Mijn lijst met blogs

dinsdag 14 december 2021

Van alles wat

Op een 1 of andere manier lukt het niet om wat vaker kaarten te plaatsen. Er staan er genoeg in concepten, daar niet van. Wel ben ik druk met kaarten schrijven en nog een paar kaarten af te maken die de deur uit moeten. Nu plaats ik dan een aantal kaarten die al een tijd in in concepten staan. 
De eerste is naar mijn vandaag jarige broer gegaan. Hier heb ik van die kleine kleurkorreltjes op een fotopapier gestrooid en nat gemaakt en daarna gedroogd. (Ik ben de naam even kwijt) Door het fotopapier geeft het een apart effect. Dit achter 2 lijstjes geplakt en dit kwam weer op de basis kaart. Daarop in zwart happy en in het groot Birthday in zwart en blauw. Tot slot wat zwarte steentjes.
Deze stempel heb ik gebruikt om te paperpiecing. Ik maakte er toen 2, dit is de 2e kaart. Een vrolijke kaart voor een jongedame.
Deze tag heb ik aan Lieke gegeven toen ze voor de 2e keer geopereerd werd aan haar kaak. Het geverfde is een stuk schilderdoek welke ze voor school gemaakt had en het daarna in stukken had gescheurd voor de opdracht. Met die repen kon ik wel wat zoals jullie zien. Daarop een rode bloem en tag met van harte beterschap.
Deze maakte ik voor een kleurenuitdaging een poos geleden, maar stond er niet bij. Waarom weet ik niet. Paars en wat verschillende tinten geel is een mooie combinatie en daarom laat ik hem nog maar even zien.
Voor nu tot donderdag want dan kom ik met mijn Kerstkaart die ik vanavond heb afgemaakt.
Doei!

 

6 opmerkingen:

GerJanne zei

Ze zijn allemaal weer heel verschillend en leuk. Die korreltjes, bister, heet dat toch? Wat we bij Hobbyvision kochten lang geleden?
Moet ik ook weer eens gebruiken. Te leuk om te laten liggen.

Anita van Deur zei

Mooie kaartjes mooie kleuren combinatie, de kaart met de korreltjes dat produckt ken ik niet heel mooi.

Angélique zei

Mooie kaart voor je jarige broer, gefeliciteerd. De kaart met het meisje is heel vrolijk, erg leuk.
Paars met geel is zeker mooi, vooral als je verschillende tinten geel gebruikt. Dit is ook een heel mooie kaart.

Daphne zei

Wat veel kaarten heb jij nog in concepten staan zeg, hihi, je knutselt genoeg, maar bloggen Ho maar😉.
De grote Birthday stans heb ik ook, best een lastige want het is zo groot dat het bijna de hele kaart vult. Jij hebt er wel iets moois van gemaakt, ook dit ga ik weer onthouden......(Ik heb al zoveel ideeën opgedaan vanmorgen, ik ga gauw aan de knutsel)

Marjan zei

Nou, wel veel om te laten zien in zo'n geval en wat een gave kaarten, Nelleke!

Marfien zei

Leuke serie, ook heel verschillend en daar zijn we continu mee bezig, niks hetzelfde :-)