lijst met blogs

donderdag 10 juni 2021

Kerstkaart en vraag over vastgelopen trouvaille

 

Nog even een kerstkaart plaatsen voor deze week. Tijdens het opruimen kwam ik ook deze Engel tegen. Ik had gelijk een idee voor een kaartje. De basis is een  mal van DDBD. Een ster achter de Engel en daarachter  is oud designpapier en wat strookjes om het geheel te breken.

Een kort berichtje vandaag. Wel heb ik een vraag. Vanmiddag is mijn Trouvaille stansmachine vastgelopen. 😭 Eerst draaide ik de platen er door, direct daarna een 2e keer en de machine begon heel zwaar te lopen en alles vast. Geen beweging meer in te krijgen.  Wim haalt nu alles uit elkaar om in ieder geval de platen er uit halen en dan verder zien. Hij kwam allemaal naald lagers tegen, en dat is waarschijnlijk de oorzaak. Wie van jullie heeft dit ook gehad en hoe opgelost? Ik heb dit namelijk wel eens op de blogs gelezen.  Ik hoor het graag. De platen en stans zijn er heelhuids uitgekomen, de machine is denk ik overleden....

Challenges: 52 weeks to christmas: wekelijkse kaart en CHCC : alles mag. 

 Ik stop nu ook want het typen op blogger gaat ook al zo raar.

Groet, Nelleke 



11 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een leuke kaart is het geworden, helaas kan ik je niet verder helpen ik heb een Press Boss.

Marja zei

Leuke kaart Nelleke!
Jammer dat je stansmachine is overleden kan je niet helpen met de vraag ..heb wel twee maal het zelfde probleem gehad met verschillende mini stansmachines die waren beide binnen het jaar overleden dus maar geen nieuwe meer gekocht...al vind ik ze wel erg handig voor snel een klein bloemetje ofzo door te draaien.
Groetjes Marja.

VoormeKaartje zei

Wat ontzettend vervelend dat je machine het niet meer doet. Zelf heb ik de pressboy, dus helaas heb ik er geen verstand van. Liefs, Christa

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kerstkaart met die gave tekst Nelleke. Ik heb zelf een big shot dus helaas weet ik geen advies te geven. Succes.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Laurespage zei

Wat een leuke kerstkaart, eens iets heel anders, maar dat mag, nirt ?
Groetjes, laurette

Aartje zei

Hallo Nelleke, wat een mooie kaart.
Voor wat beteft je Trouvaille, dat heb ik ook eens gehad. Contact gezocht met Joy crafts en ik mocht hem toen opsturen. Kreeg daarna een andere van ze terug, die het overigens al weer heel lang prima doet. Geen kosten voor hoeven maken. Dus misschien daar even proberen
Groeten, Aartje

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Oh jammer van je stansmachine Nelleke, je kerstkaartje met de engel is heel mooi geworden, ik hou van engeltjes en kerstkaartjes, dus een prima combi voor mij..succes met je trouvaille....bedankt dat je mee doet bij 52 WTC. groetjes Ingrid.

marja kenter zei

Ik vind het een heel aparte kaart, mooi ook. Jammer van de trouvaille maar ik zou het wel proberen bij joy crafts wat Aartje hierboven schrijft.
Fijn weekend en groetjes.

Nancy Soetaert zei

mooie kaart met die engel Nelleke!
jammer van je stansmachine, idd misschien eens informeren bij JoyCrafts.
Groetjes
Nancy 52WTC

Kaartenkraam zei

Die engel doet me direct denken aan de kerst tekenfilm van Herman Finkers 'Kroamschudden in Mariaparochie'
Je hebt er een mooie kaart mee gemaakt.
Wat een ellende met je stansmachine, valt hij niet meer te maken?

groetejs van Ank

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com