Mijn lijst met blogs

woensdag 9 juni 2021

Rozen kaartjes

Bij de liftchallenge is een mooie uitdaging waar ik graag aan mee wil doen. Stempelen op designpapier en dan de kaart verwerken met een sketch. Papier kwam ik toevallig tegen: van de French Roses van MD. Een rozenstempel vond ik ook snel. Dus ben ik op verschillende soorten designpapier uit dat blokje  gaan stempelen. Ik probeerde er 4. Nadat ik ze uitgeknipt had verdween er eentje in de prullenbak. Het was gestempeld op te druk papier  en de roos zag je niet terug. 
Na het uitknippen vond ik de roos te compact op de kaart en heb daar wat mee gedaan.
Bij dit kaartje heb ik op papier met kleine roosjes  gestempeld. Met 2 kleuren groen heb ik op groen designpapier de bladeren gestempeld en uitgeknipt. In het designpapier zat dit soort randen, en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt.
Dit kaartje doet mee met de liftchallenge
Bij deze kaart heb ik de roos gestempeld op het achtergrond designpapier van MD van de vorige kaart. Die is vrij effen.  Dit weer op de roosjes designpapier geplakt. (Waar ik de eerste roos op had gestempeld) Hier heb ik wat blaadjes uit donkergroen en groen designpapier gestanst, daardoor lijkt het net even anders.. 
                                                
Bij deze de roos op het gestippelde designpapier gestempeld , op een rustige achtergrond en daarbij een boog gebruikt. Ook hier wat donkere blaadjes erbij.   
Ook al is het resultaat niet helemaal naar mijn zin, het was leuk om hier aan te werken. 
De kaartjes krijgen zijn bestemming wel. Komende weken zijn 3 80+ tantes jarig en die gebruik ik daar voor. 
Geniet van het mooie weer. Ik ga weer lekker op mijn fietsje naar het werk, we mogen met de cliënten weer voor het eerst  fysiek vergaderen.
Zo fijn dat dit kan!
groet, Nelleke 

10 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaarten mooie roos stempel.

GerJanne zei

Nou!! Deze zijn ook heel mooi! prachtige rozen stempel is het en het roosjespapier is super goed gekozen.
Ook de andere zijn heel mooi. Leuk, he, om zo op ideeën te komen??

Marja zei

Leuke kaarten heb je met de rozenstempel gemaakt!
Groetjes Marja.

Daphne zei

Heel mooi.
De eerste is mijn favoriet, daarop is de roos echt de blikvanger!

Kaartenkraam zei

Het zijn mooie kaarten geworden. Persoonlijk vind ik de laatste het mooist!

groetjes van Ank

VoormeKaartje zei

Wat een mooie kaarten heb je gemaakt. Het is je goed gelukt om op design papier te stempelen. Liefs, Christa

Nicole Parmentier zei

Wat leuk dat je verschillende papiertjes hebt geprobeerd met deze stempel. Het geeft toch steeds een ander effect. De stippeltjes vind ik het leukste denk ik. Maar ja, ik ben nu eenmaal dol op polkadots. Ik denk dat de tantes hier wel blij van worden.. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

Marjan zei

Bij mij is ook de stippen versie favoriet, maar alle kaarten zijn zeer geslaagde liftkaarten met deze techniek, Nelleke. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, dankjewel!

Ellen zei

Wat een beauty’s zijn dit Nelleke…prachtig gedaan hoor! Mooi bijpassend papier…top!
Het zijn echt kaarten voor de tantes en zullen zeer gewaardeerd worden!
Fijne dag groet Ellen

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com